• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
سلام در رابطه به بک لینک
اگر بک لینک تاثیر گذار اگر می خواهید بکوریتی بهترین گزینه هست شکی توش نیست هر چند دشمنی باهاش در انواع تاپیک ها زده بشه

سایت فوق که از سایت های قدرتمند سئو هست و مدیر فوق العاده اش ، من اجازه نگرفتم برای همین اسم نمی برم
لیست زیر خرید های ایشون :

41811newseo.png

در تاریخ 1 الی 4 اردیبهشت خرید شده با کیورد "آموزش سئو"

نتیجه در نمودار =

26244.png

اینکه ایشون زیر 1ماه به نتیجه رسیدند مورد بحث نیست / مهم اینه سئوکارها به بکوریتی اعتماد دارند
حتما می دونید که کسی که در عبارت آموزش سئو لینک 1 گوگل هست سئوکار قدرتمندی هست و کاربلد ، در این رقابت سخت 1 پله بالا بودن یعنی موفقیت ..

93767newseo.png

خرید های دیگری که جدیدا شده و نتیجه ها =

قالیشویی تجریش
8856.png

دانلود فایل سه بعدی
232508.png

در کیورد زیر رقابت سخت تر هست و اگر دقت کنید بعد از 3ماه از صفحه 4 به صفحه1 رسیده ... در واقع تاثیر بک لینک اینطور نیست که یکباره به جایگاهی که باید به خاطر بک لینک بوده باشید برسید ، و با گذشت زمان جایگاه بهتر و بهتر می شود ..
سرور مجازی ابری
346605.png

در نمونه بک لینک زیر ، حدود 1ماه اول اصلا در نتایج نبوده و وضعیت آمدن سایت به صفحه 4 گوگل کاملا مشخص هست که با نوسان شدید ابتدا درجایگاه های مختلف دیده شده ولی در صفحه 4 در حال فیکس شدن هست
خرید و فروش سایت
890867.png

به نمودار پیشرفت کیورد زیر در 3ماه گذشته دقت کنید :
نرخ باربری
2373.png

همان سایت در کیورد دیگر :
اتوبار تهران
698812.png

کیورد آسانتر ، نتیجه سریعتر و قوی تر / سئوی محلی
کاغذ دیواری شیراز
349001.png

کیورد خیلی سخت در موضوع گردشگری که مشخص است به آرامی در حال رشد بوده
جاهای دیدنی کیش
830981.png

60965backority-backlink.png

3814011764.png

874712478.png

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
نمیخواستم جوابتو بدم ولی گفتم حیفه ادعای دونستنت میشه و الآن به خیال خودت اومدی مچ گرفتی و خودتو بالا دیدی
ولی میگم تا بدونی تا انقد دور نگیری
این ما ایرانی هایی که گفتی
من تقریبا 15 ساله تو نت دارم کار میکنم حتی اگر روزی 1 دقیقه هم وقت میزاشتم الان دیگه حداقلش فرق بک لینک رو متوجه میشدم

من یاد گرفتم تا از چیزی که مطمعن نشدم حرفی نزنم

میلاد که همینجا هم هست @miladsharifitedi برای سایتش بک لینک خرید اوکی ؟

بعد به من تو تلگرام گفت که تاثیری داره چون خیلی وقته هیچ تاثیری برای سایتم ندیدم
خلاصه گفت از اینجا خریده و اینا منم رفتم چک کردم

خب تا اینجا اوکی بود آقای ادعا و همه چی دون به خیال خودت ؟

خب حالا در مورد این سایت

لینک میلاد سایت x بود و توی اون سایتی که ازش بک لینک خریده بود از طریق اینا سایت y بود اوکی ؟

حالا بک لینک یعنی چی ؟
یعنی لینک شما توی سایت اون طرف باشه یعنی لینک میلاد x هست باید توی سایت y توی سورسش باشه تا از نظر گوگل و سئو ارزشی داشته باشه

خب تا اینجا اوکی بود ؟

اینی که تو میگی 10 ساله این کارو میکنن زمانی هست که شما لینکارو لود کنی و توی سورس بیاد تا اون بک لینک ارزشی داشته باشه نه اینکه با js خود لینکارو لود کنی که حالت نمایشی داشته باشه

حالا در مورد این سایت :

حالا من تمام سایتاشونو چک کردم

اینی که تو داری میگی بله درسته اون لینک ها دستی گذاشته شده برای فریب کاربر توی تگ html اسم اون بکوریتی ولی کاربرایی که بک لینک خریدن از طریق سایت بکوریتی توسط فایل js لینکاشون لود میشه
توی تمام سایتاشون چندتا لینک همین مدلی گذاشتن و لینک بقیه مشتریارو اومدن با js لود میکنن که توی سورس لود نمیشه بلکه مثل یه عکس تبلیغاتی لود میشه که هیچ ارشی نداره

برای نمونه

https://backority.ir/tabligh.js?id=99&c=029ab1de362f770dfb1c9a453fb3b84c&t=5

این لینکا که کاربرای ساده و گول خورده خریدن توی سایت مقصد نشون داده میشن ولی لینکی توی اون سایت نیست ( فقط نمایشی هست مث تبلیغات بنری ) و هیچ ارزشی از نظر گوگل و سئو نداره

نمردیمو کاربلدی رو هم فهمیدیم چیه

من هیچوخ هیچ ادعایی تو نت نکردم هر موقه هم حرفی زدم 100% ازش مطمعن بودم که زدم با دلیل و مدرک : )

ایرانی جماعت متاسفانه یاد گرفته برای بالا رفتن و خودی نشون دادن به جای کارو تلاش و یادگیری ، دیگرانو تخریب کنه و بکشه پایین تا بگه منم هستم : )

این همه چیز در مورد من گفتی که مثلا بگی چیزی بارته و خیلی زرنگی و فلانه و فلان .... حالا به نظرم به خودت همونارو بگی بهتره : )
نمدونم ما ایرانیا کی میخوایم یاد بگیریم تا از چیزی مطمعن نشدیم اون دهان مبارک رو باز نکنیم و الکی چیزی نگیم مخصوصا وختی میخوایم ادعایی کنیم و خودمونو نشون بدیم طوری نشه که بدتر گند بزنیم به خودمون

آفرین کوچولو موفق شدی الان همه میگن وای چقد شاخه اومد مچ کسرارو گرفت وای چقد حرفه ایه ولی باید بگم اومدی خودی نشون بدی ولی ر..... : ))))

دیگه هم جوابتو نمیدم حوصله این بچه بازیارو ندارم هرچی شما میگی درسته من اشتباه کردم اصلا گوگلو شما نوشتی : )

موفق باشی
چی میگی بنده خدا
تو هنوز نمیدونی فایل .js که توی سایت های مقصد لود میشه چی هست و برای چیه بعد اومدی ایراد میگیری؟
ظاهرا از بس پای سیستم نشستی چشم هاتم کوره شده. اون عکسی که برات گذاشتم از سورس یکی از سایت هایی بود که با سیستم داره همکاری میکنه، کجای کدش ایراد داشت؟ کجای کدش شبیه به کد های HTML نبود که گوگل بخواد ازش چشم پوشی کنه؟ کجای لینک هایی که توی سایت ها لود میشه فیکه که گوگل بخواد حسابشون نکنه؟
تو هنوز نمیفهمی لینکی که توی سایت نشون داده و جزئی از کدهای HTML باشه گوگل اونا رو حساب میکنه
اونی که بهت گفتن حساب نمیشه iframe و کدهای .js هست که کد HTML رو توی سایت فرد لود نمیکنه نه این مدل کد
یه عمری خودم قالب وبلاگ میزدم و از این نوع کد میذاشتم داخل قالب که از سایتم حمایت بشه بعد اونوقت به نظرت اگه حساب نمیشد بازم این کارو میکردم؟ تازه نه من بلکه تقریبا همه قالب نویس ها این کارو میکردن
به نظرم کاره درستی میکنی که دیگه جواب نمیدی چون هرچی بیشتر حرف بزنی بیشتر خودتو ضایع میکنی
دفعه دیگه هم چرت و پرت بگی میام جوابتو میدم چون دیگه حوصله چرت و پرت ندارم مخصوصا تو این تاپیک

تو چقدر ادعا میکنی معلومه هیچی هم بلد نیستی 1 دقیقه وقت میزاشتی میرفتی ببینی مشکل چیه الکی من من نمیکردی 259 هزار تومن خرج بک لینکم شد پولش برام مهم نبود ولی این مدل کلاه برداری برام زوره
من از کسرا پرسیدم تو همون گروه برنامه نویسی تلگرام که دارن اینارو گفت ولی گفتم شاید کسرا اشتباه میکنه رفتم از پارسا و مبین و مرتضی و سعید و مهدی و استاد شهرکی که سایتش هم اینه http://ncis.ir هم پرسیدم که هرکدوم برای خودشون کسی هستن و هرکدوم توی وردپرس 10 ها افزونه نوشتن و توسعه دهنده وردپرس هستن سمینار وردپرس ایران هم که حتی برنامه نویسای خارجی هم میان اونجا همینا برگزار میکنن 2 تا از اینا هم تو مایکروسافت کار میکنن
همشون همینو گفتن که این سایت کلاه برداره و این مدل لینک دادن ارزشی نداره گوگل فایل های جاوا رو خارجی تشخیص میده نه به عنوان اینکه اون سایت به سایت شما لینک داده
همه این مهدسا و حرفه ای ها میگن کلاه برداریه اونوقت تو که معلوم نیست فرق html و css روئ میدونی یا نه اومدی میگی نه ؟ نکنه سایت خودته یا باهاشون همکاری میکنی
چقدر پول گرفتی بیای اینارو بگی؟ بگو خودم بهت میدم
توام که تکلیفت مشخصه
آدمی که هنوز برای یه بک لینک میره از چند نفر سوال میکنه اسمش ...مستر هم نیس چه برسه به وبمستر
منم ادعایی ندارم و از نظر خودمم هیچی بلد نیستم ولی دلیل هم نمیشه وقتی یه نفر داره به ناحق چرت میگه و من میدونم جلوشو نگیرم و بذارم هرچی میخواد بگه
اینکه پول دادی و نتیجه نگرفتی رو باید بری ببینی علتش چی بوده ولی قطعا اعمال نشدن بک لینک هات نبوده چون اگه خریدی و لینک هاتو دیدی یعنی اعمال شده
با این وضعیتی هم که داری همینطوری پیش بری کل پولاتو به ... میدی در نتیجه پولاتو نگه دار لازمت میشه

بابا بیخیال.
سایت برای یکی دیگه است، دعواش رو شما دارید می کنید!!
والا طرف میاد یه چیزی میگه و میره آدم لجش میگیره
من نمیدونستم مدیر این سایت توی انجمن یوزر داره وگرنه اول اونو تگش میکردم تا پاسخگو باشه
گرچه میدونم آدمی که میخواد یه چیزی رو خراب کنه هرچی در توانشه میذاره تا به هدفش برسه

slice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یک عکس هم توی یکی از تاپیک هاشون هست از پنل گوگل وبمستر
لینک های جاوااسکریپت رو گوگل محاسبه کرده

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
چرا هروقت من نیستم اغتشاش می‌شه:eek::D:D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام در رابطه به بک لینک
اگر بک لینک تاثیر گذار اگر می خواهید بکوریتی بهترین گزینه هست شکی توش نیست هر چند دشمنی باهاش در انواع تاپیک ها زده بشه

سایت فوق که از سایت های قدرتمند سئو هست و مدیر فوق العاده اش ، من اجازه نگرفتم برای همین اسم نمی برم

41811newseo.png

نتیجه در نمودار =

26244.png

اینکه ایشون زیر 1ماه به نتیجه رسیدند مورد بحث نیست / مهم اینه سئوکارها به بکوریتی اعتماد دارند
حتما می دونید که کسی که در عبارت آموزش سئو لینک 1 گوگل هست سئوکار قدرتمندی هست و کاربلد ، در این رقابت سخت 1 پله بالا بودن یعنی موفقیت ..

93767newseo.png

قالیشویی تجریش
8856.png

دانلود فایل سه بعدی
232508.png

در کیورد زیر رقابت سخت تر هست و اگر دقت کنید بعد از 3ماه از صفحه 4 به صفحه1 رسیده ... در واقع تاثیر بک لینک اینطور نیست که یکباره به جایگاهی که باید به خاطر بک لینک بوده باشید برسید ، و با گذشت زمان جایگاه بهتر و بهتر می شود ..
سرور مجازی ابری
346605.png

در نمونه بک لینک زیر ، حدود 1ماه اول اصلا در نتایج نبوده و وضعیت آمدن سایت به صفحه 4 گوگل کاملا مشخص هست که با نوسان شدید ابتدا درجایگاه های مختلف دیده شده ولی در صفحه 4 در حال فیکس شدن هست
خرید و فروش سایت
890867.png

نرخ باربری
2373.png

اتوبار تهران
698812.png

کاغذ دیواری شیراز
349001.png

جاهای دیدنی کیش
830981.png

3814011764.png

874712478.png
اسم بردیا دقت کنی

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
بابا بیخیال.
سایت برای یکی دیگه است، دعواش رو شما دارید می کنید!!

به نظر من گوگل متوجه این بک لینک های جاوا اسکریپتی میشه ولی اون مدل html بهتر هست
یه جا هم دیدم نوع بک لینک های اینجوری رو با مشخصه ی جاوا اسکریپت بودن دسته بندی کرده بود

تو گوگل وبمستر ببینید از این سایتها بک لینک براتون میزنه یا نه

قبلتر توی گوگل وبمستر همین امضای پی تی رو هم بک لینکشو دیده بود الان نمیدونم به چه صورت باشه

شما متهم به کلاهبرداری شدین
چون با شما برخورد داشتم و شناخت ازتون داشتم گفتم در جریان امور باشید
مطالب این صفحه و صفحه قبل رو بخونید
@moj1rayaname

کاش وقتی بحث اینجوری میشه علمی و فنی نظر بدید نه که شخصیش کنید
ما که خدا نیستیم، هممون امکان داره اشتباه کنیم و ضعف علمی داشته باشیم
دیگه کسرا باید به چه زبونی بگه بنده خدا نمونه داد مثال زد من خودم از چند تا برنامه نویس خوب اسمشونم گفتم پرسیدم گفتن کلاه برداریه و این لینک حساب نمیشه ولی ایشون هنوز داره رو اشتباهش پافشاری میکنه

سلام در رابطه به بک لینک

41811newseo.png

نتیجه در نمودار =

26244.png

93767newseo.png

قالیشویی تجریش
8856.png

دانلود فایل سه بعدی
232508.png

سرور مجازی ابری
346605.png

خرید و فروش سایت
890867.png

نرخ باربری
2373.png

اتوبار تهران
698812.png

کاغذ دیواری شیراز
349001.png

جاهای دیدنی کیش
830981.png

3814011764.png

874712478.png

چی میگی بنده خدا
تو هنوز نمیدونی فایل .js که توی سایت های مقصد لود میشه چی هست و برای چیه بعد اومدی ایراد میگیری؟
ظاهرا از بس پای سیستم نشستی چشم هاتم کوره شده. اون عکسی که برات گذاشتم از سورس یکی از سایت هایی بود که با سیستم داره همکاری میکنه، کجای کدش ایراد داشت؟ کجای کدش شبیه به کد های HTML نبود که گوگل بخواد ازش چشم پوشی کنه؟ کجای لینک هایی که توی سایت ها لود میشه فیکه که گوگل بخواد حسابشون نکنه؟
تو هنوز نمیفهمی لینکی که توی سایت نشون داده و جزئی از کدهای HTML باشه گوگل اونا رو حساب میکنه
اونی که بهت گفتن حساب نمیشه iframe و کدهای .js هست که کد HTML رو توی سایت فرد لود نمیکنه نه این مدل کد
یه عمری خودم قالب وبلاگ میزدم و از این نوع کد میذاشتم داخل قالب که از سایتم حمایت بشه بعد اونوقت به نظرت اگه حساب نمیشد بازم این کارو میکردم؟ تازه نه من بلکه تقریبا همه قالب نویس ها این کارو میکردن
به نظرم کاره درستی میکنی که دیگه جواب نمیدی چون هرچی بیشتر حرف بزنی بیشتر خودتو ضایع میکنی
دفعه دیگه هم چرت و پرت بگی میام جوابتو میدم چون دیگه حوصله چرت و پرت ندارم مخصوصا تو این تاپیک

توام که تکلیفت مشخصه
آدمی که هنوز برای یه بک لینک میره از چند نفر سوال میکنه اسمش ...مستر هم نیس چه برسه به وبمستر
منم ادعایی ندارم و از نظر خودمم هیچی بلد نیستم ولی دلیل هم نمیشه وقتی یه نفر داره به ناحق چرت میگه و من میدونم جلوشو نگیرم و بذارم هرچی میخواد بگه
اینکه پول دادی و نتیجه نگرفتی رو باید بری ببینی علتش چی بوده ولی قطعا اعمال نشدن بک لینک هات نبوده چون اگه خریدی و لینک هاتو دیدی یعنی اعمال شده
با این وضعیتی هم که داری همینطوری پیش بری کل پولاتو به ... میدی در نتیجه پولاتو نگه دار لازمت میشه

من نمیدونستم مدیر این سایت توی انجمن یوزر داره وگرنه اول اونو تگش میکردم تا پاسخگو باشه
گرچه میدونم آدمی که میخواد یه چیزی رو خراب کنه هرچی در توانشه میذاره تا به هدفش برسه

یک عکس هم توی یکی از تاپیک هاشون هست از پنل گوگل وبمستر
لینک های جاوااسکریپت رو گوگل محاسبه کرده

چه ربطی داره میاد چند تا لینک رو درست توی سایت ها میزاره که نتیجه بگیرن به عنوان نمونه بده ولی لینک مشتریارو نه

چی میگی بنده خدا

توام که تکلیفت مشخصه

کسرا گفت جوابتو ندم ولی میدم
تو خودت نمیدونی با خودت چند چندی
خوب پست کسرارو بخون بعد حرف بزن کسرا هم نمیگه اون لینکایی که تو گفتی اشتباهه
میگه اون لینکا دستی گذاشته شدن چند تا لینک طرف دستی گذاشته توی صفحش ولی لینکی که منه مشتری خریدم توی فایل های js گذاشته شده و تو صفحه با html لود نمیشه فقط نمایش داده میشه خوبه نمونه لینک هم داد که لینک ها توی js هستند

توهین میکنی ایرادی نداره من نمیدونم بک لینک چیه چون اصلا کارم این نیست اره من هیچی بلد نیستم وبمستر هم نیستم درست
ولی مثل تو ادعام نمیشه میرم از چند نفر کاربلد میپرسم که یه موقع اگر گیر ادم نفهمی مثل تو افتادم که اشتباهی راهنمایی کرد چوبشو نخورم
یعنی اون کسایی که توسعه دهنده وردپرس هستند 100 تا افزونه نوشتن تو وردپرس یا همین استاد شهرکی که تو کل ایران کلاس برنامه نویسی و آموزشی داره اشتباه میگه ولی تو درست میگی !
بشر تو دیگه کی هستی نترس اشتباهتو قبول کن خیلی بهتر از اینه که روی اشتباهات پافشاری کنی

من از 8 تا سایت بک لینک خریدم توی بکوتریتی
یکی از سایتایی که تو لیست بود و ازش بک لینک خریدم اینه sitearia.ir

سایتمو آدرسشو نمیدونم چون ریپورت میدن فیلتر میشه ولی توی این سایت sitearia.ir بری توی قسمت لینکا لینک من دیده میشه ولی توی سورس صفحش که بری لینک من توی سورسش نیست ولی توی فایل js هست
توی خود سایت هم لینک من نشون داده میشه توسط js ولی توی سورس لینک من نیست حتی توی پشتیبانی گوگل کنسول هم پرسیدم گفتند این مدلی لینک حساب نمیشه
حالا باز بیا ادعا کن تو برو جوجه بازیتو کن نزدیک 20 تا برنامه نویس و مهندس و ... ازشون پرسیدم میگن کلاه برداریه و لینک حساب نمیشه ولی تو میگی نه درسته
معلومه از طرف همین سایت هستی که این همه سوختی و داری میسوزی ایرادی نداره اون پولی که دادم میگم نوش جونت چون انقدر بدبختی که این مدلی داری سر مردم کلاه میزاری

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دیگه کسرا باید به چه زبونی بگه بنده خدا نمونه داد مثال زد من خودم از چند تا برنامه نویس خوب اسمشونم گفتم پرسیدم گفتن کلاه برداریه و این لینک حساب نمیشه ولی ایشون هنوز داره رو اشتباهش پافشاری میکنه

چه ربطی داره میاد چند تا لینک رو درست توی سایت ها میزاره که نتیجه بگیرن به عنوان نمونه بده ولی لینک مشتریارو نه

کسرا گفت جوابتو ندم ولی میدم
تو خودت نمیدونی با خودت چند چندی
خوب پست کسرارو بخون بعد حرف بزن کسرا هم نمیگه اون لینکایی که تو گفتی اشتباهه
میگه اون لینکا دستی گذاشته شدن چند تا لینک طرف دستی گذاشته توی صفحش ولی لینکی که منه مشتری خریدم توی فایل های js گذاشته شده و تو صفحه با html لود نمیشه فقط نمایش داده میشه خوبه نمونه لینک هم داد که لینک ها توی js هستند

توهین میکنی ایرادی نداره من نمیدونم بک لینک چیه چون اصلا کارم این نیست اره من هیچی بلد نیستم وبمستر هم نیستم درست
ولی مثل تو ادعام نمیشه میرم از چند نفر کاربلد میپرسم که یه موقع اگر گیر ادم نفهمی مثل تو افتادم که اشتباهی راهنمایی کرد چوبشو نخورم
یعنی اون کسایی که توسعه دهنده وردپرس هستند 100 تا افزونه نوشتن تو وردپرس یا همین استاد شهرکی که تو کل ایران کلاس برنامه نویسی و آموزشی داره اشتباه میگه ولی تو درست میگی !
بشر تو دیگه کی هستی نترس اشتباهتو قبول کن خیلی بهتر از اینه که روی اشتباهات پافشاری کنی

من از 8 تا سایت بک لینک خریدم توی بکوتریتی
یکی از سایتایی که تو لیست بود و ازش بک لینک خریدم اینه sitearia.ir

سایتمو آدرسشو نمیدونم چون ریپورت میدن فیلتر میشه ولی توی این سایت sitearia.ir بری توی قسمت لینکا لینک من دیده میشه ولی توی سورس صفحش که بری لینک من توی سورسش نیست ولی توی فایل js هست
توی خود سایت هم لینک من نشون داده میشه توسط js ولی توی سورس لینک من نیست حتی توی پشتیبانی گوگل کنسول هم پرسیدم گفتند این مدلی لینک حساب نمیشه
حالا باز بیا ادعا کن تو برو جوجه بازیتو کن نزدیک 20 تا برنامه نویس و مهندس و ... ازشون پرسیدم میگن کلاه برداریه و لینک حساب نمیشه ولی تو میگی نه درسته
معلومه از طرف همین سایت هستی که این همه سوختی و داری میسوزی ایرادی نداره اون پولی که دادم میگم نوش جونت چون انقدر بدبختی که این مدلی داری سر مردم کلاه میزاری
:general404::general404::general404::general404:
وای چقدر خوشحالم کردی که جوابمو دادی، اگه جواب نمیدادی شب خوابم نمیبرد
کسری گفت، کسری فکر کرد، کسری خورد، کسری کسری کسری ...
باو ول کن این کسری رو، این بنده خدا خودش باید بره از یکی دیگه بپرسه بعد تو میری از اون میپرسی؟ تازه بهش استناد هم میکنی؟ :general304::general304::general304:
یعنی تو فکر کردی من و بقیه که فایل .js میذاشتیم توی قالب بلد نبودیم توی کدها دستی لینکمونو بذاریم؟ :general404::general404:
عزیزم اصن دلیل اینکه کد .js میذارن اینه که بتونی لینک ها رو تغییر بدی، یعنی فردی که قالب وبلاگ مینویسه میتونه از این راه کسب درآمد کنه به این شکل که پول بگیره و لینک های ملت رو وارد قالب هاش کنه
حالا این کارو چطوری انجام میده؟ از طریق همون فایل جاوایی که توی قالبه و لینک ها رو لود میکنه. اینطوری وقتی مهلت بک لینک طرف تموم شد لینک ها رو به راحتی از همه وبلاگ ها دقت کن از همه وبلاگ هایی که اون قالب رو دارن استفاده میکنن برمیداره
وقتی هم میخواد لینک اضافه کنه نمیره به همه ادمین های وبلاگ ها بگه بیاید این فلان رو لینک رو اضافه کنیدها، خودش میره لینک میذاره خودش هم برمیداره بدون اینکه حتی اصلا بدونه این قالب توی کدوم وبلاگ داره استفاده میشه
این که بلد نیستی و حداقل اینو قبول داری جای شکرش باقیه ولی اینکه رفتی از چهار نفر دیگه که معلوم نیس چیکاره بودن و با چه قصد و غرضی بهت گفتن این کار امکان پذیر نیست سوال پرسیدی رو باید یه تجدید نظری درباره ش بکنی
بیا اینم عکس سورس همین سایتی که دادی، اگه اینا لینک نیس پس چیه؟ کوفته؟ آخه تو که هنوز نمیدونی سورس رو چطوری باید دید چه میدونی اونی که ادعای مهندسی :general304::general304::general304: داره واقعا داره راست میگه یا دروغ میگه
اگه اینطوریه که آره منم دکترای فیزیک هسته ای دارم، یه چند تا سوال فیزیک کوانتوم بپرس تا جوابتو بدم
اتفاقا خیلی دارم میسوزم ولی نه از این چرت و پرت هایی که دو تا بیسواد میگن از اینکه طرف میاد از بقیه ایراد میگیره و میگه ملت فلان و بیسار بعد خودش دقیقا همون کاری رو میکنه که ملتو ازش منع کرده
همین میشه که این خراب شده هیچ پیشرفتی نمیکنه
همه فقط بلدن از همدیگه ایراد بگیرن ولی نوبت خودشون که میشه هرکاری دوست داشته باشن انجام میدن

aejs_baaaaack.png

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان زیاد بحث نکنید . هر کی با اطلاعات خودش جلو بره قطعا کسی که اطلاعاتش درسته برندست.
اینجور لینک ها حساب میشه مورد داریم طرف محتوی رو با جاوا لود میکنه مهم چیزی هست که برای کاربر در صفحه نمایش در نهایت دیده میشه به جر ایفریم چون عملا ایفریم رو شما هم نمیتونی تغییر بدی و مشخصه کپیه محضه اما این روش در مقایسه با گذاشتن معمولی لینک ها بهینه نیست و اصلا یجا جمع کردن این همه لینک کار درستی نیست و منسوخ شده . (دوباره اینجا بحث موتور های جستجو در سایت های فارسی زبان یکم متفاوته)

پ.ن : گوگل کل صفحتون رو رندر میکنه و هم به سورس کد ها توجه میکنه یعنی کد های که هنوز تو مرورگر اجرا نشدن.

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111

آقای miladsharifitedi / سایتی که اسم بردی بررسی شد هیچ یک از خریدارش حجم خریدی بک لینک شون اون مبلغ نبوده که تو گفتی خریدی ( حتی نزدیک به اونم نیست ) در واقع تو اصلا از بکوریتی خریدی نداشتی

به اتفاق learndl قصد تخریب دارین ؟
من شمارو نمیشناسم ولی شکایتی اگر انجام بشه طبق ماده ی 699 قانون مجازات اسلامی پیگیریمو از learndl و مدیریت persiantools انجام میدم و باید ثابت کنید کلاه برداری شده در غیر این صورت هزینه کل تبلیغات 1 سالمو به عنوان خسارت مدعی میشم و باید مفتری(learndl به عنوان معاونت ) پرداخت کنه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان زیاد بحث نکنید . هر کی با اطلاعات خودش جلو بره قطعا کسی که اطلاعاتش درسته برندست.
اینجور لینک ها حساب میشه مورد داریم طرف محتوی رو با جاوا لود میکنه مهم چیزی هست که برای کاربر در صفحه نمایش در نهایت دیده میشه به جر ایفریم چون عملا ایفریم رو شما هم نمیتونی تغییر بدی و مشخصه کپیه محضه اما این روش در مقایسه با گذاشتن معمولی لینک ها بهینه نیست و اصلا یجا جمع کردن این همه لینک کار درستی نیست و منسوخ شده . (دوباره اینجا بحث موتور های جستجو در سایت های فارسی زبان یکم متفاوته)

پ.ن : گوگل کل صفحتون رو رندر میکنه و هم به سورس کد ها توجه میکنه یعنی کد های که هنوز تو مرورگر اجرا نشدن.
نه
تو یا داری دروغ میگی یا از ادمین این سایته پول گرفتی که اینا رو بگی :general304::general304::general304::general304::general304::general304:
چون مهندسا ( :general404::general404::general404::general404: ) گفتن این مدل لینک حساب نمیشه

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
آقای miladsharifitedi / سایتی که اسم بردی بررسی شد هیچ یک از خریدارش حجم خریدی بک لینک شون اون مبلغ نبوده که تو گفتی خریدی ( حتی نزدیک به اونم نیست ) در واقع تو اصلا از بکوریتی خریدی نداشتی

به اتفاق learndl قصد تخریب دارین ؟
من شمارو نمیشناسم ولی شکایتی اگر انجام بشه طبق ماده ی 699 قانون مجازات اسلامی پیگیریمو از learndl و مدیریت persiantools انجام میدم و باید ثابت کنید کلاه برداری شده در غیر این صورت هزینه کل تبلیغات 1 سالمو به عنوان خسارت مدعی میشم و باید مفتری(learndl به عنوان معاونت ) پرداخت کنه
انتظار داشتی اسم کاربریمو بگم تا سریع بری حسابمو ببندی؟
اینم شات از پنل سایتتون و خریدهام که 8 تا لینک بوده

bk.jpg

کسرا که ایران نبست بیا از خودم شکایت کن حتما مدارک و همه چی هم هست فروشنده معتبرم از پرشین تولز بگیر خواستی بگو خودم بدم تا ثابت کنم کلاه برداری

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
:general404::general404::general404::general404:
وای چقدر خوشحالم کردی که جوابمو دادی، اگه جواب نمیدادی شب خوابم نمیبرد
کسری گفت، کسری فکر کرد، کسری خورد، کسری کسری کسری ...
باو ول کن این کسری رو، این بنده خدا خودش باید بره از یکی دیگه بپرسه بعد تو میری از اون میپرسی؟ تازه بهش استناد هم میکنی؟ :general304::general304::general304:
یعنی تو فکر کردی من و بقیه که فایل .js میذاشتیم توی قالب بلد نبودیم توی کدها دستی لینکمونو بذاریم؟ :general404::general404:
عزیزم اصن دلیل اینکه کد .js میذارن اینه که بتونی لینک ها رو تغییر بدی، یعنی فردی که قالب وبلاگ مینویسه میتونه از این راه کسب درآمد کنه به این شکل که پول بگیره و لینک های ملت رو وارد قالب هاش کنه
حالا این کارو چطوری انجام میده؟ از طریق همون فایل جاوایی که توی قالبه و لینک ها رو لود میکنه. اینطوری وقتی مهلت بک لینک طرف تموم شد لینک ها رو به راحتی از همه وبلاگ ها دقت کن از همه وبلاگ هایی که اون قالب رو دارن استفاده میکنن برمیداره
وقتی هم میخواد لینک اضافه کنه نمیره به همه ادمین های وبلاگ ها بگه بیاید این فلان رو لینک رو اضافه کنیدها، خودش میره لینک میذاره خودش هم برمیداره بدون اینکه حتی اصلا بدونه این قالب توی کدوم وبلاگ داره استفاده میشه
این که بلد نیستی و حداقل اینو قبول داری جای شکرش باقیه ولی اینکه رفتی از چهار نفر دیگه که معلوم نیس چیکاره بودن و با چه قصد و غرضی بهت گفتن این کار امکان پذیر نیست سوال پرسیدی رو باید یه تجدید نظری درباره ش بکنی
بیا اینم عکس سورس همین سایتی که دادی، اگه اینا لینک نیس پس چیه؟ کوفته؟ آخه تو که هنوز نمیدونی سورس رو چطوری باید دید چه میدونی اونی که ادعای مهندسی :general304::general304::general304: داره واقعا داره راست میگه یا دروغ میگه
اگه اینطوریه که آره منم دکترای فیزیک هسته ای دارم، یه چند تا سوال فیزیک کوانتوم بپرس تا جوابتو بدم
اتفاقا خیلی دارم میسوزم ولی نه از این چرت و پرت هایی که دو تا بیسواد میگن از اینکه طرف میاد از بقیه ایراد میگیره و میگه ملت فلان و بیسار بعد خودش دقیقا همون کاری رو میکنه که ملتو ازش منع کرده
همین میشه که این خراب شده هیچ پیشرفتی نمیکنه
همه فقط بلدن از همدیگه ایراد بگیرن ولی نوبت خودشون که میشه هرکاری دوست داشته باشن انجام میدن

aejs_baaaaack.png

چرا انقدر در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی؟
عزیزم اقای ادعا اقای ....
برو تو اون سایت سورسشو ببین
اون لینکایی که میگی بله هست من با اونا کاری ندارم
ولی لینک من توی سورس نیست و داخل فایل js هست مثل همه اون لینکایی که توی js هست ولی توی سورس صفحه نیست
الان جان مادرت اینارو نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه که ضایع نشی اشتباه کردی؟

لینکایی که توی فایل js هستن رو ببین و بعد ببین توی سورس هستند یا نه

این @EmpireWorld از ترس اینکه ضایع نشه همش داره حرف خودشو میزنه

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام
در سایت بلاک چین حدود 25 دلار بیت کوین به یکی فروختم. اما حدود 12 ساعت گذشته و سه مرحله تائید رو نگذرونده .
کسی میدونه دلیلش چیه؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کاری به درست و غلط بود کامل این بک لینک های سایت مذکور ندارم...:oops:
این که این سیستم ها و سایر سیستم های خدمات وب همشون دلالی میکنن و پورسانت اودین تومنی میگیرن هم کاری ندارم:D:p
----
ولی من که 10 سال توی وبمستری هستم. میگم خرید این لینک ها ارزش چندانی در سئو نداره...
درسته بک لینک حساب میشه و توی وبمستر تولز هم میاد...
ولی خب قدرت و بازدهی کمی داره..
اصلا بک لینک های متنی به نظر من چرت هست. کسی میخواد لینک سازی کنه بهترین کار خرید ریپورتاژ از سایت های مشابه خودش هست (بدون واسطه و از خود سایت خرید بشه) و این که حداکثر 3 تا لینک هدفمند بذاره به نسبت متنی که مینویسه. اینجوری گوگل لینک هارو طبیعی تر تشخیص میده...

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
ولی لینک من توی سورس نیست و داخل فایل js هست مثل همه اون لینکایی که توی js هست ولی توی سورس صفحه نیست

از ترس اینکه ضایع نشم؟ :general304::general304::general304:
چند نفر دیگه باید بیان بگن داری اشتباه میزنی؟ لعنت به اون مهندسایی که اینو انداختن تو دهن تو :general404::general404::general404:
آخه اصن من لینک تو رو دارم که برم ببینم هست یا نه؟ اصن خودت میفهمی چی داری میگی یا کسری بهت گفته اینا رو بگی؟ تو سایت sitearia.ir رو دادی و گفتی چک کن ببین لینک های بکوریتی داخلش هست یا نه که منم چک کردم و عکسش هم گذاشتم و دیدی که هست
تو حالا داری حرفتو عوض میکنی و موضوع رو میپیچونی، تا الان داشتی میگفتی بک لینک حساب نمیشه الان داری میگی لینکم نیست
آدرس سایتتو بذار اینجا تا نه من بلکه بقیه برات چک کنن
من سواد این دوست بالایی رو کاملا قبول دارم، لینکتو بده بهش یا ازش بپرس ببین چی میگه
@amir7310
در ضمن اگه میخواستی این سایت رو خراب کنی با این مقدار متنی که براش نوشته شده بیشتر براش تبلیغ کردی
الان میتونی بری پیش ادمنیش و ادعای حق و حقوق کنی :general404::general404::general404:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کاری به درست و غلط بود کامل این بک لینک های سایت مذکور ندارم...:oops:
این که این سیستم ها و سایر سیستم های خدمات وب همشون دلالی میکنن و پورسانت اودین تومنی میگیرن هم کاری ندارم:D:p
----
ولی من که 10 سال توی وبمستری هستم. میگم خرید این لینک ها ارزش چندانی در سئو نداره...
درسته بک لینک حساب میشه و توی وبمستر تولز هم میاد...
ولی خب قدرت و بازدهی کمی داره..
اصلا بک لینک های متنی به نظر من چرت هست. کسی میخواد لینک سازی کنه بهترین کار خرید ریپورتاژ از سایت های مشابه خودش هست (بدون واسطه و از خود سایت خرید بشه) و این که حداکثر 3 تا لینک هدفمند بذاره به نسبت متنی که مینویسه. اینجوری گوگل لینک هارو طبیعی تر تشخیص میده...
دقیقا موافقم .

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

ببین شما مثلا میرید تو مرورگر کروم گزینه view page source رو میزنید . جاوا اسکریپت یه زبان برنامه نویسی هست که مرورگر مفسرش رو داره . شما دارید کد های خام رو نگاه میکنید چون هنوز جاوا اسکریپت تفسیر نشده مثل این میمونه فایل php رو باز کنی البته فقط برای قسمت جاوا اسکریپت نه html شما در مرورگر کرم گزینه inspect رو با راست کلیک انتخاب کن از سلکتور قسمت مورد نظررو انتخاب کنید میتونید لینک هارو انتخاب کنید . اما بنده موافق اینجور بک لینک ها نیستم و تاثیرش رو ناچیز میدونم (نظر شخصیم).

لینک ها از نظر وبمستر تولز شناخته میشن دیگه بحث تمومه حالا این که تاثییر دارن یا نه بحث جدا .

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
انتظار داشتی اسم کاربریمو بگم تا سریع بری حسابمو ببندی؟
اینم شات از پنل سایتتون و خریدهام که 8 تا لینک بوده

مشاهده پیوست 1127653

کسرا که ایران نبست بیا از خودم شکایت کن حتما مدارک و همه چی هم هست فروشنده معتبرم از پرشین تولز بگیر خواستی بگو خودم بدم تا ثابت کنم کلاه برداری
ساعت 22:36 پست این اسکرین شات گذاشتید
شما دروغگو هستید و هیچ خریدی از سایت نداشتید

از ساعت 22:08 که من پست زدم تا 22:36 باید توی login های باشید! :) و یا با فتوشاپ عدد8 رو اضافه کنید
لابد قبل از اینکه من حرف بزنم پیش بینی کردین قراره چی بگم و قبل از ساعت 22:08 اسکرین شات گرفتید !!!!!! آقای پیشگوی مبتدی
24483d2wmxcys.png

توی لیست logها هیچ یک از یوزرهای login شده به بکوریتی نبودین

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
به نظر من گوگل متوجه این بک لینک های جاوا اسکریپتی میشه ولی اون مدل html بهتر هست
یه جا هم دیدم نوع بک لینک های اینجوری رو با مشخصه ی جاوا اسکریپت بودن دسته بندی کرده بود

تو گوگل وبمستر ببینید از این سایتها بک لینک براتون میزنه یا نه

قبلتر توی گوگل وبمستر همین امضای پی تی رو هم بک لینکشو دیده بود الان نمیدونم به چه صورت باشه
این قسمت از نوشته شما کاملا درسته " تو گوگل وبمستر ببینید از این سایتها بک لینک براتون میزنه یا نه "
اگه قرار باشه بک لینکی برای سایت شما ثبت بشه توی قسمت Top linking sites اسم سایت رو میاره

ولی این قسمت "یه جا هم دیدم نوع بک لینک های اینجوری رو با مشخصه ی جاوا اسکریپت بودن دسته بندی کرده بود" کاملا اشتباهه
چیزی به اسم بک لینک جاوا اسکریپتی یا دسته بندی برای این نوع بک لینک نداریم. اگه لینک به صورت کد html اجرا بشه در اینصورت بهش بک لینک گفته میشه
حالا شما میتونی با php و java و غیره این ساختار html رو پیاده سازی کنی ولی در نهایت چیزی که توی خروجی باید دیده بشه کد های html هست
جاوا هم توابع زیادی داره و اصلا اینطور نیست که بگیم نمیشه ازش برای اینکار استفاده کرد، مثلا یه تابع خیلی ساده داره که شما لینک ها رو میذاری توی یه فایل تکست و آدرس اون فایل رو میدی به تابع و اون تابع هم لینک ها رو خط به خط میخونه و توی ساختار html جایگزین میکنه، این کار هیچ ایرادی نداره
ولی یه وقت شما میای با آیفریم که یکی دیگه از توابع جاوا هست این کار رو میکنی که این کار ایراد داره و کاملا هم درسته و باید هم داشته باشه چون در حقیقت محتوا یا لینک داره جای دیگه اجرا میشه و توی سایت شما نمایش داده میشه و این یه نوع دور زدن و تخلفه و گوگل هم برخورد میکنه
برای دیدن لینک های ثبت شده برای دامنه هاتونم میتونید وارد این آدرس بشید
https://search.google.com/search-console/links

کاش وقتی بحث اینجوری میشه علمی و فنی نظر بدید نه که شخصیش کنید
ما که خدا نیستیم، هممون امکان داره اشتباه کنیم و ضعف علمی داشته باشیم
حرف شده درسته و کاملا قبول دارم ولی به یه شرط
اینکه هدفمون از بیان یه موضوع این نباشه به کسی تهمت بزنیم و قصد تخریبش رو داشته باشیم، هدفمون نقد منصفانه و یادگیری و بالابردن سطح علممون باشه
شما اگه دقیق پست ها رو بخونی متوجه میشی که یوزر شروع کننده بحث نه تنها اطلاعاتی که ارائه میکنه درست نیست بلکه از همون اول هم قصد تخریب یه سایت رو داره
یعنی مثه اینه که یه بیسواد بلند شه بیاد در مورد نظریه "جهان غشایی" نظر بده بعد تازه به دانشمندی که اونو کشف کرده هم تهمت بزنه

اینایی هم که الان گفتم برای این نبود که بحث و جدل رو ادامه بدم، چون من دیشب جایی بودم و فرصت نکردم پست های تاپیک رو کاملا بخونم و الان که خوندم دیدم شما دو نفر هم نظر دادید

بالا