Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
یک سوال
تو wp سئو شدن در گوگل کدوم یک سریع هست. Page یا پست مطلب تک صفحه ؟
منظورت رو از لحاظ سریع تر ، متوجه نمیشم ولی در حالت پست چون کلمه کلیدی کتگوریش هم توی آدرسش میوفته طبیعتا فکنم بهتر باشه...یک سوال
من هم شنیدم پست رتبه بهتری میگیره تا پیجیک سوال
منظورت رو از لحاظ سریع تر ، متوجه نمیشم ولی در حالت پست چون کلمه کلیدی کتگوریش هم توی آدرسش میوفته طبیعتا فکنم بهتر باشه...
اگه میخواید سریع ایندکس شه..سریع اندیکس بشه تو گوگل رتبه بگیره
اگه ترافیک رو بتونن به داخل هدایت کنن و اون رو هم قیمتشو خیلی کاهش بدن خوب میشه اما با شرایط فعلی که اکثر ترافیک واسه خارج هستش فکر نمیکنم به صرفه باشه اصلا و امکانش هم تقریبا غیرممکنسلام
یه شایعاتی شده که پنجشنبه قراره ترافیک داخلی کاملا رایگان بشه و درکنارش ترافیک بین المللی چندین برابر افزایش قیمت پیدا کنه!
Sent from my K00R using Tapatalk
اگه ترافیک رو بتونن به داخل هدایت کنن و اون رو هم قیمتشو خیلی کاهش بدن خوب میشه اما با شرایط فعلی که اکثر ترافیک واسه خارج هستش فکر نمیکنم به صرفه باشه اصلا و امکانش هم تقریبا غیرممکن
من حدس میزنم قراره یه ماهواره ای چیزی بفرستیم هواسورپرایز پنجشنبه وزیر ارتباطات؛ رفع فیلتر تلگرام یا رایگان شدن اینترنت داخلی؟
آذری جهرمی در سومین همایش و نمایشگاه شهر هوشمند گفت: روز پنجشنبه برای مردم یک سورپرایز داریم.fararu.com
برای من گاهی دیر باز میشه@Hamid2day آقا این تاپیک خیلی سنگین شده..با گوشی بزور باز میشه..
حیفه تا 10 کا بریم حداقل@Hamid2day
برای منم فقط همین تاپیک خیلی دیر لود میشه و باقی قسمت های فروم مشکلی نداره
بنظرم این تاپیک رو آرشیو کنید
چاره چیه اینجوری خب اذیت میشیمحیفه تا 10 کا بریم حداقل
چی حیفه دقیقاحیفه تا 10 کا بریم حداقل
حیف هوا دو نفرستچی حیفه دقیقا![]()