• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
در مورد تاثیرگذاریش که شکی توش نیست..ولی درصد تاثیر گذاریش رو من هرچی گشتم منبعی پیدا نکردم..

https توی اینترنت ایران کلا یکم کند لود میشه..
تنها اس اس ال رایگان و معتبر هم Let's Encrypt هست که نمیدونم دشواریش چیه..همه چیش ظاهرا خوبه..

قبلا تجربه مشابهی داشتم..با یه مروگر دیگه تست کردم برطرف شد..
سایتت همون میگاجم هست؟:general705:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
بچه ها اسکریپت مثله سایت دیوار سراغ دارید معرفی کنید

با وردپرس + کلاسی پرس میتونی سایتی بزنی که امکاناتش 10 ها برابر از دیوار بیشتر باشه

برای یک مشتری انجام داده بودم تثریبا 2 سال پیش که یه ربات هم نوشته بودم برای تایید خودکار آگهی ها که توی متن اگر مثلا کلمات فیلتر شده نبود تایید بشه یا مثلا طرف انقدر فکرش اقتصادی کار میکرد که تایید شماره موبایل کاربر بدون ارسال پیامک رو هم اوکی کرده بودم البته اون موقه کار میکرد الان رو نمیدونم

خلاصه با وردپرس هر کاری میتونی بکنی البته 99% چیزی که به ذهنت میرسه رو قبلا انجام دادن :دی

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
کسی میدونه چیکار کنم این روند برگرده؟ رسما دیوونم کرده و از آخر اسفند این روند کوبیده منو زمین و داره ادامه داده میشه و هرکاری میکنیم درست نمیشه
روند قبلی ای که جواب میداد رو ادامه میدم و کاملا هم امن کار میکنم ولی باز جواب بده نیست

مشاهده پیوست 1126867
رفقا یه یاری برسونید

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
هر چی داری معرفی کن یه چک بزنم
من یکی از دوستام از سایت
rtl-theme.com
اسکریپت ایران قرمز رو ازش خریده بود که همون اسکریپت دیوار هست
ار اسکریپت راضی بود اما بعد از یه مدتی سایتشو جمع کرد کلا. چون توان رقابت با این سایتهای نیازمندی بزرگ رو نداشت.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
رفقا یه یاری برسونید
ولا دوست دارم کمک کنم ولی سر در نمیارم..
فقط خیال مارو راحت کن ریپورتاژ نخریدی و بعد آدرس لینک داخل همشون رو با هم عوض نکردی؟!!
اگه اینکارو کنی پنالتی میشی.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
یه کلاس واسم میزاری عشقم ؟ :(

اونارو ول کن من فقد کشته مرده کلاه برداری این سایت backority.ir هستم

یه مشت عشق بالا اومدن و ساده میرن ازش بک لینک میخرن

کاری با درست یا غلط بودن بک لینک ندارم ولی بک لینکارو توی سایتایی که میزاره با js هست و توی سورس اون سایت نیست یعنی در عمل هیچ نشونه ای از لینک مشتری توی سایت ها نیست و فقد مث تبلیغات با js لود میشن و دیده میشن : ))))

عاشق ایرانی جماعتم که تو کلاه برداری تو دنیا تک هستن :دی

مردک دلال کلی پورسانت میگیره واسه ریپورتاژ
در کتاب پدر پولدار پدر بی پول میگه از یه جایی به بعد پیشرفت در مهارت و حرفه رو رها کنید و کامل سوییچ کنید روی مهارت بازاریابی

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
در کتاب پدر پولدار پدر بی پول میگه از یه جایی به بعد پیشرفت در مهارت و حرفه رو رها کنید و کامل سوییچ کنید روی مهارت بازاریابی

و در آخر کی پولدار شد ؟ اونی که کتاب رو نوشت ، نه اونی که خوند : )

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
و در آخر کی پولدار شد ؟ اونی که کتاب رو نوشت ، نه اونی که خوند : )
کلی از این جور کتابا نوشته میشه..
مطمئنن محتوای کتابش در حدی بوده که اسم در کرده..

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
کلی از این جور کتابا نوشته میشه..
مطمئنن محتوای کتابش در حدی بوده که اسم در کرده..
بله دقیقا مث ایرانی جماعت که از بدو تولد دنبال اینه یک شبه ره 100 ساله بره و انواع و اقسام پکیج چگونه پولدار شویم و ... میخره آخرشم ... !

شما یه نفر تو دنیا نمیتونی پیدا کنی که با خوندن این کتاب یا هر کتاب دیگه ای به چیزی رسیده باشه : )

کسی هم که وقتی میخونه و تغییری میکنه به خاطر اراده و خواست خودشه

هیچ آدم موفقی تو دنیا وجود نداره که بگه من با خوندن فلان کتاب به اینجا رسیدم و همش با همت و کار و تلاش و .... خودش بوده

یاد یکی از دوستام افتادم که وختی داشتم بهش آرایه ها رو یاد میدادم گفت اوایل میگفتم فقد با گوش دادن و خوندن میشه یاد گرفت ولی الان فهمیدم فقد تمرین و تمرین و تمرین وگرنه 100 سالم هرچی بخونم و ببسینم و بشنوم هیچی یاد نمیگیرم : )

بخون عزیزم بخون همه این کتابارو بخون امیدوارم و آرزو میکنم موفق بشی :x

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
همکاری در فروش معتبر با محصولات مختص بانوان معرفی کنید لطفا

Alex2019

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
حدود10 سال گذشت ولی هنوز نفهمیدم ملاک گوگل در قرار دادن سایت ها در جایگاه اول جستجو چیه!
هر برنامه یا بازی ای که برای اولین بار دربین سایت های ایرانی قرار میدم در نتایج گوگل اول هستم ولی به محض اینکه سایت اندروید تایم (سایت نوپا) اون مطلب تو سایتش قرار میده جای مارو تو نتیجه گوگل میگیره و اول میشه!! حتی پست های که ما قبلا اول بودیم برای مدت طولانی،به محض قرار دادن توسط این سایت جایگاه مارو میگیره!!
نظری دارید؟:(:(:(

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
بله دقیقا مث ایرانی جماعت که از بدو تولد دنبال اینه یک شبه ره 100 ساله بره و انواع و اقسام پکیج چگونه پولدار شویم و ... میخره آخرشم ... !

شما یه نفر تو دنیا نمیتونی پیدا کنی که با خوندن این کتاب یا هر کتاب دیگه ای به چیزی رسیده باشه : )

کسی هم که وقتی میخونه و تغییری میکنه به خاطر اراده و خواست خودشه

هیچ آدم موفقی تو دنیا وجود نداره که بگه من با خوندن فلان کتاب به اینجا رسیدم و همش با همت و کار و تلاش و .... خودش بوده

یاد یکی از دوستام افتادم که وختی داشتم بهش آرایه ها رو یاد میدادم گفت اوایل میگفتم فقد با گوش دادن و خوندن میشه یاد گرفت ولی الان فهمیدم فقد تمرین و تمرین و تمرین وگرنه 100 سالم هرچی بخونم و ببسینم و بشنوم هیچی یاد نمیگیرم : )

بخون عزیزم بخون همه این کتابارو بخون امیدوارم و آرزو میکنم موفق بشی :x
تیر هوایی زیاد نزن :general601:
هیچکس حتی خود نویسنده هم چنین ادعایی نکرده یک شبه با این کتاب یا کتاب دیگه یی موفق میشی..
شما به فرض 10 سال فعالیت میکنی.. طی 10 سال کلی تجربه به دست میاری که دونستن یا ندونستن هرکدومشون کلی روی پیشرفت آدمی زاد تاثیر میذاره..
حالا یه سری افراد اومدن تجربیات و آموخته هاشون رو جمع بندی و منظم کردن در قالب کتاب ارائه دادن..
خب شما بودی چطوری ارائه میدادی به جامعه؟؟ غیر از کتاب و سمینار راه دیگه یی داری؟؟
افراد کمی با این کتابا (خوباش) موفق شدن چون کسی اونطور که باید اهل عملگرایی نیست.. فکر میکنه صرف خریدن کتاب و مطالعه ش تکلیفشو انجام داده..
من الان دارم کتاب صوتی چهار اثر مرکب رو گوش میدم..بعد از نقدمه ش..اوایل فصل یک یه حرفی زد همون یه قسمت حدود 2 دقیقه یی رو حدود 8 بار مدام زدم عقب و دوباره پلی کردم..مرور کردن ببینم دقیقا چی میگه و حرفشو درک کنم..
بعدش کلا فایل رو استپ کردم و دو سه روز اون قسمت رو تو ذهنم مرور میکردم تا هضم بشه و دقیقا دوزاریم بیوفته.. بعدش که ته نشین شد تازه شروع کردم به عملش و تا زمانی که جز عادت هام نشه و تمام اتوماتیک نشه نمیرم سراغ ادامه کتاب..
اگه کسی بخواد با اینجور کتابا پیشرفت کنه و خودشو جمع کنه شاید برای پروسه یادگیری و اجرا توصیه های یک کتاب براش یکسال طول بکشه.. مگه تغییر عادت و روش کار ساده ییه؟

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
ریپورتاژاشم مشکل داره : ))))

برای مثال این سایتو بیین sitearia.ir

حالا سورسشو ببین که چطوری لینک و ریپورتاژ میزاره براشون :

مشاهده پیوست 1127372
انگاری داری بنز میزاری خودشم با js یعنی هیچی به هیچی : ))))

یعنی عاشقشم : ))))) کلا فلسفه بک لینکو دگرگون کرد : )))

ههعی دنیا ....
عزیزم
کسرا
چرا ما ایرانی ها یه روز تصمیم نمیگیریم تا در مورد چیزی که سرمون نمیشه حرف نزنیم؟ چرا تو اینقدر از همه ایراد میگیری ولی اول از خودت شروع نمیکنی؟
این سیستمی که این بنده خدا پیاده کرده قبلا توی وبلاگ ها هم پیاده میشه، قالب نویس ها یه کد .js میذاشتن توی قالب و از طریق اون لینکشون رو میذاشتن یه جای قالب برای حمایت، یعنی میخوام بگم شاید از 7 8 10 سال پیش ملت این کارو انجام میدادن
حالا تو گیر دادی که چرا این بنده خدا داره این کارو میکنه؟ مگه اشکالی داره؟
بعدم تو هنوز بلد نیستی برای اینکه ببینی بک لینک برای یه سایت حساب شده یا نه باید چیکار کنی، بعد رفتی سورس سایت رو چک میکنی؟ حالا سورس هم چک کردی هنوز نمیدونی کجا و چطوری باید چک کنی بعد تازه نظر هم میدی؟
tf7p_back.png

این عکس سورس یکی از سایت هاییه که داره با بکوریتی همکاری میکنه. الان کد بالا کجاش مشکل داره که بیخودی به یه نفر انگ کلاه برداری میزنی؟
خواهشا خواهشا در موردی چیزی که نمیدونی نظر نده چون بالاخره یکی پیدا میشه که بلد کار باشه و اونوقت یه مقدار آبروریزی میشه
در ضمن حالا اینا رو نگفتم که دو روز دیگه بیای برامون در مورد .js و بک لینک و اینجور چیزا حرف بزنیا
اینا رو گفتم که یکم اطلاعاتت بره بالا دوباره نری یه جا سوتی بدی

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
عزیزم
کسرا
چرا ما ایرانی ها یه روز تصمیم نمیگیریم تا در مورد چیزی که سرمون نمیشه حرف نزنیم؟ چرا تو اینقدر از همه ایراد میگیری ولی اول از خودت شروع نمیکنی؟
این سیستمی که این بنده خدا پیاده کرده قبلا توی وبلاگ ها هم پیاده میشه، قالب نویس ها یه کد .js میذاشتن توی قالب و از طریق اون لینکشون رو میذاشتن یه جای قالب برای حمایت، یعنی میخوام بگم شاید از 7 8 10 سال پیش ملت این کارو انجام میدادن
حالا تو گیر دادی که چرا این بنده خدا داره این کارو میکنه؟ مگه اشکالی داره؟
بعدم تو هنوز بلد نیستی برای اینکه ببینی بک لینک برای یه سایت حساب شده یا نه باید چیکار کنی، بعد رفتی سورس سایت رو چک میکنی؟ حالا سورس هم چک کردی هنوز نمیدونی کجا و چطوری باید چک کنی بعد تازه نظر هم میدی؟
tf7p_back.png

این عکس سورس یکی از سایت هاییه که داره با بکوریتی همکاری میکنه. الان کد بالا کجاش مشکل داره که بیخودی به یه نفر انگ کلاه برداری میزنی؟
خواهشا خواهشا در موردی چیزی که نمیدونی نظر نده چون بالاخره یکی پیدا میشه که بلد کار باشه و اونوقت یه مقدار آبروریزی میشه
در ضمن حالا اینا رو نگفتم که دو روز دیگه بیای برامون در مورد .js و بک لینک و اینجور چیزا حرف بزنیا
اینا رو گفتم که یکم اطلاعاتت بره بالا دوباره نری یه جا سوتی بدی
تو چقدر ادعا میکنی معلومه هیچی هم بلد نیستی 1 دقیقه وقت میزاشتی میرفتی ببینی مشکل چیه الکی من من نمیکردی 259 هزار تومن خرج بک لینکم شد پولش برام مهم نبود ولی این مدل کلاه برداری برام زوره
من از کسرا پرسیدم تو همون گروه برنامه نویسی تلگرام که دارن اینارو گفت ولی گفتم شاید کسرا اشتباه میکنه رفتم از پارسا و مبین و مرتضی و سعید و مهدی و استاد شهرکی که سایتش هم اینه http://ncis.ir هم پرسیدم که هرکدوم برای خودشون کسی هستن و هرکدوم توی وردپرس 10 ها افزونه نوشتن و توسعه دهنده وردپرس هستن سمینار وردپرس ایران هم که حتی برنامه نویسای خارجی هم میان اونجا همینا برگزار میکنن 2 تا از اینا هم تو مایکروسافت کار میکنن
همشون همینو گفتن که این سایت کلاه برداره و این مدل لینک دادن ارزشی نداره گوگل فایل های جاوا رو خارجی تشخیص میده نه به عنوان اینکه اون سایت به سایت شما لینک داده
همه این مهدسا و حرفه ای ها میگن کلاه برداریه اونوقت تو که معلوم نیست فرق html و css روئ میدونی یا نه اومدی میگی نه ؟ نکنه سایت خودته یا باهاشون همکاری میکنی
چقدر پول گرفتی بیای اینارو بگی؟ بگو خودم بهت میدم

Last edited:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
بابا بیخیال.
سایت برای یکی دیگه است، دعواش رو شما دارید می کنید!!

slice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نظر من گوگل متوجه این بک لینک های جاوا اسکریپتی میشه ولی اون مدل html بهتر هست
یه جا هم دیدم نوع بک لینک های اینجوری رو با مشخصه ی جاوا اسکریپت بودن دسته بندی کرده بود

تو گوگل وبمستر ببینید از این سایتها بک لینک براتون میزنه یا نه

قبلتر توی گوگل وبمستر همین امضای پی تی رو هم بک لینکشو دیده بود الان نمیدونم به چه صورت باشه

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
کاش وقتی بحث اینجوری میشه علمی و فنی نظر بدید نه که شخصیش کنید
ما که خدا نیستیم، هممون امکان داره اشتباه کنیم و ضعف علمی داشته باشیم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستان ، راهی هست که بشه عکس ها را همزمان لینک کرد؟
کسی کپچای خوب بجز گوگل کپچا سراغ داره؟
چطوری میشه تگ و برچسب را دسته جمعی حذف کرد؟

Last edited:

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
شما متهم به کلاهبرداری شدین
چون با شما برخورد داشتم و شناخت ازتون داشتم گفتم در جریان امور باشید
مطالب این صفحه و صفحه قبل رو بخونید
@moj1rayaname

بالا