• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دلم برای پرشین تولز دو نسخه قبل تنگ شده، تا وقتی اونجوری نشه دلم به نوشتن نمیره فقط یه سری میزنم میرم ههعیی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اساتید این قالب وردپرس فارسی شده هست یا طراحی شده ؟
اگر فارسی شده کسی میدونه اسم نسخه انگلیسی چی هست ؟

پیش نمایش قالب

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
:general410::general410::general410::general410::general410::general410::general410:
آقا کمک... نابود شدم...
بعد از چند هفته فهمیدم تگ اچ یک دیفایت روی اسم قالب سایت بوده تا عنوان سایت.. :general509::general509::general509:
نمیشه یه جوری امتیاز تگ قلبی رو روی تگ جدید ریدایرکت کرد؟ :general707:

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
درود دوستان..
برای ورود به فضای حرفه یی طراحی سایت..
به طور تجربی متوجه نکاتی شدم که با جست و جو , با اصول واقعیش آشنا شدم..
الان برای سفارش جدیدم بجای اینکه شفاهی نیازهای کارفرما رو متوجه بشم...میخوام یه فرم بدم کارفرما پرکنه تا طبق الگوی اون تمام نیازهای و خواسته هاش رو از سایت مد نظرش قید کنه..
مطمئنم همچین فرم و الگویی برای طراحی سایت و اپلیکیشن ساخته شده..
کسی سراغ نداره؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
چه بلایی سر تیک وب اومده؟
هاستینگ خوب چیه برای جایگزینی؟
تیک وب؟
فکر کنم 7 سال پیش ازش سرویس داشتم..اولای اردیبهشت ماه بود. آقای مهدی.ع مدیر وقت تیک وب. امتحانات مدرسش داشت شروع میشد. دیگه والدینش گفتن باید بشینی سر درس و مشقت و اینا، کامپیوتر بازی رو ول کن.
اینم یه اطلاعیه زد که تا آخر خرداد پشتیبانی و خدمات نداریم. :D :D
منم که این صحنه رو دیدم. سایت رو منتقل کردم پارس وی پی اس.. اونجا یه آقایی بود به اسم زمانی..سر یه انتقال سرورهاش سایت با دیتابیس خالی تحویل ما داد. خلاصه سایت پرید و ما از چاله افتادیم توی چاه
این زمانی هم کارش هاستینگ فصلی بود. میومد دوماه هاست میزد و ورشکست میکرد و میرفت.

تیک وب
پارس وی پی اس
آی وب هاست
میزبان فا
جزء بیخودترین و بدردنخور ترین هاست هایی بود که من باهاشون کار کردم. اصلا مسئولیت پذیری و امنیت ندارن.
اون سه تای اولی که نابود شدن یا از دور خارج شدن.
ولی این میزبان فا خیلی بدردنخور هست. من یک سایت داشتم برای 2 ماه بسته بودمش.تیکت زدم بهشون که آقا اگه بک آپ دارید من سرویس تمدید میکنم. بک آپ ریستور کنید. پشتیبانش ازم هزینه تمدید سرویس + هزینه 3 سرویس را به عنوان خسارت میخواست. نزدیک 100 تومن میشد. برای یک بک آپ 20 مگابایتی:D:D

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
تیک وب؟
فکر کنم 7 سال پیش ازش سرویس داشتم..اولای اردیبهشت ماه بود. آقای مهدی.ع مدیر وقت تیک وب. امتحانات مدرسش داشت شروع میشد. دیگه والدینش گفتن باید بشینی سر درس و مشقت و اینا، کامپیوتر بازی رو ول کن.
اینم یه اطلاعیه زد که تا آخر خرداد پشتیبانی و خدمات نداریم. :D :D
منم که این صحنه رو دیدم. سایت رو منتقل کردم پارس وی پی اس.. اونجا یه آقایی بود به اسم زمانی..سر یه انتقال سرورهاش سایت با دیتابیس خالی تحویل ما داد. خلاصه سایت پرید و ما از چاله افتادیم توی چاه
این زمانی هم کارش هاستینگ فصلی بود. میومد دوماه هاست میزد و ورشکست میکرد و میرفت.

تیک وب
پارس وی پی اس
آی وب هاست
میزبان فا
جزء بیخودترین و بدردنخور ترین هاست هایی بود که من باهاشون کار کردم. اصلا مسئولیت پذیری و امنیت ندارن.
اون سه تای اولی که نابود شدن یا از دور خارج شدن.
ولی این میزبان فا خیلی بدردنخور هست. من یک سایت داشتم برای 2 ماه بسته بودمش.تیکت زدم بهشون که آقا اگه بک آپ دارید من سرویس تمدید میکنم. بک آپ ریستور کنید. پشتیبانش ازم هزینه تمدید سرویس + هزینه 3 سرویس را به عنوان خسارت میخواست. نزدیک 100 تومن میشد. برای یک بک آپ 20 مگابایتی:D:D
خب از هفت سال پیش تا الان باید درسش تموم شده باشه :D پس دیگه بهانه نداره برای پشتیبانی :p
تیک وب رو از 2015 دارم منتها یه سایت خیلی کم بازدید و تقریبا نیمه تعطیل. اما همین هم براش مشکل پیش اومد و حدود 8 روز طول کشید تا بالاخره تیکت رو جواب بدن . الان هاستینگ از نظر قیمتی شبیه همین تیک وب چی پیشنهاد می شه؟
ممنون

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
خب از هفت سال پیش تا الان باید درسش تموم شده باشه :D پس دیگه بهانه نداره برای پشتیبانی :p
تیک وب رو از 2015 دارم منتها یه سایت خیلی کم بازدید و تقریبا نیمه تعطیل. اما همین هم براش مشکل پیش اومد و حدود 8 روز طول کشید تا بالاخره تیکت رو جواب بدن . الان هاستینگ از نظر قیمتی شبیه همین تیک وب چی پیشنهاد می شه؟
والا نمیدونم
من سایت هام کلهم اجمعین روی Hostdl هاست میشه.
دامنه هام هم توی نت افراز هست.
------
irpower.com قبلا هاست داشتم ازش.راضی بودم. دوستان هم تا پارسال داشتن و راضی بودن. فقط هاست معمولیش فکر کنم ssl رایگان نداره
نت افراز هم خوبه.ارزونه. فقط پشتیبانیش دیگه هر دو ساعت جواب میده

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
والا نمیدونم
من سایت هام کلهم اجمعین روی Hostdl هاست میشه.
دامنه هام هم توی نت افراز هست.
------
irpower.com قبلا هاست داشتم ازش.راضی بودم. دوستان هم تا پارسال داشتن و راضی بودن. فقط هاست معمولیش فکر کنم ssl رایگان نداره
نت افراز هم خوبه.ارزونه. فقط پشتیبانیش دیگه هر دو ساعت جواب میده
برای "طراحی سایت" جایی رو میشناسید؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
برای "طراحی سایت" جایی رو میشناسید؟
والا طراح سراغ ندارم.
قبلا با محمد فامو کار کردم و راضی بودم.
کارهای قالب وردپرس آی وحید برندینگ خوبی داره. یکی از سایت هامونو دادیم واسش قالب بزنه.سایت اندروید
وین دیزاین هم روی قالب سایت های اندروید خوب کار میکنه و سئو خوبی داره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستان ، bing webmaster سایت مپ رو خراب ثبت میکنه، بجای سایت مپ میره یه چیزای دیگه میاره! مثلا اینطوری site.com/tag/site/feed همچین لینکی وجود نداره(خیلی وقت پیش بوده و حذف شده کش سایت پاک شده، تعدادشون هم زیاد نشون میده فقط این یه دونه نیست) و بکنار که همچین چیزی اصلا سایت مپ نبوده، چیزی که الان مشکل اصلی هست اینه که حذفش میکنم دوباره برمیکردم میبینم حذف نکرده!!

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
چطور میشه فهمید سایت ها از کجا هاست و دامین گرفتند؟
تو whois چیزی نبود

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
چطور میشه فهمید سایت ها از کجا هاست و دامین گرفتند؟
تو whois چیزی نبود
هاست رو از روی نیم سرور (البته به شرطی که ns اختصاصی نداشته باشه) میشه فهمید.

بالا