vahidrk
کاربر قدیمی پرشین تولز
ما که اومدیم ایران
ولی خب چیزی که مشخصه مثل قدیم بی کیفیت نیست هاست ایران و خوبه![]()
ایشتیباه کردی به نظرم
ما که اومدیم ایران
ولی خب چیزی که مشخصه مثل قدیم بی کیفیت نیست هاست ایران و خوبه![]()
شبیه ساز های زیادی وجود داره که بعضیاشون خیلی هم سبک هستن بسته به نیازت انتخاب کن یکیش رودوستان چطور میشه روی لپ تاپ اندروید بالا آورد؟
بلواستک نمیخوام روش دیگه ای؟
Noxشبیه ساز های زیادی وجود داره که بعضیاشون خیلی هم سبک هستن بسته به نیازت انتخاب کن یکیش رو
بهترینش virtualbox و nox هستشدوستان چطور میشه روی لپ تاپ اندروید بالا آورد؟
شبیه ساز های زیادی وجود داره که بعضیاشون خیلی هم سبک هستن بسته به نیازت انتخاب کن یکیش رو
یه تخفیف خیلی خوب هست ولی فقط باید روی دستگاه اندرویدی از کدش استفاده کنمبهترینش virtualbox و nox هستش
توی نوت پد میذارم لینکشو..شما بخواید یه صفحه رو بعدا بخونید چی میکنید؟ بوکمارک که هیچی
ولی گاهی یالینکو سیو میکنم یاصفحه رو پین میکنم که پدر رم سیستم رو درمیاره چندتا که میشه![]()
بعد از تغییر رمز کش و کوکی های مرورگر رو پاک کردی ؟اقا من پسورد یوزر وردپرسمو از دیتابیس عوض کردم ولی تاثیری نزاشته و بازم میگه رمز اشتباه است چرا؟
بعد از تغییر رمز کش و کوکی های مرورگر رو پاک کردی ؟
Image -> (Image) rotatoin =<flip (canvas)چطوری میشه یه عکس را چپ به راست یا راست به چپ کرد؟ کجای فوتوشاپ این امکان هست؟
چطوری میشه یه عکس را چپ به راست یا راست به چپ کرد؟ کجای فوتوشاپ این امکان هست؟
###
این قانون dmca برای ما هم اجرا میشه؟ بستن هاستینگ برای کپی رایت عکس, ویدئو و... ؟
![]()
Digital Millennium Copyright Act - Wikipedia
en.wikipedia.org
کامل لود میشهبچه ها این سایت من بالا میاد برای شما؟
عنوان سایت میاد ولی صفحه سفید در FF![]()
شهریاریها - پایگاه خبری غرب استان تهران
شهریاریها اولین پایگاه خبری و اطلاع رسانی در شهرستانهای شهریار، قدس، ملارد، رباط کریم، بهارستان و اسلامشهر تازه ترین اخبار و رویدادهای ورزشی، حوادث، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در حوزه غرب استان تهران را ارائه می دهدwww.shahriariha.com
اقا کسی فونت لوگو دیجی کالا رو داره بفرسته؟