hosein.blak
Registered User
- نوشتهها
- 1,022
- لایکها
- 299
خرید سرویس جدید رو برداشته...*** میکرز
خرید سرویس جدید رو برداشته...*** میکرز
دغدغه یک وبمستر ایرانی !تو این چند سال و ارتباط با چند تن از دوستان وبمستر به این نتیجه رسیدم که اکثرا وبمسترها در رابطه با جنس مخالف دچار مشکل هستند و اکثرا سینگلن![]()
آپدیت جدید ظاهرا خیلی گیر میده و بیشتر کسایی که فعال بودن دیگه ازشون خبری نیست. قبل پرداخت پول سعی کن حتما به نحوی ازشون تاییده بگیری چون شنیدم خیلیهاشون تو سایت زدن خدمات رو ارائه میدن اما بعد پرداخت وجه دیگه هیچ خبری ازشون نمیشهچرا اینجوری شده ؟ هیچکس فالوور و لایک اینستا کار نمیکنه میگه اپدیت جدید فلانه و فلان شده
الان از کجا میشه لایک و فالوو خرید ؟
اینایی که تو گوگل سرچ میکنی میان بالا بعد از گرفتن پول یادشون میره اسم باباشون چیه
قیمت ها هم که سر به فلک کشیده
اینستاگرام جدیدا و از وقتی زیر نظر Facebook رفته در برابر اسپم و موارد نقض حریم خصوصی و تقلب خیلی مقابله میکنه.کسی سایت رتبه زیر ۵۰۰ ایران داره یا میدونه سایتی که چنین رتبهای داره حدودا چقدر ورودی داره؟
آپدیت جدید ظاهرا خیلی گیر میده و بیشتر کسایی که فعال بودن دیگه ازشون خبری نیست. قبل پرداخت پول سعی کن حتما به نحوی ازشون تاییده بگیری چون شنیدم خیلیهاشون تو سایت زدن خدمات رو ارائه میدن اما بعد پرداخت وجه دیگه هیچ خبری ازشون نمیشه
باید از گیرنده دوتا باشه یکی وایرلس یکی لنیک وسیله میخواهم که امواج Wi-Fi را دریافت بنوماید و از طریق Lan آن را منتقل کند.
--------------
مثلا فرض کنید زبونم لال یکی یک ماینر داره یه جای شخمی که نمیشه کابل lan کشید.. کابل هم طولانی باشه تراهش میاد پایین.
با مودم سیم کارتی اینترنت را به ماینر منتقل کنم![]()
اره هیچکس نیستکسی سایت رتبه زیر ۵۰۰ ایران داره یا میدونه سایتی که چنین رتبهای داره حدودا چقدر ورودی داره؟
آپدیت جدید ظاهرا خیلی گیر میده و بیشتر کسایی که فعال بودن دیگه ازشون خبری نیست. قبل پرداخت پول سعی کن حتما به نحوی ازشون تاییده بگیری چون شنیدم خیلیهاشون تو سایت زدن خدمات رو ارائه میدن اما بعد پرداخت وجه دیگه هیچ خبری ازشون نمیشه
الان بخوام موضوعی رو مهم کنم توی بازارچه باید از چه طریق اقدام کنم؟تو پروسه آپدیت فروم به مشکل خوردیم بحث پرداخت
باید از اول کد نویسی بشه براش
فکر کردم فقط برای من همینه نگوگ کلا خرابهدوستان، گوگل آنالیتیکس شما هم مشکل پیدا کرده؟
از ساعت 22 دوشنبه به بعد، آمار رو درست ثبت نمیکنه. در حالی که تعداد انلاین ها بنظر میاد درست هست
دو سایت مختلف رو بررسی کردم و نتایج مشابه بود
فکر کردم فقط برای من همینه نگوگ کلا خرابه
انلاین رو با اختلاف 50 تا 80 تایی میزنه
سایتم رو سرور ایرانه فکر کنم از اونه
دوستان سایتی مشابه آنتن بخوایم راه اندازی کنیم به چه چیزهایی نیاز داریم ؟
دارهخرید سرویس جدید رو برداشته...
این یارو آواتارت شبیه بچه بازا هست
گوگل آنالیتیکس ترکیده بودمشاهده پیوست 1158193
عیران خاک دلیران، عیران غرش تیران :|
از پس یه 4 تا سایت برنمیایید. و دیتاسنترون به چوخ میره
اونوقت میخوان شبکه شخمی اطلاعات هم راه اندازی کنن
اینم از آپتایمشون![]()
![]()