- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,502
برای سایت با روزی 2 هزار آی پی حداقل رم مناسب چقدره؟
واسه من سرعت اینترنت مخابرات یکمی بالاتر رفته :|اینترنت شما هم در حد دیال آپ کاهش سرعت پیدا کرده؟
هیچ وقت از کامپیوتر خود آدرس کیف پول انتقالی خود را جهت دیدن کانفیرمها چک نکنید (لاگ URL در ISP ذخیره میشود)
کریپتو رو می گه؟راست میگه؟ :|
بیت کوین رو میگهکریپتو رو می گه؟
ادرس کیف پول که فایده نداره مثل شماره کارت است.
همون منظورم رمز ارزها بود که شامل بیت کوین هم میشه.بیت کوین رو میگه
منظور رهگیری دولت ها بودهمون منظورم رمز ارزها بود که شامل بیت کوین هم میشه.
کلید خصوصی اصل کاری است.
وگرنه ادرس کیف پول که راحت می شه پیدا کرد.
می خوای بیت کوین بفروشی، طرف ادرس کیف پولش رو می ده به شما....
داداش وقتی سایت از ssl استفاده کنه، صفحاتی که شما مرور می کنید هم مخفی می ماند و قابل مشاهده نیست توسط ISP (فقط ادرس سایت معلومم میشه).منظور رهگیری دولت ها بود
ها؟چطور میشه تشخیص داد که آی پی رنچ پراکسی هست یا معمولی؟
بسیاری از کاربرهای انجمن صاحب وب سایت هستند و با این تبلیغات سعی دارند که برای سرویسهاشون مشتری جذب کنند.این تبلیغای کسشر چیه تو پیتی پر شده
بازدید بیار - بازدید بخر - بیا تو بازدید - اول گوگل شوید و ...!
بعضی وقتها اینطور مشه، همین الان که صفحه رو میخواستم باز کنم حدود ۱۲ ثانیه طول کشید، تاپیک جدید بزنند بهتر هست@Hamid2day این تاپیک خیلی کند میاد بالا
چه خبر حاج نایسبسیاری از کاربرهای انجمن صاحب وب سایت هستند و با این تبلیغات سعی دارند که برای سرویسهاشون مشتری جذب کنند.
بعضی وقتها اینطور مشه، همین الان که صفحه رو میخواستم باز کنم حدود ۱۲ ثانیه طول کشید، تاپیک جدید بزنند بهتر هست
این نیاز به پورت داره ، میخوام بفهمم vps آی پی معمولی بهم میده یا رنج پراکسی ، پولی هم نیست که پشتیبانی جواب بده
کل فروم بهم ریخته ، همه چی خرابه، مگراینکه همه رو تعطیل کنه :دیتاپیک جدید بزنند بهتر هست
اسپم حذف میکنهفعالییت می کنه
من تا حالا ندیدمشونبازدید بیار - بازدید بخر - بیا تو بازدید - اول گوگل شوید و ...!
منم ندیدم احتمالا به خاطر اپلیکیشن یا نرم افزار خاصیهبرای هر کاری دور این دو تا رو خط بکشید ، بلاگف.. و فیسبوک ، هر دو تاشون لینک مسدود میکنن که دفعه بعدی هیچ کسی نتونه اون لینک رو بزاره ، وبلاگ میشه عضو شد ولی فیسبوک همون کار رو هم نمیشه کرد! حتی با آیپی vps وارد شدم که مشکوک نشه ولی فقط با isp معمولی که مردم عادی استفاده میکنن میشه عضو شد و اگر آی پی رنج پراکسی نباشد ، تمام مشخصات واقعی و حریم خصوصی رو تحویلشون بدی و....
خیلی سعی کردم راه در رو پیدا کنم ولی نشد ، یه کد برای وبلاگ بود لینک رو چند قسمت میکرد که نفهمه لینک بلاک شده هست ، همون کد هم بستن دیگه کار نمیکنه
فقط وقت و زندگی خودتون رو تلف میکنید
این نیاز به پورت داره ، میخوام بفهمم vps آی پی معمولی بهم میده یا رنج پراکسی ، پولی هم نیست که پشتیبانی جواب بده
کل فروم بهم ریخته ، همه چی خرابه، مگراینکه همه رو تعطیل کنه :دی
اسپم حذف میکنه
من تا حالا ندیدمشون
افزونه uBlock نصب کن هیچی دیگه نشون نمیده حتی فیلتر کشور فعال کنی هیچ تبلیغات سایت های ایرانی رو نمیبینی ، از افزونه ad block plus هم قوی تره ، ترافیک نت هم save میشه
![]()
uBlock Origin – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US)
Download uBlock Origin for Firefox. Finally, an efficient wide-spectrum content blocker. Easy on CPU and memory.addons.mozilla.org
فیسبوک؟! برای چی خاص؟ وقتی فیلتره باید با آی پی رنج پراکسی وارد بشی , با vps هم نمیشه چون isp عادی باید باشه نه دیتاسنتر!منم ندیدم احتمالا به خاطر اپلیکیشن یا نرم افزار خاصیه