استاد, یه حرکت یادمون بده که بریم از این خراب شده, برای همیشهکار اساسی
:general503:
Last edited:
استاد, یه حرکت یادمون بده که بریم از این خراب شده, برای همیشهکار اساسی
با فتوشاپ , در فتوشاپ یه فایل جدید ایجاد میکنی , بعد واترمارک مورد نظرت رو در اون قرار میدی با پس زمینه ترانسپرنت ( بدون پس زمینه)قسمت مشکلات انجمن برای شما هم بسته هست؟
فقط من امکان ویرایش تاپیک ندارم؟
فروم روی گوشی باز میشد امروز فقط روی pc باز میشه
پشتیبانی تعطیله جایی هم در این مورد چیزی بنویسیم بن میشم خب تعطیش کنید بره
############
چطوری میشه واترمارک به این مدل، شکل و ظاهر ساخت؟ یعنی تمام تصویر رو بگیره
اینطوری باید واترمارک جدا تهیه بشه, برای کار دسته جمعی هم نمیشه استفاده کرد, نرم افزار مخصوص اینکار یا ابزار آنلاین اینشکلی باشه میشناسی؟با فتوشاپ , در فتوشاپ یه فایل جدید ایجاد میکنی , بعد واترمارک مورد نظرت رو در اون قرار میدی با پس زمینه ترانسپرنت ( بدون پس زمینه)
بعد اون رو به عنوان pattern ذخیره میکنی , بعد روی عکس مورد نظرت که میخوای واترمارک دار بشه یه لایه جدید درست میکنی
از طرق گزینه fill واتر مارکی که درست کردی رو در لایه جدید وارد میکنی , بعد میزان وضوح رو پایین میاری
همه چیز فروم هندی بازی شده :general306:رندوم
برای کارهای دسته جمعی هم میشه از خود فتوشاپ استفاده کرد بوسیله ابزار actionدوستان, اینترنت رو از وایفای چطوری میشه پراکسی/v~p~n/بدون فیلتر کرد؟
اینطوری باید واترمارک جدا تهیه بشه, برای کار دسته جمعی هم نمیشه استفاده کرد, نرم افزار مخصوص اینکار یا ابزار آنلاین اینشکلی باشه میشناسی؟
همه چیز فروم هندی بازی شده :general306:
البته اونایی که کمتر دزدی میکنناونایی که دزدی نمیکنن البته
با مخابرات هم همین مشکل رو داره ولی من باگشو پیدا کردماین گوگل پلی مارو کچل کرد
با adsl های وب آپدیت نمیشه :|
قند شکن ها هیچکدوم کار نمیکنه
آی پی تور رو میندازم روی وای فای سرعت خیلی کم میشه
کار نمیکنهبا مخابرات هم همین مشکل رو داره ولی من باگشو پیدا کردم
باید برنامه ها رو دونه دونه خودت آپدیت کنی و بعد از هر آپدیت هم وقتی که برنامه با موفقیت نصب شد یه بار وای فای رو قطع کنی و نوتیفیکیشن ها رو پاک کنی و دوباره برنامه بعدی ...
قسمت مشکلات انجمن برای شما هم بسته هست؟
فقط من امکان ویرایش تاپیک ندارم؟
فروم روی گوشی باز میشد امروز فقط روی pc باز میشه
پشتیبانی تعطیله جایی هم در این مورد چیزی بنویسیم بن میشم خب تعطیش کنید بره
############
چطوری میشه واترمارک به این مدل، شکل و ظاهر ساخت؟ یعنی تمام تصویر رو بگیره
با مخابرات هم همین مشکل رو داره ولی من باگشو پیدا کردم
باید برنامه ها رو دونه دونه خودت آپدیت کنی و بعد از هر آپدیت هم وقتی که برنامه با موفقیت نصب شد یه بار وای فای رو قطع کنی و نوتیفیکیشن ها رو پاک کنی و دوباره برنامه بعدی ...
کار نمیکنه