hosein.blak
Registered User
- نوشتهها
- 1,022
- لایکها
- 299
برای دانلود فیلم کدوم سایت رو پیشنهد میدید ؟
سانسوری و دوبله نمی خوام یه چیزی مثل دیبا خدا بیامرز...
اصفهان، مشهد، شیراز، کرج و تبریز هم مثل اینکه انبار تحویل اضافه کرده.برای اینکه فروشنده بشیم توی دیجی حتما باید تهران بود ؟(جنسا تهران باشه ؟)
خود برنامه انویدیا تنظیمات داره که..دوستان، بجز چهار تا برنامه زیر چه برنامه ای برای کم کردن نور مانیتور پیشنهاد میدید؟
هیچ کدوم از اینا خوب نبودن، فقط میخوام نور کم بشه دیگه هیچی تغیر نکنه، قبلا یه برنامه freeware بود راحن نور رو کم میکرد هر چی گشتم ندیدمش
تنظیمات مانیتور کمتر از این نمیشه و کنترل پنل ویندوز هم تنظیماتی نداره
اینکه مانیتور زرد میکنن یا حالت های دیگه برای خواندن، خواب ، کدنویسی و... اینا چی هست؟ یعنی صفحه زرد رنگ بشه ضررش برای چشم کمتر میشه یا سرکاری هست؟!!
- Adjust Laptop Brightness
- f.lux
- CareUEyes
- iristech
نور ابی باعث اسیب به چشم و سردرد میشه و بی خوابی میاره تو مانیتور نور ابی رو فیلتر می کنیم یعنی نسبت رنگ ابی رو کمتر میکنیم برای همین رنگ ها یکم به زرد شبیه میشه.اینکه مانیتور زرد میکنن یا حالت های دیگه برای خواندن، خواب ، کدنویسی و... اینا چی هست؟ یعنی صفحه زرد رنگ بشه ضررش برای چشم کمتر میشه یا سرکاری هست؟!!
rubixfa.comبرای دانلود فیلم کدوم سایت رو پیشنهد میدید ؟
پاپفا من باهاش کار میکنم اما دو هفته س که افتضاحه س :|دوستان به جز زرپاپ و پاپ اپ می، چه سایت پاپ اپی خوبه؟
ممنون.پاپفا من باهاش کار میکنم اما دو هفته س که افتضاحه س :|
واریزیاش خوب نیس. اما پشتیبانی خوبی داره و هر موقع تماس بگیری یه خانوم محترمی با خوشرویی جواب میده
در حال حاضر پاپ اپ اول رو ۶ تومن و دوم رو ۷ تومن میده ...
اما یه هفته اینجوریه (بدلیل جبران خسارت تو هفته ای که نت قط بود :| )
قبلا ای پی اول رو ۱۲ و دوم رو ۱۴ میداد که عالی بود.
فاجعهچه خبر بود پدرام ؟
همین اطرافپدی کوجا بودی یک سال
تو اینستا کلیپ هاش فک کنم پخش شده تا حدودیچی شده دوست عزیز؟
Sent from my K00R using Tapatalk
ممنون.
تبلیغاتش آیفریم و تلگرام و دانلود خودکار داره؟
خوشمان امد دل جرءت داری ادرس سایتتو میذاریصرفا نه به جهت تبلیغات اما میتونی از سایت خودم چک کنی :
خوشمان امد دل جرءت داری ادرس سایتتو میذاریاینجا چند نفری هستن از فیلترینگ هم خطرناک ترن![]()
![]()
...........................دوستان، بجز چهار تا برنامه زیر چه برنامه ای برای کم کردن نور مانیتور پیشنهاد میدید؟
هیچ کدوم از اینا خوب نبودن، فقط میخوام نور کم بشه دیگه هیچی تغیر نکنه، قبلا یه برنامه freeware بود راحن نور رو کم میکرد هر چی گشتم ندیدمش
تنظیمات مانیتور کمتر از این نمیشه و کنترل پنل ویندوز هم تنظیماتی نداره
اینکه مانیتور زرد میکنن یا حالت های دیگه برای خواندن، خواب ، کدنویسی و... اینا چی هست؟ یعنی صفحه زرد رنگ بشه ضررش برای چشم کمتر میشه یا سرکاری هست؟!!
#####
- Adjust Laptop Brightness
- f.lux
- CareUEyes
- iristech
کجای گوگل آنالیتیکس ربات هایی که وارد سایت شدن نشون میده؟
چه مشکلی اخه الان adsl همه جا برقراره و اون موقع قطعی هم سیستم بانکی مشکل نداشت چه برسه به الانسوال منم هست
فکر کنم بخاطر قطعی اینترنت مشکل پیش اومده براشون
خایرج یا ایران؟سرور مجازی از کجا بگیریم خوبه؟![]()
خروجخایرج یا ایران؟