• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این vps ها اگه کنترل پنل رایگان نصب بشه میشه باهاش سایت بالا آورد یا چیزای دیگه هم لازم داره؟
رم 1 گیگ اگه بخوای ویندوزسرور نصب کنی شاید کم بیاد ولی لینوکس احتمالا مشکلی پیش نمیاد. به نظرم بهتره یک ماه تستی بگیری ببینی چطوره.
دامین نمیخواد. کنترل پنل رو نمیدونم.
تا جائی که میتونی از سرویس دهنده های ایرانی نگیر. چون هم کیفیتشون بسیار پائینه، هم بسیار مسئولیت ناپذیرن و هم بسیار گرون حساب میکنن. ساده بگم رسما ازت کلاهبرداری میکنن.
هارد 10 گیگ / رم 512 مگ سرور آمریکا از پرشین گیگ خریدم 14000 تومن. ساکس روی فایرفاکس بالا اومد
ساپورت میگفت ip وی پی ای اس ها فیلتر میشه بعضی مشتریا گزارش دادن... vps های دیگه هم همینطوره؟
داخل سرور میتونی آپلود هم کنی.
تو پنل فقط روشن خاموش کردن و تمدید سرور هست
با putty به سرور کانکت شدم (اونجا که یوزر نیم پسورد وارد میشه) بیشتر نه
روش "اتصال به سرور لینوکس ubuntu از ریموت دسکتاپ ویندوز" که یک از سایتا زده بود تو دستور آخر خطا داد

Last edited:

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
این vps ها اگه کنترل پنل رایگان نصب بشه میشه باهاش سایت بالا آورد یا چیزای دیگه هم لازم داره؟
هارد 10 گیگ / رم 512 مگ سرور آمریکا از پرشین گیگ خریدم 14000 تومن. ساکس روی فایرفاکس بالا اومد
ساپورت میگفت ip وی پی ای اس ها فیلتر میشه بعضی مشتریا گزارش دادن... vps های دیگه هم همینطوره؟

تو پنل فقط روشن خاموش کردن و تمدید سرور هست
با putty به سرور کانکت شدم (اونجا که یوزر نیم پسورد وارد میشه) بیشتر نه
روش "اتصال به سرور لینوکس ubuntu از ریموت دسکتاپ ویندوز" که یک از سایتا زده بود تو دستور آخر خطا داد
تا حالا روی VPS سایت بالا نیاوردم و فقط برای استفاده شخصی بوده.
فیلترشدن آی‌پی سرورها رو من تجربه نکردم و خودم از وقتی که تلگرام فیلتر شد دارم از همین VPS به عنوان فیلترشکن استفاده میکنم و مشکلی نداشتم. ولی یکی از کاربرها (وکیل الرعایا) اینجا میگفت که آی‌پی سرورش رو سریع فیلتر میکردن.
فکر نکنم با ریموت دسکتاپ ویندوز بتونی وارد سرور لینوکس بشی.
با برنامه TightVNC Viewer میتونی وارد سرور بشی. برای لینوکس باید "محیط گرافیکی" نصب کنی، در غیر اینصورت فقط محیط کدنویسیه. یه دستور برای نصب محیط گرافیکی هست (یادم نیست دستورش چی بود. تو گوگل سرچ کن). بعد که محیط گرافیکی رو نصب کردی فکر کنم دستور start x رو بزنی محیط گرافیکی بالا میاد (تو گوگل سرچ کن). حالا تو محیط گرافیکی میتونی برنامه های مختلف مثل Firefox و MKVToolNix و... نصب کنی.
نصب برنامه تو لینوکس با ویندوز متفاوته و خیلی از برنامه های ویندوز (مثل IDM) نسخه لینوکس ندارن و باید برنامه جایگزین براش پیدا کنی. برای نصب هر برنامه تو گوگل سرچ کن. سیستم عامل شما چون Ubuntu هست کارتون راحت تره، چون اکثر ویدئوها و انجمن ها به اوبونتو پرداختن. سیستم عامل سرور من CentOS هست و با اوبونتو یه مقدار دستوراتش متفاوته.
برای آپلود فایل ها از کامپیوتر خودم به سرور لینوکس هم از برنامه WinSCP استفاده میکنم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تا حالا روی VPS سایت بالا نیاوردم و فقط برای استفاده شخصی بوده.
فیلترشدن آی‌پی سرورها رو من تجربه نکردم و خودم از وقتی که تلگرام فیلتر شد دارم از همین VPS به عنوان فیلترشکن استفاده میکنم و مشکلی نداشتم. ولی یکی از کاربرها (وکیل الرعایا) اینجا میگفت که آی‌پی سرورش رو سریع فیلتر میکردن.
فکر نکنم با ریموت دسکتاپ ویندوز بتونی وارد سرور لینوکس بشی.
با برنامه TightVNC Viewer میتونی وارد سرور بشی. برای لینوکس باید "محیط گرافیکی" نصب کنی، در غیر اینصورت فقط محیط کدنویسیه. یه دستور برای نصب محیط گرافیکی هست (یادم نیست دستورش چی بود. تو گوگل سرچ کن). بعد که محیط گرافیکی رو نصب کردی فکر کنم دستور start x رو بزنی محیط گرافیکی بالا میاد (تو گوگل سرچ کن). حالا تو محیط گرافیکی میتونی برنامه های مختلف مثل Firefox و MKVToolNix و... نصب کنی.
نصب برنامه تو لینوکس با ویندوز متفاوته و خیلی از برنامه های ویندوز (مثل IDM) نسخه لینوکس ندارن و باید برنامه جایگزین براش پیدا کنی. برای نصب هر برنامه تو گوگل سرچ کن. سیستم عامل شما چون Ubuntu هست کارتون راحت تره، چون اکثر ویدئوها و انجمن ها به اوبونتو پرداختن. سیستم عامل سرور من CentOS هست و با اوبونتو یه مقدار دستوراتش متفاوته.
برای آپلود فایل ها از کامپیوتر خودم به سرور لینوکس هم از برنامه WinSCP استفاده میکنم.
TightVNCکار putty رو انجام میده؟
اون آموزش نوشته بود اول پکیج XRDP نصب بشه بعد GUI. دستورات رو تو putty وارد میکردم ، تو دستور آخر sudo service xrdp restart ارور داد.
قبلاً یکم با ابونتو کار کردم و چند برنامه نصب کردم.

فعلا هم سرور روشن نمیشه برم WinSCP امتحان کنم

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
کسی میدونه چیکار کنم این روند برگرده؟ رسما دیوونم کرده و از آخر اسفند این روند کوبیده منو زمین و داره ادامه داده میشه و هرکاری میکنیم درست نمیشه
روند قبلی ای که جواب میداد رو ادامه میدم و کاملا هم امن کار میکنم ولی باز جواب بده نیست

upload_2019-5-9_13-45-0.png

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
TightVNCکار putty رو انجام میده؟
اون آموزش نوشته بود اول پکیج XRDP نصب بشه بعد GUI. دستورات رو تو putty وارد میکردم ، تو دستور آخر sudo service xrdp restart ارور داد.
قبلاً یکم با ابونتو کار کردم و چند برنامه نصب کردم.

فعلا هم سرور روشن نمیشه برم WinSCP امتحان کنم
من اوایل یه کم با Putty کار کردم ولی چون محیطش فقط کدنویسی بود دیگه ازش استفاده نکردم. و الان همیشه از TightVNC استفاده میکنم. محیط گرافیکی داره واسم راحت تره.
اروری که میده رو گوگل کنید. من همیشه تو عیب یابی نصب برنامه ها مشکل داشتم و خیلی از برنامه های مورد نظرمون رو نمیتونستم تو لینوکس نصب کنم. واسه همین یه سرور دیگه با سیستم عامل ویندوز در کنار این سرورم گرفتم.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
60دلار !! 16هزار تومان خبر خوبیه ؟:))

من واس کراش حاظرم 6 هزار دلارم بدم :)

در مورد دلار 16 تومنی هم من از خدامه برسه به 60 هزار تومن

حق مردم ایران از این بدترشم هست : )

نگران نباش چند روز دیگه روز قدسه میریزیم خیابونا دوتا مرگ بر آمریکا و مرگ بر اوسراییل میدیم همه چی درست میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
Xfce desktop با XRDP بالا اومد. (ریموت دسکتاپ)
vnc وصل شد مثل اون ریموت بود.
WinSCP هم بالا اومد
حالا چطور فایلی که تو سرور آپلود شده رو میشه آدرس بدم؟ آی پی سرور رو وارد کنم؟
اینطوری؟
کد:
111.222.333.444/AKS.JPG
---------------------------------------------------------------------------
این سایتا یکیشون آموزش درست حسابی ندادن. برای ریموت و vnc از مطالب چند سایت مختلف استفاده کردم. از یه سایت قسمتی، یه جای دیگه قسمت دیگه.

Last edited:

sniper000man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
رم 1 گیگ اگه بخوای ویندوزسرور نصب کنی شاید کم بیاد ولی لینوکس احتمالا مشکلی پیش نمیاد. به نظرم بهتره یک ماه تستی بگیری ببینی چطوره. داخل سرور میتونی آپلود هم کنی.
دامین نمیخواد. کنترل پنل رو نمیدونم.
تا جائی که میتونی از سرویس دهنده های ایرانی نگیر. چون هم کیفیتشون بسیار پائینه، هم بسیار مسئولیت ناپذیرن و هم بسیار گرون حساب میکنن. ساده بگم رسما ازت کلاهبرداری میکنن.
دوس خوبم روی open vz اصلا ویندوز نصب نمیشه که بخوای رم 2 3 بگیری ویندوز نصب ک

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام

شماره مجازی واتساپ که کار کنه از کجا میشه خرید؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام

شماره مجازی واتساپ که کار کنه از کجا میشه خرید؟
من از اینجا یه دوتا شماره گرفتم.
شماره هاش اوکی بود و اسپم نبود و قیمتش بد نبود:
numberland . ir
البته بازم خودت توی گوگل یه سرچی بکن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
خموش (به قول *** بروکی مقدم) :D
اس اس ال الان یکی از فاکتورهای ضروری سئو و گوگل هست..
پس این مشکل افت بازدید بعد از ریدایرکت به ssl چیه که خیلی ها دارن؟!
افت سرعت هم پیش میاد ، ناسازگاری با مرورگر و...
SSL های رایگان در عوض چی میگیرن؟ تبلیغات میزارن یا مورد دیگه؟!

Last edited:

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا کسی می دونه چرا کپچا توی thepiratebay نشون نمیده؟ میخوام رجیستر کنم نمیشه

ea9c_thep.png

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
خموش ***** (به قول دبوی) :D
اس اس ال الان یکی از فاکتورهای ضروری سئو و گوگل هست..
در مورد تاثیرگذاریش که شکی توش نیست..ولی درصد تاثیر گذاریش رو من هرچی گشتم منبعی پیدا نکردم..
پس این مشکل افت بازدید بعد از ریدایرکت به ssl چیه که خیلی ها دارن؟!
افت سرعت هم پیش میاد
SSL های رایگان در عوض چی میگیرن؟ تبلیغات میزارن یا مورد دیگه؟!
https توی اینترنت ایران کلا یکم کند لود میشه..
تنها اس اس ال رایگان و معتبر هم Let's Encrypt هست که نمیدونم دشواریش چیه..همه چیش ظاهرا خوبه..

اقا کسی می دونه چرا کپچا توی thepiratebay نشون نمیده؟ میخوام رجیستر کنم نمیشه

ea9c_thep.png
قبلا تجربه مشابهی داشتم..با یه مروگر دیگه تست کردم برطرف شد..

بالا