parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
برای من همین تاپیک فقط طول میکشه - بقیه سایت سریع لود میشه:general306::general607:سلام
چقدر پرشین تولز بد شده . برای شما هم سرعت لود صفحات پایین هست ؟
برای من همین تاپیک فقط طول میکشه - بقیه سایت سریع لود میشه:general306::general607:سلام
چقدر پرشین تولز بد شده . برای شما هم سرعت لود صفحات پایین هست ؟
توی موتور گوگل هنوز هم نتایج جستجو های زبان فارسی بر اساس کلمات کلیدی ـه و اصلاً گوگل درک خاصی از سوالات زبان فارسی نداره. برعکس زبان Arabicاحتمالا آخرین زبانی که اعمال میکنند فارسیه دیگه![]()
قبلا امتحان کردم ولی هیچ نتیجه نداشت. هر چی زدم قبول نمیکنهبنداز گوگل برات ترجمه کنه
Регистрация | Форум для веб-мастеров | wMasteru
translate.google.com
روسی باید جواب بدیقبلا امتحان کردم ولی هیچ نتیجه نداشت. هر چی زدم قبول نمیکنه
برای من همین تاپیک فقط طول میکشه - بقیه سایت سریع لود میشه:general306::general607:
داداش صفحاتش زیاده به خاطر این طول می کشه.تایید میشه
البت تاپیک 4 میلیون بازدیدی همینه دیگه![]()
داداش صفحاتش زیاده به خاطر این طول می کشه.
بهتره این موضوع رو ببندید و نسخه 2 این موضوع رو ایجاد کنید.
حالا جایی هست؟البته اونایی که کمتر دزدی میکنن
کسی نمیدونه ؟این طرح ریجستری چطوره ؟ الان میتونی رو یدونه سیمکارت هر چند تا گوشی فعال و ثبت کنی یا محدودیت داره ؟
اینجا بپرس جواب میدنکسی نمیدونه ؟
این چه طرحیه اخه اونقدر قانون و تبصره داره معلوم نیست چه خبره .
تا جایی که میدونم هر گوشی که کد فعال سازی داشته باشه رو شما میتونید با سیمکارت خودتون فعال کنیداین طرح ریجستری چطوره ؟ الان میتونی رو یدونه سیمکارت هر چند تا گوشی فعال و ثبت کنی یا محدودیت داره ؟
الان یه گوشی دو سیم کارته هستش فقط روی یه سیمکارت ریجیستر میشه اسلات دوم هر سیمکارتی که به اسم خودته میتونی بندازی؟تا جایی که میدونم هر گوشی که کد فعال سازی داشته باشه رو شما میتونید با سیمکارت خودتون فعال کنید
الان یه گوشی دو سیم کارته هستش فقط روی یه سیمکارت ریجیستر میشه اسلات دوم هر سیمکارتی که به اسم خودته میتونی بندازی؟