• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
مکافاتی دارم، دقیقا برای نوشتن مطالب سایتم، هر کدوم 5-6 ساعت وقت میزارم و ترجمه میکنم و ادیت میکنم و کلی پوستر طراحی میکنم
طرف میاد کل مطلب رو درجا کپی میکنه میره!! هرچی پیام میدم به خوبی ازش میخوام اینکارو نکنه! انگار نه انگار! عنوان مطلب رو دقیق مثل ما میزنه، کل مطلب رو کپی پیس خالص میزنه! تازه پیام میدم اینکارو نکن بدتر هم میکنه!
چه کار کثیفی! کثیف کثیف کثیف!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مکافاتی دارم، دقیقا برای نوشتن مطالب سایتم، هر کدوم 5-6 ساعت وقت میزارم و ترجمه میکنم و ادیت میکنم و کلی پوستر طراحی میکنم
طرف میاد کل مطلب رو درجا کپی میکنه میره!! هرچی پیام میدم به خوبی ازش میخوام اینکارو نکنه! انگار نه انگار! عنوان مطلب رو دقیق مثل ما میزنه، کل مطلب رو کپی پیس خالص میزنه! تازه پیام میدم اینکارو نکن بدتر هم میکنه!
سایتت جدیده یا شناخته شده ؟ نحوه کپی به چه صورته دستی یا اتومات؟

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
سایتت جدیده یا شناخته شده ؟ نحوه کپی به چه صورته دستی یا اتومات؟
سایت یک سال قدمت داره و هر روز مطلب کاملا اختصاصی اضافه میشه و شناخته شده است، طرف دستی کپی میکنه
خداوکیلی ببینید چه جوابی به من داده، آتیش گرفتم، مو به تنم سیخ شد!

فایل های ضمیمه

• 11.JPG
    11.JPG
    23.5 KB · نمایش ها: 39

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سایت یک سال قدمت داره و هر روز مطلب کاملا اختصاصی اضافه میشه و شناخته شده است، طرف دستی کپی میکنه
از همه سایت های بزرگ کپی برداری میشه کپی دستی زیاد راهی نداره ولی مثلا می تونی واترمارک بزرگ بزنی رو تصاویر و لا به لای متن اسم سایتتو بنویسی راست کلیک رو ببند اینا باعث میشه سخت شه و طرف خودش خسته بشه چون کل متن رو باید بخونه یه سر هم به لینک زیر بزن

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
از همه سایت های بزرگ کپی برداری میشه کپی دستی زیاد راهی نداره ولی مثلا می تونی واترمارک بزرگ بزنی رو تصاویر و لا به لای متن اسم سایتتو بنویسی راست کلیک رو ببند اینا باعث میشه سخت شه و طرف خودش خسته بشه چون کل متن رو باید بخونه یه سر هم به لینک زیر بزن
میاد روی واتر مارک ما، واتر مارک خودش رو میزنه!
اسم سایت بین مطلب هست. اما اگر یه کم وارد باشه متن رو کپی میکنه داخل نت پد و نام سایت رو سرچ میکنه از داخل متن با دو تا کلیک در عرض 5 ثانیه حذفش میکنه!!!!
برداشتن راست کلیک ضرری برای سایت نداره؟؟ (از نظر سئو؟} اموزشی براش هست؟

(میگه از گوگل برداشتم!!!! خدایا!)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
نگران نباش اصلا مهم نیست
رتبه بندی گوگل به مطالبت یکم زمان بره و ممکنه هفته ها طول بکشه و توی این زمان حتی ممکنه چندین بار اونایی که ازت کپی کردن بالاتر از شما قرار بگیرن
حتی ممکنه کپی کردن مطالبت باعث افرایش رتبه‌ت شه
این تجربه برا چن سال پیش بود، اما الان که گوگل مدام در حال تغییرات و آپدیت الگوریتماشه باید کمتر نگران این مسائل بود

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
نگران نباش اصلا مهم نیست
رتبه بندی گوگل به مطالبت یکم زمان بره و ممکنه هفته ها طول بکشه و توی این زمان حتی ممکنه چندین بار اونایی که ازت کپی کردن بالاتر از شما قرار بگیرن
حتی ممکنه کپی کردن مطالبت باعث افرایش رتبه‌ت شه
این تجربه برا چن سال پیش بود، اما الان که گوگل مدام در حال تغییرات و آپدیت الگوریتماشه باید کمتر نگران این مسائل بود
خدا از زبونت بشنوه، رفیق

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من کلا یک ساعت روی کلودفر بودم
زود برگشتم به حالت اولیه
اینترنت مملکت رو حساب نیستش
باز شما یکساعت بودید من چند بار وسوسه شدم ولی ممکنه بعداً مشکل ساز بشه بی خیالش شدم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
توی وردپرس اگه بعد از آپدیت کردن هر چیزی ارور 503 تون زیاد شد احتمالا از نسخه ی پی اچ پی هاستتون باشه
من با تغییرش از 7.4 به نسخه 7.0 مشکل رو حل کردم نیازی نیست منابع سرور رو ارتقا بدید

7.1 بهترین گزینه هست برای وردپرس

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
بیشتر به این خاطر هست که php توی هر نسخه جدیدتر، سعی میکنه سرعت بهتر و مصرف منابع کمتری داشته باشه
با کاهش مصرف منابع، باعث کمتر شدن ارور 503 میشه ولی به هر حال ممکنه هنوزم مقداری کمبود منابع داشته باشید
بله منم بر همین اساس ارتقا داده بودم که با برگردوندن به نسخه قبلی هم مصرف کمتر شد هم ارور ها از بین رفتن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
میاد روی واتر مارک ما، واتر مارک خودش رو میزنه!
اسم سایت بین مطلب هست. اما اگر یه کم وارد باشه متن رو کپی میکنه داخل نت پد و نام سایت رو سرچ میکنه از داخل متن با دو تا کلیک در عرض 5 ثانیه حذفش میکنه!!!!
برداشتن راست کلیک ضرری برای سایت نداره؟؟ (از نظر سئو؟} اموزشی براش هست؟

(میگه از گوگل برداشتم!!!! خدایا!)
سلکت اون قسمت رو ببند هر روشی برای سختر کردن کارش بلدی انجام بده در نهایت هم گزارش کن اتفاقی برای سایتت نمی افته یه سایت تازه تاسیس ممکنه به خطر بیوفته با این موضوع

tent

Registered User
لایک‌ها
32
خب برای این کار وقتی که پست رو فرستادی فورا در گوگل کنسول در خواست فچ بده بعدش که دیدی اون کپی کرد از Copyright Removal گوگل استفاده کن تا اونو از سرچ حذف کنه.
https://mizbanfa.net/blog/seo/dmca/

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
خب برای این کار وقتی که پست رو فرستادی فورا در گوگل کنسول در خواست فچ بده بعدش که دیدی اون کپی کرد از Copyright Removal گوگل استفاده کن تا اونو از سرچ حذف کنه.
https://mizbanfa.net/blog/seo/dmca/
بله فچ انجام میشه، البته نیازی هم به فچ نداره، هر پستی که میزنم، به محض انتشار با تمامی کلید واژه های آن مطلب، درجا میاد لینک اول گوگل.
ناراحتیم از اینه که مطلبی که اینهمه براش زحمت کشیدم خیلی راحت کپی میشه و طرف برمیگرده اون جواب رو هم بهم میده!
درباره Copyright Removal اطلاعی نداشتم باید کمی دربارش مطالعه کنم ببینم چه طوریاست!
ممنون

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به نظرم چون قالب آماده هست و همه چیز پیش فرض
به قولی خلاقیتی توش به کار نرفته

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
برای افزایش فالور های اینستاگرام چه راهایی پیشنهاد می دین ؟

جای معتبری هم برای تبلیغ و افزایش سراغ دارین معرفی کنید

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بله فچ انجام میشه، البته نیازی هم به فچ نداره، هر پستی که میزنم، به محض انتشار با تمامی کلید واژه های آن مطلب، درجا میاد لینک اول گوگل.
ناراحتیم از اینه که مطلبی که اینهمه براش زحمت کشیدم خیلی راحت کپی میشه و طرف برمیگرده اون جواب رو هم بهم میده!
درباره Copyright Removal اطلاعی نداشتم باید کمی دربارش مطالعه کنم ببینم چه طوریاست!
ممنون
در رابطه با سایت های فیدخوان و کپی و ...
من سال قبل به پلیس فتا شکایت کردم
کلی برو بیا و پرینت از مدارک و مستندات بگیر و از کار و زندگی بیافت و هزینه ی شکایت بده و ...
آخرش بهم گفتن: اگر سایتت هک شده و اون هم در صورتی که فایل های رمزگذاری شده ت رو دزدیدن و دارن به رایگان میفروشن بیا ببینیم چی میگی، در غیر اینصورت خیلی گوگولی هستی چش قشنگ :D
ولی بعدش از whois شماره تلفن طرف رو برداشتم و یه عکس از شکایت و ... براش فرستادم، طرف فکر کنم تا یه ماه خواب راحت نداشت ;)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
widget برای وردپرس دارید که اخرین مطالب ویرایش شده رو نشون بده ؟ الان اخرین مطالب نوشته شده رو نشون میدن همگی

بالا