دلم برای پرشین تولز دو نسخه قبل تنگ شده، تا وقتی اونجوری نشه دلم به نوشتن نمیره فقط یه سری میزنم میرم ههعیی
second oneاز بین این دو جمله کدوم درسته؟ از نظر املایی
who did told you that?
who did tell you that?
طراحی شدهاساتید این قالب وردپرس فارسی شده هست یا طراحی شده ؟
اگر فارسی شده کسی میدونه اسم نسخه انگلیسی چی هست ؟
پیش نمایش قالب
ssl سبز نمیشه
تیک وب؟چه بلایی سر تیک وب اومده؟
هاستینگ خوب چیه برای جایگزینی؟
خب از هفت سال پیش تا الان باید درسش تموم شده باشهتیک وب؟
فکر کنم 7 سال پیش ازش سرویس داشتم..اولای اردیبهشت ماه بود. آقای مهدی.ع مدیر وقت تیک وب. امتحانات مدرسش داشت شروع میشد. دیگه والدینش گفتن باید بشینی سر درس و مشقت و اینا، کامپیوتر بازی رو ول کن.
اینم یه اطلاعیه زد که تا آخر خرداد پشتیبانی و خدمات نداریم.![]()
منم که این صحنه رو دیدم. سایت رو منتقل کردم پارس وی پی اس.. اونجا یه آقایی بود به اسم زمانی..سر یه انتقال سرورهاش سایت با دیتابیس خالی تحویل ما داد. خلاصه سایت پرید و ما از چاله افتادیم توی چاه
این زمانی هم کارش هاستینگ فصلی بود. میومد دوماه هاست میزد و ورشکست میکرد و میرفت.
تیک وب
پارس وی پی اس
آی وب هاست
میزبان فا
جزء بیخودترین و بدردنخور ترین هاست هایی بود که من باهاشون کار کردم. اصلا مسئولیت پذیری و امنیت ندارن.
اون سه تای اولی که نابود شدن یا از دور خارج شدن.
ولی این میزبان فا خیلی بدردنخور هست. من یک سایت داشتم برای 2 ماه بسته بودمش.تیکت زدم بهشون که آقا اگه بک آپ دارید من سرویس تمدید میکنم. بک آپ ریستور کنید. پشتیبانش ازم هزینه تمدید سرویس + هزینه 3 سرویس را به عنوان خسارت میخواست. نزدیک 100 تومن میشد. برای یک بک آپ 20 مگابایتی![]()
والا نمیدونمخب از هفت سال پیش تا الان باید درسش تموم شده باشهپس دیگه بهانه نداره برای پشتیبانی
تیک وب رو از 2015 دارم منتها یه سایت خیلی کم بازدید و تقریبا نیمه تعطیل. اما همین هم براش مشکل پیش اومد و حدود 8 روز طول کشید تا بالاخره تیکت رو جواب بدن . الان هاستینگ از نظر قیمتی شبیه همین تیک وب چی پیشنهاد می شه؟
برای "طراحی سایت" جایی رو میشناسید؟والا نمیدونم
من سایت هام کلهم اجمعین روی Hostdl هاست میشه.
دامنه هام هم توی نت افراز هست.
------
irpower.com قبلا هاست داشتم ازش.راضی بودم. دوستان هم تا پارسال داشتن و راضی بودن. فقط هاست معمولیش فکر کنم ssl رایگان نداره
نت افراز هم خوبه.ارزونه. فقط پشتیبانیش دیگه هر دو ساعت جواب میده
والا طراح سراغ ندارم.برای "طراحی سایت" جایی رو میشناسید؟
هاست رو از روی نیم سرور (البته به شرطی که ns اختصاصی نداشته باشه) میشه فهمید.چطور میشه فهمید سایت ها از کجا هاست و دامین گرفتند؟
تو whois چیزی نبود
نیم سرور را از کجا بدست بیارم؟هاست رو از روی نیم سرور (البته به شرطی که ns اختصاصی نداشته باشه) میشه فهمید.