• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
به خاطر تغییر هاست به خودی خود تغییری نباید رخ بده، مگراینکه هاست جدید کیفیت و پایداری هاست قبلی رو نداشته باشه و روی سرعت سایت اثر بگذاره.
اگه سایت رو تو سرچ کنسول گوگل ثبت کردی میانگین رتبه کلمات کلیدی رو هم طی این بازه‌های زمانی که هاست عوض کردی بررسی کن ببین تغییر کرده یا نه
هاست جدید اتفاقا خیلی از قبلی بهتره
نمیدونم چی شده چه بلایی سرش اومده
کلیک ها به شدت افت کرده

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
هاست جدید اتفاقا خیلی از قبلی بهتره
اینو ظاهرا نمیشه گفت یه تستی بزن ببین دسترسی و پینگ از لوکیشن هاس مختلف چطور هست ؟ هاست ایران که نیست ؟ در کل امار هیچ سایتی ثابت نیست و در حد 20 درصد نوسان تقریبا عادی هستش . ارور خاصی تو سرچ کنسول نگرفتی؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
این فیسبوک چه مرگشه ، فقط اکانت ما رو میبنده!
یه راه بزن در رو واسه فیسبوک میخوام، راهی نبود که تست نکرده باشم، حتی پراکسی مخصوص فیسبوک زدم ولی نشد
یه چیزی دیدم حالم گرفت، چرا اکانت فیسبوک این بسته نمیشه؟!

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
عزیزان دل..یه نگاه بندازید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
@MihanV

استاد , در فارسی سازی قالب وردپرس با POEdit , کلماتی که در فایل اصلی زبان نیست رو چطور باید ترجمه کرد ؟
یه سری کلمات در قالب هست که در فایل زبان قالب در نرم افزار POEdit یافت نمیشود!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
@MihanV

استاد , در فارسی سازی قالب وردپرس با POEdit , کلماتی که در فایل اصلی زبان نیست رو چطور باید ترجمه کرد ؟
یه سری کلمات در قالب هست که در فایل زبان قالب در نرم افزار POEdit یافت نمیشود!

احتمالا داخل فایل های قالب هستند
گاهی اوقات هم مثلا عنوان ابزارک ها انگلیسی هست و باید از داشبورد برید ابزارک ها رو ویرایش کنید

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
از دوستان کسی ADSL های وب داره ؟ کیفیت سرویس ها چطوره ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستان طراح ، چند تا مشکل با فتوشاپ دارم
  • چه جوری میشه عکس 1 زیر عکس 2 بچسبه و کاملا تراز باشن ، یعنی دقیقا وسط باشه و کج نباشن ، بچسبه و وارد کادر همدیگه هم نشن ، با فتوشاپ چطوری میشه اینکار رو کرد؟ در این مورد یه مشکل هست که move to کار نمیکنه چون عکس ها به سایز همدیگه نمیان خب منم نمیخوام عکس ها رو بزارم داخل همدیگه میخوام بچسبونم و متصل کنم نمیدونم اصطلاح این کار چیه همش با ادغام عکس قاطی میشه
  • با یه ابزار فتوشاپ به راحتی واترمارک عکس حذف میشه!! :mad: چی کار میشه کرد که واترمارک غیر قابل حذف باشه؟

از دوستان کسی ADSL های وب داره ؟ کیفیت سرویس ها چطوره ؟
من دارم ، کیفیت و قیمتش خوبه ولی باید توجه داشته باشی که adsl اول از خط مخابرات نت میگیری بعد از شرکت adsl یعنی کیفیت خطوط و رانژر مخابرات مهمه پس باید اینو از همسایه ها بپرسی و بعدش هم میفهمی که توی ایران اینترنت رو از p*r*o*x*y میگیری نه از isp !!
در کل های وب خوبه ارزون هم هست پشتیبانیش هم خوبه قیمت هاشو از سایتش میتونی ببینی ، من ماهی 27 تومن میدم هیچ وقت هم ترافیک کم نمیاد همینو بخوای از ایرانسل ترافیک بگیری باید کلی هزینه بپردازی، چند روز پیش دوباره نت سراسری مختل کردن مجبور شدم بسته ایرانسل بخرم کلی پول بدم واسه چند مگابایت تازه قدر اینترنت های وب رو فهمیدم ;)

Last edited:

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
چرا نمیشه نقل و قول کرد :/
حتی تو قسمت مسائل فروم مربوط به فروم هم نه میتونم پست بدم نه تاپیک بزنم :/

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان ایشالا سال 2020 خوبی داشته باشید همه سایتهاتون بیاد زیر 100 ایران, جوری که 1000 تا سایت زیر 100 ایران داشته باشیم! :D

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من دارم ، کیفیت و قیمتش خوبه ولی باید توجه داشته باشی که adsl اول از خط مخابرات نت میگیری بعد از شرکت adsl یعنی کیفیت خطوط و رانژر مخابرات مهمه پس باید اینو از همسایه ها بپرسی و بعدش هم میفهمی که توی ایران اینترنت رو از p*r*o*x*y میگیری نه از isp !!
در کل های وب خوبه ارزون هم هست پشتیبانیش هم خوبه قیمت هاشو از سایتش میتونی ببینی ، من ماهی 27 تومن میدم هیچ وقت هم ترافیک کم نمیاد همینو بخوای از ایرانسل ترافیک بگیری باید کلی هزینه بپردازی، چند روز پیش دوباره نت سراسری مختل کردن مجبور شدم بسته ایرانسل بخرم کلی پول بدم واسه چند مگابایت تازه قدر اینترنت های وب رو فهمیدم ;)
تو تاپیک مشاوره خرید سرویس ADSL یکی نوشته بود که فیلترینگش نسبت به بقیه شرکت ها شدید تره , فیلترشکن هم مشکل داره و اکثرا کار نمیکنه
فعلا با شرکتی که اینترنت دارم به مشکل برخوردم یحتمل باید به فکر شرکت جدید باشم منتها سرویسی که دارم رو هر شرکتی نداره
دیدم های وب داره , ارزونتر هم هست گفتم یه پرس و جو کنم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
این اسکریپت هایی که سایتهای فیلم و سریال به عنوان واسطه استفاده میکنن اسمشون چیه؟
اینایی که میفرستنش به یه سایت دیگه و میگن از اون سایت کد اشتراک آپلود سنترهای خارجی رو بخر.

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان یک سایتی داریم که از هیچگونه تبلیغ کلیکی یا هرچی داخلش استفاده نشده. فقط تولید محتوی و سئو انجام دادیم تا خوب بیاد بالا.
الان اگر بخوایم فقط از یک پاپ اپ 24 ساعته استفاده کنیم, واقعا تاثیر بدی روی سئو میزاره؟؟ (با رقبامون همش توی سه نتیجه اول بالا پایین میشیم, تو رقابت شدید هستیم)
به نظرتون از 4K-5K IP چه قدر پاپ اپ در میاد؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
دوستان یک سایتی داریم که از هیچگونه تبلیغ کلیکی یا هرچی داخلش استفاده نشده. فقط تولید محتوی و سئو انجام دادیم تا خوب بیاد بالا.
الان اگر بخوایم فقط از یک پاپ اپ 24 ساعته استفاده کنیم, واقعا تاثیر بدی روی سئو میزاره؟؟ (با رقبامون همش توی سه نتیجه اول بالا پایین میشیم, تو رقابت شدید هستیم)
تقریبا روزی35 تا 50 تومن..
خود پاپ آپ مستقیما تاثیری روی سئو نداره..ولی بخاطر فراری شدن کاربر باعث افت رتبه میشه..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
الان شما میخواید برای یه سیستم تبلیغاتی بازایابی کنید.. یعنی برای بازرایاب, بازاریابی کنید.. دیگه چی از سود و پورسانتش میمونه؟!
بنظرم بهترین کار اینه که مطابق با محتوای سایتتون و مخاطبینیتون خودتون مستقیما کالا یا خدماتی رو ارائه بدید..
اینطوری یه کسب و کاری راه انداختید که هزینه تبلیغات نداره..و یه جامعه آماری هر روز آگهیش رو می بینن..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
بهترین پاپ آپ کشور زر پاپ هست..میتونید 24 ساعت تست کنید یا با ادمینشون صحبت کنید

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام وبسایت خارجی برای خرید ایمیل کسی میشناسه؟
*فقط 1 اکانت ایمیل میخوام بخرم و بانک ایمیل نمیخوام*

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
سلام.
ایا میشه با vps بجای اینکه فایلی رو از کامپیوتر خودم بر روی vps اپلود کنم،بشه اون فایل رو بصورت مستقیم از سرور و سایتی دیگه به vps ام انتقال بدم؟

بالا