همون سیستم قبلیه که تاپیک زدم واسش، حقیقتش سیستم برای داداش کوچیکم هست، یه مقدار افترافکت بلده و میخواد کار کنه یه مقدار هم گیم (در حد GTA V)برای چه کاری میخوای؟
من که اصلا فروشنده نیستم که مشتری داشته باشمهمین طرز فکر شما نسبت به مشتری باعث میشه این مملکت اینطوری باشه و بیای با طعنه بگی اینجا ژاپن نیست و فلان
تروریستما چه گناهی کردیم
تحریمتو ایران کالا تقلبی به اسم اصل میندازن بهمون
دو طرفه نگا کن الان از همه سایتا شاکی هستی که نمیزارن اسپم کنی و مسدودت میکنن ! بعد همه هم از تو شاکی هستن که اسپم میکنی دیگه کالات فیکه باید روش بنویسی باب شده هر اشغالی رو دارن به اسم اصل میفروشنمن که اصلا فروشنده نیستم که مشتری داشته باشم
همون بازاریاب ، مشتری نمیفهمه دکمه خرید به کجا وصل میشه فکر میکنه من فروشندم
خود مشتری اگه اینقدر سطحش بالاست نمیدونه ایران تحریمه و هیچ نمایندگی رسمی وجود نداره؟ پس چطور جنس اورجینال میخواد؟
نمیدونه با این قیمت دلار جنس اصل چه قیمت نجومی میگیره؟ پس از روی همون قیمتش باید بفهمه اصل هست یا نه
جنس از دست چند نفر دلال کلاهبردار رد شده تا با این قیمت رسیده دست مشتری حالا قیمت کارخونش چقدر ارزون بوده که اینقدر شده با اینکه مدت ها داخل انبار ها احتکار میشه ، این دیگه اصلش کجا بود؟!
هرچند وقت یه بار یه سایت تبلیغاتی جدید میزنیکسب درآمد از کلیک و نمایش: ترنج اد
گرامی نزدیک شدن به همین 2080 ti هم فاتحه میخواد برای روح پر فتوح اون شخص:3080 که همش 700$ رفیق , اینو باید برای 3090 بگی که 1500$ ناقابله
اکانت ماز راحت میشه ساخت!
مزایده بود قیمت فوری 500 تومن بود بزار پیام بدم بگم پرچم ایرانو پایین آوردی تو دنیا ، حداقل باید 5 میلیون میزدی رکورد دیاثت دست خودمون باشه.باز این خیلی با انصافه جعبه جنس 20 میلیونی رو داره میده 100 تومن !
طرف تو ebay جعبه ps5 رو 650$ گذاشته برای فروش !![]()
مشاهده پیوست 1213767
سال 90 دیجی کالا تو تهران دوساعت پس از ثبت سفارش جنس رو ارسال میکرد البته اون موقع بیشتر لب تاپ و ماشین های اداری میفروخت.سال 93 یدونه گلکسی گرند پرایم سفارش داده بودم از دیجی.
تقریبا ساعت 11 AM سفارش زده بودم و فرداش پست اورد تحویل داد. اون موقع تحویل اکسپرس نداشت
با تیپاکس و پست همکاری میکرد + باربری
تهران اره.سال 90 دیجی کالا تو تهران دوساعت پس از ثبت سفارش جنس رو ارسال میکرد البته اون موقع بیشتر لب تاپ و ماشین های اداری میفروخت.
و چند دقیقه پس از ثبت اپراتور برای هماهنگی دریافت کالا تماس میگرفت
یکی واسش جنس ارسال کرده بودن.اگه با خر فرستاده بودن الان باید میرسید. تو اداره پست چه خبره
17 روزه یه بسته رفته اداره پست هنوز ازش خبری نیست!
تازه این قیمت فیکس بوده , دیروز تو ردیت یه ویدئو دیدم در مورد همین , تو ebay جعبه خالی ps5 تا 750$ بید خورده بود !مزایده بود قیمت فوری 500 تومن بود بزار پیام بدم بگم پرچم ایرانو پایین آوردی تو دنیا ، حداقل باید 5 میلیون میزدی رکورد دیاثت دست خودمون باشه.
آی گفتیاین فروشنده های متفرقه واقعا دیجی را دارند خراب میکنن. اصلا این روش توی ایران جواب نمیده
تا یکی دو هفته قبل که خود دیجی کالا سفارشات رو ارسال میکرد حال و روزش این بود ,آی گفتی
من چند ماهه گذشته 4 تا سفارش از دیجی کاملا داشتم. 3 تاشو برگشت زدم. اون یدونه هم ارزش برگشت نداشت مگرنه اونم همینکارو میکردم!
یبار محصول گارانتی اش تموم شده بود در حالی که به اسم گارانتی دار داشت میفروخت
یبار گیف کارت بود وقتی میرفتم تو سایت طرف که کد فعال سازی اصلی گیفت رو بگیرم، مینوشت فعلا موجود نیست!
بقیه دفعات برگشت زدن هم بخاطر تفاوت محصول داخل سایت با محصول ارسال شده بود
تابحال انقدر سر سفارش از دیجی کالا اذیت نشده بودم
باز حداقل خوبه که امکان مرجوعی داره
این فروشنده ها اعتبار و شرف چندین ساله دیجی کالا رو بردن
تیپاکس گرون تر میگیرهقراره فردا پسفردا یه بسته پستی برام بفرستن، اگه همه شهرا مشکل داره بگم یه جور دیگه بفرسته؟ :|
والا واسه من گوشی، لپ تاپ و وسایل سیستم صوتی خودرو فرستادن همشون سالم رسیدناز تیپاکس بیشتر اعتراض دیدم تا پست
اگه پست نشه احتمالا میگم با اتوبوسی چیزی بفرسته![]()
از اونجا که در سیستم ایرانی همه به فکر پر کردن جیب خودشون هستن , دیجیکالا هم با راه اندازی این سیستم درواقع یک تیر و چند نشون زدمن اصلا این لوگوی ارسال توسط فروشنده رو میبینم یه حالی میشم. حس خوبی به این لوگو ندارم![]()
اصلا مشخصه میخوان کلاهتو بردارن
مشاهده پیوست 1213785