• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
کسی میدونه قضیه این حساب بانکی های اجاره ایی چیه که تو لینک زیر نوشته شده؟

تو این حساب ها اجاره کنندگان چه کار هایی ممکن هست انجام بدن.و اگه تخلفی صورت بگیره تکلیف چی هست؟منظورم اینه حکم قضایی داره یا اینکه طبق لینک بالا فقط برای دفعه اول حساب مورد نظر مسدود خواهد شد.

من از رو کنجکاوی امروز با چند تاشون صحبت کردم تو تلگرام و اینستاگرام.اگه کار خلافی انجام نمیدن به گفته خودشون چرا حاضر ماهی 2-3 میلیون بابتش بدن؟و سوالاتی از این دست.ممنون میشم اگه کسی اطلاع یا تجربیاتی در این زمینه داره حتما بنویسه؟
ممنون.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
فروم قدیمی باید اجرا بشه
یادش بخیر...

کسی میدونه قضیه این حساب بانکی های اجاره ایی چیه که تو لینک زیر نوشته شده؟

تو این حساب ها اجاره کنندگان چه کار هایی ممکن هست انجام بدن.و اگه تخلفی صورت بگیره تکلیف چی هست؟منظورم اینه حکم قضایی داره یا اینکه طبق لینک بالا فقط برای دفعه اول حساب مورد نظر مسدود خواهد شد.

من از رو کنجکاوی امروز با چند تاشون صحبت کردم تو تلگرام و اینستاگرام.اگه کار خلافی انجام نمیدن به گفته خودشون چرا حاضر ماهی 2-3 میلیون بابتش بدن؟و سوالاتی از این دست.ممنون میشم اگه کسی اطلاع یا تجربیاتی در این زمینه داره حتما بنویسه؟
ممنون.
فیشینگ و پولشویی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
فروم قدیمی باید اجرا بشه
یادش بخیر...

فیشینگ و پولشویی

خب اگه اینجوری باشه باید هم طرف اجاره دهنده و هم اجاره گیرنده مجرم باشن و دفعه اول پلیس بگیردشون و تحویل قوه قضاییه بده(چون ممکن کلی پولشویی و انتقال پول نامشروع صورت بگیره).........اما طبق متنی که بنده تو لینک بالا خوندم پلیس نه تنها اینکار رو انجام نمیده،فقط چون این مورد بسیار رواج پیدا کرده میاد حساب فرد اجاره دهنده رو مسدود میکنه و اگه این مورد تکرار بشه نهایت تو سیستم بانکی براش محدویت میذارن.

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
کلاهبرداری که خلاف نیست ;)
میدونم به شوخی گفتید، ولی خب از پس ما ایرانی ها کلاهبرداری تو جامعه مون میبینم احساس میکنم اینکار برای بعضی ها کلاس هم داره و بهش مفتخر هستن.

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
کلاهبرداری که خلاف نیست ;)
میدونم به شوخی گفتید، ولی خب از پس ما ایرانی ها کلاهبرداری تو جامعه مون میبینم احساس میکنم اینکار برای بعضی ها کلاس هم داره و بهش مفتخر هستن.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
زیاد با این بحث ها سرکار نداشتی اطلاع نداری, من که رسیک نمیکنم حتی یه هزار تومنی شارژ از بازارچه همینجا بگیرم اینقدر که فیشینگ زیاد شده قانون هم براش مهم نیست تو کلاهبردار نیستی! پول از حساب دزدی ریختن به حساب تو, همین کافیه!
نهایت تو سیستم بانکی براش محدویت میذارن.
شما قانون تعیین میکنی یا اونی که زورش بیشتره؟

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
زیاد با این بحث ها سرکار نداشتی اطلاع نداری, من که رسیک نمیکنم حتی یه هزار تومنی شارژ از بازارچه همینجا بگیرم اینقدر که فیشینگ زیاد شده قانون هم براش مهم نیست تو کلاهبردار نیستی! پول از حساب دزدی ریختن به حساب تو, همین کافیه!

شما قانون تعیین میکنی یا اونی که زورش بیشتره؟

اوکی دقیقا گرفتم چکار میکنن.اول میان با یه وعده 2-3 میلیونی شماره حساب و کارت رو میگیرن و بعدش باهاش انواع خلاف از پولشویی تا فرار مالیاتی و کلا پول دزدی رو انجام میدن و اخر سر هم همه بدبختی ها و بگیر و ببند هاش می افته گردن صاحب اصلی حساب،در حالی که همه ی سود ها رو افراد دیگه ایی بردن.و ممکن هست اخر سر هم نتونه ثابت کنه صاحب حساب که مقصر نیست و شاید بیفته زندان.

به هر حال ممنون از پاسختون.

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
اوکی دقیقا گرفتم چکار میکنن.اول میان با یه وعده 2-3 میلیونی شماره حساب و کارت رو میگیرن و بعدش باهاش انواع خلاف از پولشویی تا فرار مالیاتی و کلا پول دزدی رو انجام میدن و اخر سر هم همه بدبختی ها و بگیر و ببند هاش می افته گردن صاحب اصلی حساب،در حالی که همه ی سود ها رو افراد دیگه ایی بردن.و ممکن هست اخر سر هم نتونه ثابت کنه صاحب حساب که مقصر نیست و شاید بیفته زندان.

به هر حال ممنون از پاسختون.
خیلی سادس
پلیس هیچوقت نمیتونه فیشینگ کارو پیدا کنه و همش سر اونی که کارت رو اجاره داده خراب میشه
چون همون پولی هم که به این میدن از کارتای فیشینگ زده شده
من خودم سر فروختن بیتکوین این بلا سرم اومد که صاحب کارت به اسم فروش گیاهان اینترنتی کارتشو داده بود و ماهیانه 700 تومن میدادن بهش
که اونم با کارت هکی پرداخت شده بود
و به ماه دوم نرسیده بود چون شکایت که کرده بودن حسابش مسدود شده بود
ایران مهد کلاه برداراست حتی به ذهن خود خلاف نمیرسه که یه ایرانی چطوری تونسته ذهنش به اینجا قد بده که این مدلی خلاف کنه !

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
ممنون از تجربه تون که گفتید.

-امیدوارم این تجربیات شما رو منم تو جهت منفی خودم هیچ وقت بدست نیارم.من سال هاست تو اینترنت خرید زیاد انجام میدم،ولی معمولا سعی میکنم از جای معتبر خرید کنم و رمز دومم رو هم هیچ جایی به کسی ندادم و خوشبختانه از این اتفاقات برام نیافتاده،

-ولی خب باید بعد از این بیشتر حواسم رو جمع کنم. و رمز هام رو ماهیانه حداقل تغییر بدم،چون این عادت رو ندارم و الان چند سالی میشه بخاطر علاقه به رمز خاصی تغییرشون ندادم.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
طراح بنر حرفه ای با قیمت ارزون سراغ دارید؟
رایگان هم انجام داد مهم نیست.

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
به من معیشتی ندادن ولی یه وانت پیکان قدیمی دارم 300 لیتر بنزین میدادن ! دو گانه هست !! کارتم رو میدادم به ملت حالشو ببرن یکی بهم گفت چون کار ملت رو راه میندازی خدا بهت نظر کرده... دیروز اعلام کردن براساس پیمایش وانت بنزین اختصاص میدیم :confused: همون بنزین پایه شانس بیارم 60 تا بهم بدن البته من اطلاعاتم رو وارد سیستم ناوبری نمی کنم... برن گمشن

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
به من معیشتی ندادن ولی یه وانت پیکان قدیمی دارم 300 لیتر بنزین میدادن ! دو گانه هست !! کارتم رو میدادم به ملت حالشو ببرن یکی بهم گفت چون کار ملت رو راه میندازی خدا بهت نظر کرده... دیروز اعلام کردن براساس پیمایش وانت بنزین اختصاص میدیم :confused: همون بنزین پایه شانس بیارم 60 تا بهم بدن البته من اطلاعاتم رو وارد سیستم ناوبری نمی کنم... برن گمشن
وقتی راه افتاد راحت میتونی پیمایش فیک درست کنی براش با نصب یه سخت افزار میتونی هرچقدر میخوای مسیر بری ولی ماشین تو خونه باشه
فکر کنم کیتشو میفروختن 900 تومن الانو نمیدونم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
کسی سرویس آپلود فایل و عکس میشناسه که وقتی دسته جمعی آپلود میکنم لینک بصورت لیست بهم بده نه اینکه لینک هر دونه رو کپی کنم

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان این سایت های دانلودی از کجا سرور اسپانسری میگیرن؟ میشه چندتا مطمئن معرفی کنید؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اساتید بزرگوار, سرویس ADSL من 8 مگ هست ولی بیشتر از 4 راه نمیده , میگن بخاطر نویز خط هست
کابل کشی بیرون خونه توسط مخابرات تقریبا یکی دو سال قبل کاملا تعویض و نوسازی شده
ولی کابل کشی داخل خونه خدیمی هست , به نظرتون با کابل کشی جدید برطرف میشه ؟

00.jpg

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با تست مودم سر خط معلوم میشه
مودم رو بردم سرخط همون آش و همون کاسه

فقط یه چیزی تو این گزارش کیفیت مشکوکه , اونجا که زده "" حداکثر سرعت قابل اتصال مودم شما "" زده 4 مگ
درصورتیکه من با همین مودم و همین کانفیگ روی خط دیگه 8 مگ میگرفتم
00.jpg

01.jpg

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مودم رو روی حالت G.DMT یا T1-413 میزاری بعضی وقت ها نویز میاد پایین.
مودم tp link تو تب ADSL هست بقیه مودم ها رو نمیدونم.

اگر با gdmt و t1 حل نشد احتمال زیاد کاریش نمیشه کرد.
تست میکنم ولی حس خودم هم میگه بیشتر از این نمیشه و ماه بعد دوباره باید برگردم رو خط قبلی

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
پیمنت 24 رو یادتونه پارسال تعطیل شد؟ دلیل تعطیل شدنش همینجوری مبهم مونده بود تا اینکه چند روز پیش جرجندی تویت زد و گزارش داد یکی از اعضای اصلی شرکت به اسم سهیل شهیدی (با اسم واقعی سیدسجاد شهیدیان) پارسال توی لندن بازداشت شده و بقیه هم پشتش رو خالی کردن و حتی موضوع رو رسانه ای نکردن!
حالا از سفیر ایران تو انگلیس تا فلان دولوپر اومدن میگن ما خبر داشتیم ولی به دلایلی چیزی نگفتیم!
1577971009779.png
والا مافیای مواد مخدر مکزیک هم اینقدر پشت پرده نداره که وب ایران داره!!

بالا