پی تی بدون قندرشکن باز نمیشه! برای شما هم فیلتره؟
با موبایل هم تست کردم باز نشد
فقط با پراگسی باز میشه!
فقط با پراگسی باز میشه!
فقط با پراگسی باز میشه!
سلام. بله.سلام.
ایا میشه با vps بجای اینکه فایلی رو از کامپیوتر خودم بر روی vps اپلود کنم،بشه اون فایل رو بصورت مستقیم از سرور و سایتی دیگه به vps ام انتقال بدم؟
ممنون دوست گرامی.سلام. بله.
شما باید یدونه سرور مجازی با سیستم عامل ویندوز سرور تهیه کنید.ممنون دوست گرامی.
پس من الان بخوام مثلا هر اهنگ یا فیلم و سریالی بخوام میتونم مثلا از سایت x به سایت یا سرور خودم وارد کنم و بعد هم روی تگ ها و نام فایل ها ویرایش تغییرات صورت بدم.
من میخوام برای سایت دانلودم از این سرویس های سرور مجازی مدیریت شده میهن وب هاست استفاده کنم.نظر شما چیه؟مناسب هست؟
ممنون از راهنمایتون.شما باید یدونه سرور مجازی با سیستم عامل ویندوز سرور تهیه کنید.
اون میشه مثل ویندوز خودمون و میتونی توش هرکاری کنی با اینترنت سرعت بالا
سررو مجازی ویندوز کارش واسه همین کارهای وبمستری و دانلود و آپلود هست
بابا انگار یه سیستم با ویندوز بهت دادن که با ریموت دکستاپ کنترولش میکنی.. کدنویسی چیزی نداره..کاملا مثل ویندوز های خودمونه..ممنون از راهنمایتون.
الان بنظرتون من که تجربه کار با سرور مجازی رو ندارم.اگه سرویس سرور مجازی ویندوزی معمولی بگیرم و دفعه اول خود شرکت هاست دهنده گانفیکش کنه از پسش برمیام یا اینکه مثل سرور مجازی لینوکس کنترلش سخت هست.البته تا اینجا بگم که با انواع هاست ها اشتراکی و سی پنل و دایرکت ادمین اشنا هستم.و سایت های قبلیم هم همشون با وردپرس فعالیت میکردم.
الان هم برای سایت دانلود موزیک میخوام سرور مجازی بگیرم وگرنه کارم با هاست معمولی و هاست دانلود میشد راه بیفته.
و سوال آخرم هم اینکه اگه سرور مجازی ویندوز خریدم پنل 2 گیگ رم برای شروع کافی هست؟
ممنون از پاسخ.همین که کدنویسی نداره خیلی خوبه.همین رو حتما انتخاب خواهم کرد.بابا انگار یه سیستم با ویندوز بهت دادن که با ریموت دکستاپ کنترولش میکنی.. کدنویسی چیزی نداره..کاملا مثل ویندوز های خودمونه..
در مورد کانفیگ هم بزرگترین تجربه م رو بهت بگم..بجای مطالعه یا پرس و جو از مشاور فروش خودشون بپرس..بهترین مشاوره رو بهت میدن..
خواهش میکنم..ممنون از پاسخ.همین که کدنویسی نداره خیلی خوبه.همین رو حتما انتخاب خواهم کرد.
میهن وب هاست رو چی برای خرید سرور مجازی ایران تایید میکنید خوبه؟تا حالا که نت افراز راضی بودم.
والا مشکل نقل قول حل شد ولی با پروکسی باید حالا رفت و آمد کنیم:/مشکل نداشت
سلام.
ایا میشه با vps بجای اینکه فایلی رو از کامپیوتر خودم بر روی vps اپلود کنم،بشه اون فایل رو بصورت مستقیم از سرور و سایتی دیگه به vps ام انتقال بدم؟
ایرانسل و همراه اول و نت مخابرات همشون با وی پی ان باز میشنمشکلی نداره که !
شاتل
هر سایتی!برای چه نوع سایتی نیاز هست ؟
دوستان یک سایتی داریم که از هیچگونه تبلیغ کلیکی یا هرچی داخلش استفاده نشده. فقط تولید محتوی و سئو انجام دادیم تا خوب بیاد بالا.
الان اگر بخوایم فقط از یک پاپ اپ 24 ساعته استفاده کنیم, واقعا تاثیر بدی روی سئو میزاره؟؟ (با رقبامون همش توی سه نتیجه اول بالا پایین میشیم, تو رقابت شدید هستیم)
به نظرتون از 4K-5K IP چه قدر پاپ اپ در میاد؟
فقط با پراگسی باز میشه!
پی تی فیلتر شده ؟
بدون چیزشکن باز نمیشه
برای من دیروز یه ساعت اینجوری بود و بعد خوب شد و بدون مشکل باز میشه@Hamid2day همه تایید میکنن که تمام فروم فیلتره...
واقعا فیلتره و مثل قبلا دیگه هزینه نمیکنن صفحه پیوند ها رو بیارن.