Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
دوستانی که تمایل دارن در بخش های از فروم با ما و شرایط موجود همکاری کنند به من پیام بدن.
درود امیر خان
مگه ما میذاریم سعید خاندرود امیر خان
سپاس از حسن نظر شما.
ما خودمون در آستانه استعفا و بازنشسته شدن هستیم.
شما همیشه نسبت به من لطف دارید مهرداد عزیزمگه ما میذاریم سعید خان
برای بررسی دقیق اینکه از چه کانال هایی، چه تعداد نصب گرفتید می تونید از ابزاری مثل adjust استفاده کنید.تعداد نصب یه اپلیکیشن چطوری مشخص میشه؟
پسرم یدونه 100 درصدی هم برای من بگیر 30 درصدشو میدم بهتچرخونه شانسی تا 100درصد تخفیف http://www.banimode.com/yalda98/?id=41297
* خودم یه کد تخفیف 100 درصدی گرفتم
***شرایط : کد جایزه شما روی همه محصولات هندوانه ای (بسته های طلایی، نقره ای، برنزی) قابل اعمال است.
پسرم یدونه 100 درصدی هم برای من بگیر 30 درصدشو میدم بهت
کروم مجبور کرد به خاطر یه نفوذ سسمیخی نصف پسوردا رو بزور عوض کنم![]()
عمر دامنه ات شاید کمه / قدرت دامنه ات ضعیفه / روی نکات سئوی مطالب بیشتر کار / لینک مطلبتو در شبکه های اجتماعی و ویدیویی منتشر کنمطلب میزاری 100% اختصاصی میره تو گوگل لینک 5-6
بعد طرف بدون هیچ توضیحی لینک یکه
باید مطلب با کلمه های بالای 1000 بزنی که بره جزو لینکای اول
آخه من برای فروش یه فایل از کجام 1000 کلمه بیارم خب))))
شیطونه میگه بزنم هر چی فایل هست رو به همون صورت مثل بقیه شیر کنماعمر دامنه ات شاید کمه / قدرت دامنه ات ضعیفه / روی نکات سئوی مطالب بیشتر کار / لینک مطلبتو در شبکه های اجتماعی و ویدیویی منتشر کن
در آخر کاریش نمیشه کرد.
از طرف گوگل: همینه که هست. ناراحتی از بینگ استفاده کن![]()
میپرسم میگم خدمتتون.با چه زبانی نوشتن؟
ایران سرور رو تبلیغاتشو این روزا زیاد دیدم که ارزون ثبت و تمدید می کنهدامنه ir کوجا با قیمت شب یلدا تمدید میکنه؟![]()
![]()
![]()
والیا فال گرفتیم این در اومد:ایران سرور رو تبلیغاتشو این روزا زیاد دیدم که ارزون ثبت و تمدید می کنه