helpmasteri
Registered User
اقا من الان دو تا دامنه دارم یکیش توی گوددی زده 1300 دلار یکی هم 600 دلار خاص و تک کلمه ای ( برندی ) به نظرتون بفروشم یا بزارم بمونه
اصلا نداریم چون نمیشه برای هر ویدیو چنل متفاوته چرا با فتوشاپ نمیسازی خیلی آسونهدوستان پک thumbnail یوتیوب سراغ دارید؟
یه سری سایتا میشه آنلاین طراحی کرد، مثل canva ولی فونت های فارسی جالبی نداره. با فرمت psd لازم دارم
vazir@Hamid2day
فونت استفاده شده در انجمن چیه ؟
والا کلا نتفلیکس از قدیم ما استفاده می کردیم رو پروکسی ها حساس بودش و ارور پروکسی میدادش همون موقع هم ، چون برخی اکانت ها و دسترسی هاش بر اساس مناطق مختلف جهانه . برای همین رو آی پی ها حساسه و به نظرم هیچ ربطی هم به قضیه الان سایتای فیلم تو ایران نداره که بگیم به خاطرنماوا ایرانی ها رو این کار کردش.
من چند وقت نت فیلکس UK داشتم با expressvpn راحت استفاده می کردم.با 20speed خودمونم یادمه کار می کرد.البته الان چند ماهی میشه استفاده نکردم و خبر ندارم.
هست roberto blake یوتیوبره یه پک تو سایتش میفروشه 99 دلار
همین canva هم طرحای خوبی داره فقط psd نمیده. البته میتونم بدون نوشته دانلود کنم با همون فرمت png بعد نوشته رو با فتوشاپ اضافه کنم :general408:
پ.ن: من از اول برنامه نویسیم خوب بود ولی کارای گرافیکیم زیر خط فقر :general509:
@ehsan
روی ایموجی ها کلیک میکنم 5 ثانیه طول میکشه باز بشه.
با این شرایط بهترین کار نویسندگی تو سایتا یا کانال تلگرام.سلام
میخوام جدا از حرکت زدن هام یه درآمد روزانه و ثابتی هم برای پایداری داشته باشم..
به غیر از پاهام , دستم هم توی خیلی چیزا بازه..
یه پیشنهاد یا راهنمایی کاری , چیزی بدین که بتونم درآمدش رو نقدا بین 24 ساعت تا 48 ساعت دریافت کنم..
حداقل درآمد هم روزانه 40 تومن باشه..
اگه هم افخار همکاری با خودتون باشه چه بهتر..
![]()
سلام
یه پیشنهاد یا راهنمایی کاری , چیزی بدین که بتونم درآمدش رو نقدا بین 24 ساعت تا 48 ساعت دریافت کنم..
![]()
دوستان برای شما هم این تاپیک دیر لود میشه ؟ یا فقط برای من اینجوریه
@ehsan
در کل انجمن همه تاپیک ها درست و با سرعت لود میشن غیر از تاپیک "بحث و گفتگو بین وبمسترها "
بخاطر اینه که چگالیش بالاستمنم دقیقا همین مشکل رو دارم
این تاپیک خیلی دیر لود میشه
به یک ssl سرتیفیکیت احتیاج داره, اگر از کلودفلیر بگیریم ssl رایگان هم در اختیار کاربر میگذاردبچه ها نظرتون در مورد این افزونه چیه؟
![]()
فعال کردن ssl وردپرس و سبز شدن https سایت با افزونه Really Simple SSL
یکی از راه های افزایش امنیت سایتهای وردپرسی نصب و فعال کردن ssl وردپرس است. اگر بر روی سایتی گواهی اس اس ال راه اندازی شده باشد ایکون قفل کنار آدرس سایت در نوار آدرس مرورگر به شکل سبز رنگ نمایش داده میشود که به معنی تبدیل پروتکل سایت از http به https و فعال شدن گواهینامه ssl certificate است...forum.persiantools.com
اگه کار اساسی می خوای انجام بدی یه سایت احراز هویت بزن. ملت بیان مدارک هویتی رو تو سایتت آپلود کنن و تایید هویت بشن. حتی می تونی با ثبت احوال صحبت کنی دسترسی به بانک کدملی هم بگیری.سلام
![]()
به یک ssl سرتیفیکیت احتیاج داره, اگر از کلودفلیر بگیریم ssl رایگان هم در اختیار کاربر میگذارد
اگر منظورت از لحاظ امنیت پلاگین هست که ظاهرا امن هست و تعداد زیادی دانلود داشته ولی چیزه زیادی ارایه نمیده, به نظر من اگر کسی دانش فنی ندارد از کلودفلیر استفاده کند بهتر هست و اگر دانش فنی دارد از lets encrypt یا هر سرتفیکیته دیگری و خودش روی سرور نصب و کانفیگش کند.حالا این خوب هست یا نه
مشکل ساز نشه
اگر منظورت از لحاظ امنیت پلاگین هست که ظاهرا امن هست و تعداد زیادی دانلود داشته ولی چیزه زیادی ارایه نمیده, به نظر من اگر کسی دانش فنی ندارد از کلودفلیر استفاده کند بهتر هست و اگر دانش فنی دارد از lets encrypt یا هر سرتفیکیته دیگری و خودش روی سرور نصب و کانفیگش کند.
اگر از cpanel استفاده می کنید, ssl رایگان و از قبل نصب شده ارایه میده
استاد کلاس خصوصی نداری با شیطان و برو بچز بیایم خدمتتون؟:general707::general711:کار ساده می خوای انجام بدی، یه اپ الکی بده برات بنویسن، بذار تو کافه بازار یا مارکت های دیگه، قیمتش هم بذار 2-3 میلیون. بعد برو تو این گروه فیشرها کارت دزدی بگیر، بیار باهاش با ایدی های مختلف اون برنامه رو از کافه بازار بخر، بعد از یه مدت هم پولتو از کافه بازار بگیر
دردسر هم نداره چون پول کارت های دزدی رفته به حساب کافه بازار. کافه بازار هم نمی تونه ثابت کنه خودت بودی که برنامه ت رو خریدی.