خودش میفهمه
از اون نظر مشکل نیست
نه تو سایت مپ تاریخ ها موجوده به انگلیسی . تازه فک نکنم خزنده ها تو خوندن تاریخ مشکلی داشته باشناین چطوریه؟ تاریخ ها باید انگلیسی باشن؟
این ارور ربطی به حجم و بک آپ نداره.امروز یه همچین اروری اومد و تمام حجم سایت هم پر شد!
مشکل چیه؟! همچین فایلی هم پیدا نکردم
فوری بکاپ دیتابیس رو برگردوندم درست شد ولی نمیدونم مشکل از کدوم آشغالی بود و هنوز حجم هاست کامل پر هست
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/site/domains/site.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1643
افزونه بکاپ updraft زده بود کل سایت رو خراب کرده بود کامل حذفش کردم اگه دارید حذفش کنید غیر از ضرر چیز دیگه ای ندارهاین ارور ربطی به حجم و بک آپ نداره.
می گه تعداد کانکشن های دیتابیس سایتت از حد مجاز فراتر رفته.
افزایش بازدید داشتی یا دی داس شدی...
خیر گوگل ترنسلیت نمیتونهسلام دوستان من میخوام یه متن فارسی رو که چند خط داره با گوگل ترنسلیت به انگلیسی تبدیل کنم......ایا گوگل ترنسلیت این کار رو با قواعد نگارشی درست انجام میده...................یا مثل تبدیل یه متن انگلیسی به فارسی بصورت ناقص و در هم.............
ممنون میشم اگه راه دیگه ایی میشناسید یا اینکه نرم افزاری باشه که من متن فارسیم رو به انگلیسی تبدیل کنم.....اما خطای کمی داشته باشه....و قواعد و نگارشش رعایت شه؟
خیر گوگل ترنسلیت نمیتونه
بهترین کار اینه که پول بدی مترجم برات ترجمه کنه
بدون توجه به موضوع سایت با این بازدید احتمالا ماهیانه 1.5 تا 2.5 میلیون تومان بشهبا ۱۵۰۰۰ آی پی چقدر میشه از یکتانت در آورد؟
سایت موبایل با ۴۵کا پیج ویو
دوست عزیز ترجمه ماشینی مثل گوگل اونقدر بعضی مواقع داغون میکنه متن رو که من خودم شخصا ترجیح میدم از اول متن رو بشینم ترجمه کنم تا اینکه اصلاح کنم یه ترجمه ماشینی روچون اگه فقط قواعد نگارشیش اشتباه میشد......یکی از اقوام هستش که میتونه تو اصلاح قواعد و نگارش کمکم کنه.
همونطور که یه راه بالا آوردن سایت لینک سازیه, این کار برای یوتیوب و... هم جواب میده؟!
کلی سلیقه بخرج دادم
یوتیوب, یکه رسانهای دنیا
آخرش No Viwe
:general502: به این شانس
حتی یک دونه بازدید هم دریغ میکنه :general208:
کلا خوابیده, بادمجون و کلوچه هم بزارم بازدید نمیاد
این کانال هایی که یه شبه میان کلی بازدید برای محتوای چرت و مسخره میگیرن چطوری یه شبه پیداشون شده
تگ گذاری درست همه چی درست باز هم جواب نمیده
سئو یوتیوب چطوریه؟ بکلینک تاثیر داره؟ (پخش لینک) مثلا گوگل بینه لینک فلان ویدئو یوتیوب یه تعدادی پخش شده بهش اهمیت میده؟
تیر مرحوم @zgg123 وسط یوتیوب و صاحبش
![]()
سلام
راهی هست بشه همه ایمیل هایی که اومدرو با هم mark as read کنیم؟
یه ایمیل gmail قدیمی داشتم الان رفتم دیدم 11 هزارتا ایمیل اومده
چجوری میشه همرو یه جا با هم تیک زد و mark as read کرد؟
آقا خدا خیرت بده درست شد نمیدونی چقدر گشتم دنبال نرم افزارو این چیزابرو تو ستینگ - تب اینباکس
بعد تو قسمت کتگوری تیک همه رو غیر از پرایمری رو بردار
حالا دوباره برو تو صفحه اصلی سلکت ال رو بزن
ایندفعه بالای پیامات یه الارم میده که میخوای همه پیامات رو انتخاب کنی
انتخاب کن و بعد مارک ریدشون کن