• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
نمیتونم همزمان از cdn و نیم سرور اختصاصی استفاده کنم چون باید از نیم سرور cdn استفاده کنم
به یه جا نیاز دارم که custom nameservers داشته باشه و رایگان هم باشه ، بجز کلودفلر چون مشکل فیلترینگ ایجاد میکنه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

افزونه لیت اسپید کش هم دارم ولی آنالیز کننده هیچ cdn نشون نمیده ولی داخل کد های اچ تی اکسس یه سری کد برای سی دی ان زده
اون اروان سسشره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
رفقایی که اقامت ترکیه دارید ؟
این اقامت یک ساله که برای خرید ملک میدن هر ساله میشه تمدید کرد برای ایرانی هام میشه هر سال تمدید کرد ؟

با این نوع اقامت میشه شهروندی و یا اقامت دائم هم گرفت ؟؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
رفقایی که اقامت ترکیه دارید ؟
این اقامت یک ساله که برای خرید ملک میدن هر ساله میشه تمدید کرد برای ایرانی هام میشه هر سال تمدید کرد ؟

با این نوع اقامت میشه شهروندی و یا اقامت دائم هم گرفت ؟؟
فکر میکنم حداکثر سه سال باشه..

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
فکر میکنم حداکثر سه سال باشه..

الان یه جا نوشته که با خونه ای که ارزشش حدود 150 هزار لیر باشه هم اقامت میدن
میخوام ببینم این اقامت کارت اقامت هم داره یا همون ویزای یک ساله توریستی هستش

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
الان یه جا نوشته که با خونه ای که ارزشش حدود 150 هزار لیر باشه هم اقامت میدن
میخوام ببینم این اقامت کارت اقامت هم داره یا همون ویزای یک ساله توریستی هستش
اونطور که من مطالعه کرده بودم و پیگیر شدم..
اقامت بلند مدته که میتونی برای کار و تحصیل و حساب بانکی هم اقداماتی بکنی و دیگه مثل توریستی نیست..
ولی اصلا به معنی شهروند رسمی شدن و گرفتن تابعیت و پاسپورت نیست..

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اونطور که من مطالعه کرده بودم و پیگیر شدم..
اقامت بلند مدته که میتونی برای کار و تحصیل و حساب بانکب هم اقداماتی بکنی و دیگه مثل توریستی نیست..
ولی اصلا به معنی شهروند رسمی شدن و گرفتن تابعیت و پاسپورت نیست..

اگه خونه ت زیر 250 هزار دلار باشه اقامت یک ساله بهت میدن + کارت اقامت که میتونی 5 سال توی ترکیه بمونی و تبدیل کنی به اقامت دارئم

حالا سوال من این هستش که میشه بعد 5 سال رفت برای تابعیت و پاسپورت یا بازم باید صبر کرد؟

سایتای مهاجرت ایرانی اکثرا اخبار جعلی و غیرصحیح میزارن توی سایتشون تا مردم رو گول بزنن و تیغشون بزنن

سایتای خارجی هم کلا در مورد اقامت ترکیه چیز خاصی ننوشتن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
اگه خونه ت زیر 250 هزار دلار باشه اقامت یک ساله بهت میدن + کارت اقامت که میتونی 5 سال توی ترکیه بمونی و تبدیل کنی به اقامت دارئم

حالا سوال من این هستش که میشه بعد 5 سال رفت برای تابعیت و پاسپورت یا بازم باید صبر کرد؟

سایتای مهاجرت ایرانی اکثرا اخبار جعلی و غیرصحیح میزارن توی سایتشون تا مردم رو گول بزنن و تیغشون بزنن

سایتای خارجی هم کلا در مورد اقامت ترکیه چیز خاصی ننوشتن
با دفتر مهاجرت ملک پور تماس بگیرید..
معتبر ترین دفتره..

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
درود، چند عدد سایت در مورد فروش لایسنس مجاز نرم افزار استارت زدم نیاز به درگاه بانکی دارم، فقط مدارک نمیتونم ارائه بدم جز یه شماره همراه و شماره حساب آشنا(به دلیل خارج از ایران بودن). جایی سراغ دارید مطمئن باشه و تا گروه خونی آدمو نخواد واسه تایید؟

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
درود و عرض ادب
-----
جدیدا برخی از کاربران گزارش داده اند که میشه پیام های دایرکت اینستاگرام را بدون بلاک کردن حذف دو طرفه کرد.
هرکی از دوستان از نحوه انجامش اطلاع دارند به من اطلاع بدهند. با تشکر

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
دوستان
می خوام از کسب درآمد کوتاه کننده لینک استفاده کنم.
مشکلی که هست اینه که کد تمام صفحه این سایت ها،کل آدرس ها رو کوتاه میکنه در صورتیکه من می خوام فقط فایل های با پسوند zip کوتاه بشن.
کسی راه حلی سراغ داره؟

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
دوستان یک سوال
گوشی که از خارج اوردیم (بدون داشتن سفر خارجی که بتونیم با همتا فعال سازیش کنیم- کلا این روش پاسپورت نباشه چه خودمون چه از کسی دیگه بگیریم) هیچ مدلی دیگه ای میشه با پرداخت هزینه فعالش کرد؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا کسی از درامد سایتای فروش فالوور فالوور و ممبر و اینا خبر داره؟ لینک 1 تا 3 به نظرتون چقدر در میاره؟ میخوام یه سایت خدماتی بزنم ولی نمی دونم چی بزنم چون وقت مدیریت محتوا ندارم

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
درود، چند عدد سایت در مورد فروش لایسنس مجاز نرم افزار استارت زدم نیاز به درگاه بانکی دارم، فقط مدارک نمیتونم ارائه بدم جز یه شماره همراه و شماره حساب آشنا(به دلیل خارج از ایران بودن). جایی سراغ دارید مطمئن باشه و تا گروه خونی آدمو نخواد واسه تایید؟
اینقدر فیشینگ زیاد شده که کسی جرات نمی کنه بدون احراز هویت درگاه بده! خودت هم یه بار با کارت دزدی پول به حسابت بریزن و حسابت مسدود بشه از مشتری ها احراز هویت می خوای
این اسکرین یکی از سه تا کانال بزرگ فیشینگ هست که نزدیک 27کا ممبر داره!
1575432885513.png
اینم یکی دیگه با 4کا ممبر
1575433077261.png
جالب اینجاست که هر دوتاشون تو سیستم بانکی ایران آشنا دارن و با کمک اونا رمز دوم یکبار مصرف رو از همین الان دور زدن!

دوستان یک سوال
گوشی که از خارج اوردیم (بدون داشتن سفر خارجی که بتونیم با همتا فعال سازیش کنیم- کلا این روش پاسپورت نباشه چه خودمون چه از کسی دیگه بگیریم) هیچ مدلی دیگه ای میشه با پرداخت هزینه فعالش کرد؟
بدون پاسپورت به هیچ وجه نمیشه. یا برو با یکی از واردکننده های موبایل صحبت کن برات رجیستر کنه (بهترین کار) یا از این برگزار کننده های تورهای خارجی یه شماره پاسپورت بگیر (توصیه نمیشه چون احتمال مسدود شدنش زیاده)

ali_m

Registered User
لایک‌ها
262
اینقدر فیشینگ زیاد شده که کسی جرات نمی کنه بدون احراز هویت درگاه بده! خودت هم یه بار با کارت دزدی پول به حسابت بریزن و حسابت مسدود بشه از مشتری ها احراز هویت می خوای
این اسکرین یکی از سه تا کانال بزرگ فیشینگ هست که نزدیک 27کا ممبر داره!
مشاهده پیوست 1156315
اینم یکی دیگه با 4کا ممبر
مشاهده پیوست 1156316
جالب اینجاست که هر دوتاشون تو سیستم بانکی ایران آشنا دارن و با کمک اونا رمز دوم یکبار مصرف رو از همین الان دور زدن!

بدون پاسپورت به هیچ وجه نمیشه. یا برو با یکی از واردکننده های موبایل صحبت کن برات رجیستر کنه (بهترین کار) یا از این برگزار کننده های تورهای خارجی یه شماره پاسپورت بگیر (توصیه نمیشه چون احتمال مسدود شدنش زیاده)

لینک این دو تا کانال رو میتونی بفرستی؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
وردپرس پلاگینی داره که بشه تنظیم کرد اگر آیپی یوزر ایران بود ویدیو از هاست لود بشه اگر نبود از یوتیوب؟
افزونه رو نمیدونم ولی نوشتنش کدش دو خط بیشتر نیست..
برنامه نویسی بلد نیستم متسافانه ولی نمونش رو دیدم..خیلی ساده و کوتاهه

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دو خط که نیست خیلی بیشتره. یه جوری بدون دیتابیس آیپی هم میشه نوشت که کدش کوتاه تره (که بار هر رفرش سایت به یه سایت خارجی باید رکوئست بزنه) برا همین کند میشه به کار من نمیاد.
اگر رو کلودفلیر هستی می تونی از مقدار کد کشور که در هدر است استفاده کنی...

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
قالب نال شده رو میشه راست و ریست کرد؟

بالا