قالبایی که سایتا مجانی میزارن اکثرا نال نشدن نسخه اورجینال هست.
نال شده هم اگر کد مخرب نداشته باشه، فقط قسمت لایسنسش یه سره شده میشه ازش استفاده کرد.
-یه قالب دانلود کردم هم نال شدش توشه و هم اورجینال اکتیو نشده.. نمیشه دوتا یکیشون کرد؟ :دیبیخیال شی بهتره
ارزششو نداره
100% با افزونه میشه..اقا این فرم رو با گرویتی نمیشه ساخت؟ اگه نمیشه کسی اختصاصی میزنه قیمت بگه
BestMigration_Form
visa724.com
چه قالبی هست ؟ میتونی اسمشو پ.خ کنی ؟-یه قالب دانلود کردم هم نال شدش توشه و هم اورجینال اکتیو نشده.. نمیشه دوتا یکیشون کرد؟ :دی
چه فرقی با اون داره؟اینو تست کن : 1.5.6
روش سایتت رو بالا بیار بعد درخواست بررسی بده. شانس بیاری نهایتا دو هفتهای موضوع حل میشهدامنه ثبت کردم فیلتره
چه کارکنم ؟
موقع دانلودش مرورگر پیغام امنیتی داد !!اینو تست کن : 1.5.6
دامنه ثبت کردم فیلتره
چه کارکنم ؟
تلگرامتو چک کندوستان, جایی تست کردید برای vps رایگان؟
سرچ کن پیدا میشه ، دو سه روز پیش یه کد تست کردم 30 تومن کم کرددوستان کد تخفیف دیجی کالا برای خرید موبایل کسی داره؟
30 تومن کمه یکم :دیدوستان کسی هنوز روی فیسبوک هست؟! من حتی با وی پی اس وارد شدم که آی پی قندرشکن نباشه مشکوک بشه با این حال ورفای شماره میخواد!
دیگه غیر از این چیزی به ذهنم نمیرسه
شما راه حل دیگه ای میشناسید؟
![]()
میشه جلوی مسدود شدن فیسبوک رو گرفت؟
قبلا به بهانه لایک و کامنت و اد و اسپم اکانت رو موقای مسدود میکرد. از پنج هزار تا فرند عکس شیش نفر رو میاورد اسمشون میخواست تا اکانت باز بشه! ولی الان هیچ کاری هم انجام نشه اکانت خالی هم باشه دائم بسته میشه و اررور میده قوانین را نقض کردید اسم واقعی و عکس واقعی نگذاشتید!! خب این همه پروفایل هست...forum.persiantools.com
سرچ کن پیدا میشه ، دو سه روز پیش یه کد تست کردم 30 تومن کم کرد![]()
دو سال پیش یه دامنه در زمینه گیم داشتم که بعد از چند ماه فیلتر شد , اون زمان پیگیری نکردم چون میدونستم رفع نمیکنندامنه ثبت کردم فیلتره
چه کارکنم ؟
این لینک رو تست کنموقع دانلودش مرورگر پیغام امنیتی داد !!
Google for Everyone - دامین فیلتر شده
Forward this site to anyone who annoys you with obvious questions.www.usethefuckinggoogle.com
کدوم افزونه؟100% با افزونه میشه..
نمیدونم..باید بگردی :دیکدوم افزونه؟