• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دیجی یه موقع سر برآورد که اینطور فروشگاهی تو نت ایران نبود و از اون لحاظ یه بُرد داشت اما الان گره خورده به حکومت. به زودی هم رقبای جدید که بازهم زد و بند دارن سر درمیارن و ممکنه دیجی بره به حاشیه.
در کل اگه دنبال ایجاد فروشگاهی به وسعت دیجی هستید باید از کانال های خاص حمایت بشید.

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
من لپ تاپ و موبایل کار نمی کنم
یکی از لینک دیجی کالا وارد شده لپ تاپ خریده نه اینکه من روی محصولات لپ تاپ کار کرده باشم
این یعنی سبد خرید
از سایت های متفرقه کسی خرید کنه معملا یه تک محصول خرید میکنه و میره
ولی دیجی کالا هر خریدی رو نگاه کنید تکی نیست سبد خرید هست چون 3 میلیون محصول داره
پس شما بخوایید رقابت کنید باید تا این حد تنوع و تعداد انبوه داشته باشید که هر بار خرید بیشتر از یک قلم کالا باشه
پس برای رقابت نیاز دارید به سبد خرید ، مرجوعی کالا و پول مشتری ، گارانتی کالا ، اعتماد و مسئولیت پذیری
اینجا رو نگاه کن ، مسئول همکاری در فروش به من گفت خودت پول مشتری رو پس بده به ما ربطی نداره!
بخاطر دو هزار پول بی ارزش مشتری از من شکایت کنه بجای فروشنده؟!! پس تمام همکاری و فعالیتی که باهاش داشتم قطع کردم

البته الان دیگه دیر رسیدی ، بنظرم بایا بزودی رقیب سخت دیجی کالا میشه
اینه ، همین که هر ساعت تبلیغ میکنن
مشاهده پیوست 1213140

به هر حال ما هم بازار خودمونو می تونیم داشته باشیم حالا با خدمات و درصدهای بالاتر.چون این شرکتا که بزرگ میشن دیگه پشتیبانی و قیمت از دستشون در میره و نمی تونن کنترل کنن ولی خب ما فقط تو زمینه گوشی و لپ تاپ فعالیت می کنیم.

باز به هر حال ببینیم چطوری میشه و درصد بالا ببریم تا دوستان همکاری کنن.

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان اون 15 گیگی که گوگل درایو فضا میده، فایل‌هاش هیچ‌وقت پاک نمیشه و دائمی است؟
اگر فایل کپی رایت دار، به صورت زیپ + پسورد داخلش ریخته بشه، امکانش هست کپی رایت بخوره و حذف بشه؟
ممنون

akam47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان اون 15 گیگی که گوگل درایو فضا میده، فایل‌هاش هیچ‌وقت پاک نمیشه و دائمی است؟
اگر فایل کپی رایت دار، به صورت زیپ + پسورد داخلش ریخته بشه، امکانش هست کپی رایت بخوره و حذف بشه؟
ممنون
به صورت دائمی هست
تو لینک پایین میتونی ببینی که میشه یه فایل رو گزارش داد. حالا شاید بشه یا گذاشتن اسم های عجیب و غریب و رمزگذاری این رو دور زد ولی اگه فایل ها مهم هستند، پیشنهاد نمی کنم.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
ممنون
به نظرم دو سال استفاده نشه، یه همچین چیزایی، پاک می کنه.
قوانینش تازگی ها به نظرم عوض شده.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
سیستم game و رندر

v702036_.jpg

و من اله توفیق

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
دوستان برای یک سایت ، چند تا رپورتاژ آگهی در سایت های دیگه بگذارم که کافی باشه ؟

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
سلام ببخشید چطوری میشه کاری کرد که اول html/css لود بشه و بعد JS..ممنونم

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
قبل بسته شدن تگ </body> بنویسی بعد از html لود میشه

ممنون بابت پاسخ ولی خب وردپرسی هست و یه سری فایل

افزونه سبکی نیست خودش انجام بده؟ الان مثلا اینارو چیکار کنم؟ مرسی

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
این همکاری دیجی کالا سایت با 30کا بازدید ثبت کردیم. ناز کردن واسمون.
گفتم بزن چاک :D :pاز خداتونم باید باشه
---
البته گفته بودن که پورسانت هارو میپیچونن و پول رو سه ماه بعد میدن
دیجی کالا که دیگه واقعا آشغال شده
یه خرید زدم، الان 6 روزه در مرحله ی پردازش هست
از کارخونه میرفتم میخریدم و برمیگشتم سریع تر میشد
تازه الانم بخوان بفرستن، چند روز دیگه میرسه دستم که میشه 10-12 روز برای یه سفارش :))
همکاری در فروششون بخوره تو سرشون

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
برای یک سایت که 2-3 ماه هست تاسیس شده و در گوگل هم بالا اومده
چند تا ریپتورتاژ آگهی در نظر بگیرم ؟

حداقل و حداکثر ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
مشتری به این سمجی ندیده بودم ، هزار نفر گفتن خوبه یک نفر میگه تقلبیه! انگار که توی ژاپن زنگی میکنه یادش رفته کجاست
این اگه از سایت معمولی خرید کرده بود از کار زندگیشت میگذشت که یقه طرف رو بگیره ، برای همین فروشنده ها میرن پشت نقاب دیجی کالا

170.png
حداقل و حداکثر ؟
فرض کن اپل یه گوشی جدید مسازه یه دفعه حجم انبوه و میلیونی بکلینک میگیره ، حداکثر نداره
ولی میخوای احتیاط کنی ، کم بزن همیشه بزن
7.gif

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
مشتری به این سمجی ندیده بودم ، هزار نفر گفتن خوبه یک نفر میگه تقلبیه! انگار که توی ژاپن زنگی میکنه یادش رفته کجاست
این اگه از سایت معمولی خرید کرده بود از کار زندگیشت میگذشت که یقه طرف رو بگیره ، برای همین فروشنده ها میرن پشت نقاب دیجی کالا

مشاهده پیوست 1213630
اتفاقا کاملا حق داره بگه و خوب کاری کرده بنظرم
ما چه گناهی کردیم تو ایران کالا تقلبی به اسم اصل میندازن بهمون؟ تازه صدامون هم نباید دربیاد؟
اگر اصل نیست، کاملا باید شفاف سازی کنه و توی توضیحات بنویسه. در غیر این صورت کلاهبرداریه و مشتری حق داره اظهار نظر کنه
همین طرز فکر شما نسبت به مشتری باعث میشه این مملکت اینطوری باشه و بیای با طعنه بگی اینجا ژاپن نیست و فلان

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
چند روزه کارم شده تحقیق روی مدل های مختلف کارت گرافیک، مدلی که تو ایران باید حقوق دو ماهمون رو هزینه کنیم واسش رو میبینم تو سایتهای خارجی به عنوان مدل های رده پایین و بی ارزش بررسی میکنن، بعد پیش خودم فکر میکنم یه آمریکایی حتی با سطح پایینترین شغل هم با حداقل درآمد و تو بدترین شرایط با حقوق ماهیانه میتونه بیستا از همن مدل رو بخره، ما ایرانیا خیلی بدبختیم وجدانا...

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
سلام اینقدر اگهی تایپیست و درخواست مدیر کانال با حقوق تو دیوار زیاد شده تا الان کسی تست کرده؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چند روزه کارم شده تحقیق روی مدل های مختلف کارت گرافیک، مدلی که تو ایران باید حقوق دو ماهمون رو هزینه کنیم واسش رو میبینم تو سایتهای خارجی به عنوان مدل های رده پایین و بی ارزش بررسی میکنن، بعد پیش خودم فکر میکنم یه آمریکایی حتی با سطح پایینترین شغل هم با حداقل درآمد و تو بدترین شرایط با حقوق ماهیانه میتونه بیستا از همن مدل رو بخره، ما ایرانیا خیلی بدبختیم وجدانا...
screenshot (12).png

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دیجی کالا که دیگه واقعا آشغال شده
یه خرید زدم، الان 6 روزه در مرحله ی پردازش هست
از کارخونه میرفتم میخریدم و برمیگشتم سریع تر میشد
تازه الانم بخوان بفرستن، چند روز دیگه میرسه دستم که میشه 10-12 روز برای یه سفارش :))
همکاری در فروششون بخوره تو سرشون
3 روز کاریش در اصل 5 روز کاریه.
من جمعه شب سفارش زدم که یکی از کالاها 3 روز کاری بود.
جمعه بعدی رسید به دستم.
اونم شب قبلش پیامک اومد که متاسفیم، کالا در تاریخ مقرر به دستتان نخواهد رسید و تاریخ تحویل بهتون اعلام میشه.
منم گوشیمو خاموش کرده بودم و خوابیده بودم.
مامور دیجی اومده بود پشت در زنگ زده بود به داداشم کالا رو به اون تحویل داد. حالا نمیدونم شماره داداشمو از توی آدرس های دیگر توی سایت گرفته بود. یا دو هفته پیش که باهاش هماهنگ کرده بودم تا به اون تحویل بده

بالا