ببخشید تورنت چیه ؟ من بلد نیستم
اکانت ایرادی نداره میتونم بخرم باید از کجا بخرم؟
همونطور که دوستمون گفتن تو شبکه تورنت هرچیزی رو میتونی پیدا کنی. کلا هرچیز پولی که رایگان که تو اینترنت برای دانلود درز پیدا میکنه اول تو تورنت منتشر میشه.
نحوه کاردش هم راحته , توی گوگل سرچ کنی torrent کلی سایت هست. شما یکی از نرم افزار های دریافت کننده تورنت رو دانلود میکنی مثل utorrent یا bitcomet
روی سیستم نصب میکنی. بعد باید فایل تورنت چیزی که میخوای دانلود کنی رو پیدا کنی.
مثلا میخوای فیلم ایکس من دانلود کنی , فایل تورنت فیلم مورد نظرت رو پیدا میکنی و دانلود میکنی. این فایل تورنت چند کیلوبایت بیشتر حجم نداره و حاوی اطلاعات سروری هست ک قراره فیلم مورد نظرت رو ازش دانلود کنی
بعد این فایل تورنت رو بار نرم افزارهای دریافت کننده تورنت که برات مثلا زدم باز میکنی , نرم افزار اطلاعات مورد نظر از قبیل نوع فایل , حجم فایل , سرور فایل و..... دریافت میکنه و شروع به دانلود میکنه
فقط در تورنت باید یک نکته رو توجه کنه. موقع دانلود فایل تورنت چیزی هست به اسم seed . تعداد این seed در فایلهای تورنت مربوط به تراکرهای مختلف متغیر هست.
هر چی seed بالاتر باشه فایل مورد نظرت با سرعت بهتر و بالاتری دانلود میشه
البته با توجه به تجربه شخصی من کلا با نت تخیلی ایران مستقیم از تورنت دانلود کردن برای فایلهای حجیم جالب نیست . ولی این هم برای خودش راه حل داره.
که میشه از سایتهای مستقیم کننده لینک اکانت خرید که تورنت رو برات به لینک مستقیم تبدیل کننده و بعد با خیال راحت دانلود کنی
دیگه از این مختصر تر نمیشد بگم:general707: