• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
حاجی اکانت نتفلیکسِت اکی نشد؟ آخه با وی پی ان چطوری تشخصی میده ایرانی هستی؟ :| حالا گذشته از این مگه نتفلیکس ایران رو تحریم کرده؟

نه فایده نداره با هر قندشکنی تست کردم تشخیص میده و میزنه نباید از proxy یا v-p-n استفاده کنید
اره توی توییتر اکانت رسمیش گفته سایت نماوا داره از نت فلیکس دزدی میکنه
vps ام نمیدونم باهاش میشه کاری کرد یا نه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
نه فایده نداره با هر قندشکنی تست کردم تشخیص میده و میزنه نباید از proxy یا v-p-n استفاده کنید
قبلا اینطوری نبود؟ مطمئنی بعد از این جریانات نماوا اینطوری شده؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
برو سایت apponfly با وی پی ان برو تا بتوتی اکانت باز کنی...
بهت وی پی اس رایگان میده..
دانلود نمیتونی بکنی ولی حرکت میتونی بزنی..

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
قبلا اینطوری نبود؟ مطمئنی بعد از این جریانات نماوا اینطوری شده؟

اره بعد لطف نماوا به سینمای ایران و جهان اینجوری شد :general509: ایرانیا همه جا باعث آبرو ریزی ان

برو سایت apponfly با وی پی ان برو تا بتوتی اکانت باز کنی...
بهت وی پی اس رایگان میده..
دانلود نمیتونی بکنی ولی حرکت میتونی بزنی..
یه جور میگی حرکت میتونی بزنی انگار خبریه :general304::general304::general304::general509:
تست کردم به درد نمیخوره , باید یه vps بخرم ببینم سرعتش چطوره , این رایگانه سرعتش افتضاحه واسه هر کلیک نیم قرن طول میکشه
یه گروه بزنیم اینجا فیلم لیچ کنیم vip مخصوص وبمسترین pt :D

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
هر دم از اين باغ بري مي‌رسد، تازه‌تر از تازه‌تري مي‌رسد !
داشتم با یکی از دوستان که اتفاقا مدیر یکی از سایتای شیلتر شده موویه صحبت میکردم
هاستش روی هاست دی ال بوده , بعد شیلتر شدن هاست دی ال اجازه نداده طرف فایلاشو برداره جایی دیگه بره ! هرچقدر هم التماس که اقا فایلا رو بدید , بک اپ بدید هیچی به هیچی ! بسیار عالی ! هاست دی ال رو فکر میکنم من توی همین تاپیک بود گفتم دیگه باهاش همکاری نمیکنم به خاطر این موضوع که قبلا یه سایت کاملا فرهنگی داشتم با موضوع کتاب شیلتر شد , هاست دی ال سایت رو اورد پایین ! البته بهشون حق میدم بعد اینکه گرفتنشون چشمشون ترسیده :general304: دوستانی که 1% احتمال میدن سایتشون قراره شیلتر شه با هاست دی ال کار نکنن که شیلتر شد کاسه چه کنم چه کنم دست بگیرن ! چون شیلترشید هاست دی ال هاست رو میبنده درجا

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
هاستش روی هاست دی ال بوده , بعد شیلتر شدن هاست دی ال اجازه نداده طرف فایلاشو برداره جایی دیگه بره ! هرچقدر هم التماس که اقا فایلا رو بدید , بک اپ بدید هیچی به هیچی ! بسیار عالی ! هاست دی ال رو فکر میکنم من توی همین تاپیک بود گفتم دیگه باهاش همکاری نمیکنم به خاطر این موضوع که قبلا یه سایت کاملا فرهنگی داشتم با موضوع کتاب شیلتر شد , هاست دی ال سایت رو اورد پایین ! البته بهشون حق میدم بعد اینکه گرفتنشون چشمشون ترسیده :general304: دوستانی که 1% احتمال میدن سایتشون قراره شیلتر شه با هاست دی ال کار نکنن که شیلتر شد کاسه چه کنم چه کنم دست بگیرن ! چون شیلترشید هاست دی ال هاست رو میبنده درجا
جدیدا اینجوری شده , یکی از فروشگاه های گیم من هم چند هفته قبل دامنه رو فیلتر کردن , میهن وب هاست کلا زد سایت رو تعطیل کرد !! میگم حاجی چرا کلا هاست رو از دسترس خارج کردی ؟ میگه ما تابع قوانین هستیم !!
قدیم از این داستانا نبود که دامنه فیلتر بشه سایت از دسترس خارج بشه ولی ظاهرا جدیدا بدجوری به هاستینگ ها دارن فشار میارن

tarahitheme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
نیاز به یه اکانت تم فارست دارم
کسی میتونه کمک کنه؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان یک دامنه .pw با یک هاست خارجی برای سایت فیلمو سریال مدنظرمه که اطلاعات دامنه و هاست در whois برای عموم مشخص نباشه و خصوصی باشه. از کی بگیرم؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
به نظرم باید یک انجمن وبمستری جامع درست کنیم با کمک وبمسترین و طراحای pt برای خدمات وب مستری قیمت گذاری کنیم و یک صنف ایجاد کنیم !
الان هر شغلی برای کار خودش یه مرجع و صنفی برای قوانین و قیمت گذاری داره
یادمه قبل اینکه انجمن گرافیک ایران درست بشه , مجید انلاین خدمات طراحی رو کاربراش قیمت گذاری میکردن ! مثلا بنر n تومن
الان هم انجمن گرافیکی ایران خیلی بزرگ و رسمی شده
فقط تنها موضوعی که کلاه سرش رفته خدمات وبمستریه که وقتی قیمت یه کاری رو 10 میلیون دادیم یه بچه 16 ساله رفته با 140 هزار تومن اون کار رو سمبل کرده ! همه چیز قیمتش بیشتر شده به جز این موارد طراحی و ...
که تقصیر منو شماست ! که وقتی برای مثال طراحی یک قالب وردپرس قیمت پایه نداره , هرکسی یک قیمتی میده و معمولا افرادی که سر درنمیارن دنبال قیمت کمتر میرن , سرشون کلاه میره بعد به همه شکاک ان که اقا برنامه نویسا همه دزد ان فلان ان ! بعله طرف درست پول خرج نکرده هم خر رو میخواسته هم خرما , بعدم که سرش کلاه گذاشتن همه رو بدنام میکنه
یه توصیه به دوستان عزیزی که اینجا کارای طراحی انجام میدن ! عزیز دل برادر اگر یک نصب وردپرس هم بلدی , نباید رایگان انجام بدی , مگه پیش مکانیک بری به شما رایگان یاد میده مثلا روغن عوض کنی یا هر مشکلی رو خودت حل کنی ؟ یه پول اجرت میگیره یه پول قطعه و در واقع تعویض کاره نه تعمیر کار ! تخفیف هم یه ریالی نمیدن ولی توی حوزه فعالیت ما طرف جون میده ولی پول نمیده چون یه سریا این کار رو بی ارزش کردن , اگر انحصار و قیمت گذاری نباشه به همین صورت ادامه پیدا میکنه
یک مقاله در قالب پست مفید با عنوان مثلا قیمت گذاری برای سفارش طراحی سایت , بنویسیم دوستانی که دوس دارن توی سایتشون بازنشر کنن , قیمت گذاری طراحی , برنامه نویسی و غیره , یک مرجعی پیدا کنه یا لاقل یک سقف قیمتی داشته باشه

درود
پشتیبانی فارسی داره؟ چجوری باید مبلغو پرداخت کرد؟

سایت خارجی خواستی معرفی کرده بعد میخوای پشتیبانی فارسی ام داشته باشه ؟ o_O

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
دوستان معنی این جمله چی میشه؟
Most people didn't used to learn to read

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
@MihanV

اساتید وردپرسی , برای راست چین کردن قالب حتما لازمه که تغییرات در فایل rtl.css باشه ؟ یا اگر فایل css اصلی رو به راست چین تغییر بدیم موردی نداره

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دوستان دو تا سایت خارجی مغایر با قوانین گوگل ( وارز) وجود داشت.
یکی بازدید نسبتا بالایی داشت.
یکی دیگه نو پا بود و بازدید نسبتا کمی داشت.

هر دو تا رو تو وبمستر تولز و گوگل انالیتیکش ثبت کرده بودیم.

و هر دو دامنه با یه اسم و ایمیل ثبت شده بود.

وقتی سایت با بازدید بالا رو گوگل زد و نابود کرد(به صورت دستی)، همزمان دومی که بازدید نسبتا کمی داشت رو هم به همون صورت نابود کرد.

سوال من اینه که چطور گوگل دومی رو شناسایی کرد همزمان؟
از روی وبستر تولز و آنالیتیکس فهمید؟

و این که اگر در وبمستر تولز و آنالیتیکس ثبت نکرده بودیم آیا کار به شناسایی مالک دامنه و آیکان و چک کردن تمام دامنه های ما می کشید؟

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
هاست دی ال تو این مورد سابقه داره چند سال پیشم همین کارو کرد البته یادم نیست اون موقع چه سایت هایی رو فیلتر کردن

بالا