چطوری میشه آپارات و یوتیوب رو آورد به ادیتور وردپرس؟
چندین هزار صفحه میخوای بدی گوگل ؟!ممنون از پاسخ.....
اره یه سرچی تو گوگل زدم دیدم بعضی سایت ها هست که اینکار رو انجام میدن.............ولی به هر حال تعداد متن هام زیاد هست شاید چندین هزار صفحه بشه.....که از نظر اقتصادی باید ببینم صرفه داشته باشه.
اگه نرم افزاری بود که بصورت حدودی میتونست متون فارسیم رو به انگلیسی تبدیل کنه خوب میشد....چون اگه فقط قواعد نگارشیش اشتباه میشد......یکی از اقوام هستش که میتونه تو اصلاح قواعد و نگارش کمکم کنه.
به هر حال تشکر از شما.
اخه نصب افزونه برای اپارات یکم خنده دار
یه مشکل این همست که بعد از تموم شدن ویدئو سه تا ویدئو پیشنهادی میاره :general208:اخه نصب افزونه برای اپارات یکم خنده دار
امبد کد میزاری دیگه
یکتانت و سنجاقعزیزان جایگزینی واسه مدیا اد سراغ ندارید که پرداختش مناسب باشه؟
سیستم پرداخت مدیا اد افتضاحه و دردسر داره لطفا اگه سراغ دارید معرفی کنید
این جور مطالب چون حالت پزشکی/شرعی دارن بلا مانع هستن..اینا چی کار میکنن فیلتر نمیشن؟!
http://www.irannaz.com/همه-چیز-در-مورد-لیس-زدن-و-مکیدن-آلت-تناس.html
درودیکتانت و سنجاق
...سلام
برای نقد کردن درآمد پی پالتون از سایت های خارجی از چه سیستمی استفاده می کنید؟
49 دلار رو نقد کنه.
و تلفن ثابت نخواد!
من فقط با ایپی روسیه و دوبی میتونم وارد سرورم بشم
با هیچ کشور دیگه نمیشه وارد شد
سرور المان
داداش تبریک میگم ماشاء الله همگی کاربر فعال شدند این مدتی که من نبودم...یکی دو تا اپ دیگه هم هستن اما اونا متاسفانه حالت پاپ اپ رو ندارن و کارایی شون زیاد بالا نیست و به هیچ عنوان جای شازم رو نمیگیرن
اپدیت هم کردم اما دریغ از عملکرد بهتر
به نظرم باید فعلا صبر کرد تا ببینیم چی میشه
هنوز یه ماه از تعطیل شدن بامیلو نگذشته، اولین اقدام دیجی کالا افزایش بی سر و صدای سقف ارسال رایگان از 100 تومن به 150 تومن بوده
اکانت رسمیش تو تویتر گفته بخاطر گرونی ها مجبور شده ولی دقیقا هزینه های کدوم بخش حمل و نقل و پست تو این یه ماهه گرون شده؟
لارم نیست آمریکا حمله کنه، ما خودمون همدیگه رو می خوریم :general701:
تایپیکی مرتبط با این سایت وجود داره؟من برای خرید یک عضویت یک ماهه در سایت freelancer.com نیاز به حدود 5 یورو دارم که با پی پال هم میشه پرداخت کرد.
من خودم پی پال ندارم،آیا کسی میتونه این کار را برای من انجام بده؟
:general208:واقعا هیچی مثل جنس وطنی نمیشه :general504::general304:
اون سایت هایی که فیلتر شدن دلشون کباب میشه :general107:
https://www.ninisite.com/clinic/question/11248/سلام-خسته-نباشید-من-با-نامزدم-روز-22-سیکل-رابطه-بدون-دخول-داشتم-که-شورت-هم-تنم-ب