ربطی به پنالتی ندارهمن امروز خیلی اتفاقی به یه مشکل برخوردم
من وقتی بدون وی پی ان و عادی وارد سایت میشم رو یکی از پست ها راحت باز میشه ولی وقتی وی پی ان روشن می کنم، فقط روی یکی از پست ها هم هست این ارور رو میده و سایت باز نمیشه:
(AT 2 - 12 (2
took too long to respond 10.10.34.35
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
اگه فیلتر شده بود که باید با آی پی ایرانی اینجور باشه
و اگه پنالتی گوگل باشم هم باید یه ارور تو گوگل کنسول باشه و یا حداقل توی سرچ منو نیاره بالا
جنس تو بازار نیست و اینا هم دیگه ته مونده انبار فروشگاهاست.
تو ایرانی ها من همرو امتحان کردم لیارا از همه سر تر و قدرتمند تره.معماریش هم مثل معماری Amazon awsهستش.کدوم سایت؟
سرور خارج از ایران هم دارن؟ (به سرور های داخلی اعتماد ندارم به خاطر آپتایم)
تو اپلیکیشنی که من ساختم موقعیت سرور آلمانه.منظورم آپتایم شبکه هست. سرور هرچقدر هم خوب باشه به اینترنت همین کشور وصله دیگه!
file_uploads = On
memory_limit = 128M
upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 128M
max_execution_time = 600
هزینه هاش رو به چه صورت میدن؟البته اینم بگم،وب سرویس ابری برا کاربر حرفه ای خوبه.
یعنی همونقدر که دست کاربر آماتور رو میبنده دست حرفه ای هارو باز میذاره.
مثلا تو هاست اشتراکی با دوتا کلیک تنظیمات php رو ست میکنی ولی تو وب سرویس باید تو پوشه پروژه یه فایل php-ini.json باز کنی تنظیمات رو به این شکل بهش بدی
این برا کسی ک کد نویس نیست فقط یه وردپرس میخواد نصب کنه سخته ولی به برنامه نویس اجازه میده بدون دسترسی روت به سرور،کل آپشن های php رو شخم بزنه و دستکاری کنه که این کار تو هاست سی پنل و دایرکت ادمین مقدور نیستJSON:file_uploads = On memory_limit = 128M upload_max_filesize = 64M post_max_size = 128M max_execution_time = 600
نسبت به پکیجی ک انتخاب میکنی،ساعتی محاسبه میشه.یعنی لزومی نداره حتما ماهانه یا شش ماهه یا سالیانه بخریهزینه هاش رو به چه صورت میدن؟
عشقا چطورین ؟
![]()
Freebies | AppSumo
The best things in life are free - We know how hard it is to successfully launch a business. Which is why we work around the clock to give founders and their innovative software the attention they deserve while giving you access to game-changing tools that will grow your business.In this...appsumo.com
چی هسهمکارا
قالب طلا و نقره وردپرسی میخوام
پیشنهاد بدید
دوستان الان کدوم مرورگر استفاده میکنید ؟
الان مایکروسافت فقط edge رو داره یا اینکه IE رو هم ادامه میده ؟
من موزیلا استفاده میکنم خیلی سنگین شده و اگه PC رو خاموش روشن کنم حدود 10 دقیقه طول میکشه تا لود اولیه بشه و یعنی ادرس سایتی رو بزنی 10 دقیقه طول میکشه تا بیاره سایت رو
الان میبینم brave و edge رو بورس هستن
شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟ مثلا 60 تا تب باز باشه مشکلی پیش نیاره
دوستان الان کدوم مرورگر استفاده میکنید ؟
الان مایکروسافت فقط edge رو داره یا اینکه IE رو هم ادامه میده ؟
من موزیلا استفاده میکنم خیلی سنگین شده و اگه PC رو خاموش روشن کنم حدود 10 دقیقه طول میکشه تا لود اولیه بشه و یعنی ادرس سایتی رو بزنی 10 دقیقه طول میکشه تا بیاره سایت رو
الان میبینم brave و edge رو بورس هستن
شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟ مثلا 60 تا تب باز باشه مشکلی پیش نیاره