• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
' .' و ',' تفاوت داره یعنی سیصدهزار این هاست و من استفاده کردم توصیه نمیکنم برای سایت به زبان فارسی اگه سایت ایرانی داری توصیه میکنم بیخیال شی چون دفتر این هاستینگم تو آمریکا قرار داره.
نه برای فارسی نمیخوام , منتها چیز عجیبی که وجود داره اینه که با اپراتورش چت کردم میگه مشکلی با ایران نداریم !

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
نه برای قارسی نمیخوام , منتها چیز عجیبی که وجود داره اینه که با اپراتورش چت کردم میگه مشکلی با ایران نداریم !
کل هاست امریکا بنا شده سال پیش هاست داشتم من ازشون زدن بستن یکی الکی بره ایبوز بفرسته برای کپی رایت میبندن . یا موضوع هم مهمه . تو که سایتت خارجیه چرا اومدی سراغ این برای دامنه بد نیست این سایت. سایتای خیلی با کیفیت تری هم هست مثلا یروز کامل هاست دان بود میگفن رو اون سرور تعمیرات داریم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کل هاست امریکا بنا شده سال پیش هاست داشتم من ازشون زدن بستن یکی الکی بره ایبوز بفرسته برای کپی رایت میبندن . یا موضوع هم مهمه . تو که سایتت خارجیه چرا اومدی سراغ این برای دامنه بد نیست این سایت. سایتای خیلی با کیفیت تری هم هست مثلا یروز کامل هاست دان بود میگفن رو اون سرور تعمیرات داریم.
فعلا دارم گزینه های ارزون رو بررسی میکنم تا برسم به گزینه های گرون تر , یه سایت صفر هست و نمیدونم اصلا چقدر نتیجه میده , بخاطر همین نمیخوام زیاد هزینه کنم

akam47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
قالب جوملا و وردپرس از نظر ساختار متفاوت هستن
قالب وردپرس فراون توی نت ریخته و راحت گیر میاد. شاید نیاز به طراحی نداشته باشید و همین قالب های اماده کارتون رو راه بندازه

بله خیلی ممنونم از راهنماییتون

akam47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
از بین هاست های ایران و آلمان هاست دی ال کدام را پیشنهاد می کنید؟

akam47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به احتمال زیاد این سوالات برای شما یا خیلی پیش پا افتاده و ساده هستند یا خیلی مسخره و یا هر سه تاش! اما باز ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
- انتقال هاست لزوما به معنی انتقال دامین هم هست؟ یعنی اگر ما سایت خودمون رو به هاست دیگری انتقال بدیم به این معنی هست که دامین را هم انتقال دادیم؟ یا انتقال این دو به صورت جداگانه انجام میشه؟
- دامین رو همون شرکت طراحی سایت خریده و ما نمیدونیم مالکیت دامین به اسم کیست و با استفاده از who.is و سایت های مشابه هم چیزی دستگیرمان نشد. به جز استفاده از این سایت ها، ما چطور بفهمیم مالکیت دامنه به اسم کیست و اگر به اسم ما نیست چجوری مالکیت دامنه را به نام خودمان کنیم؟
- در حال حاضر سیستم مدیریتی جوملا بر روی سایت ما نصب شده است. ما میخوایم که آن را به وردپرس تغییر بدیم و جوملا و قالب فعلی سایت را حذف کنیم. این امکان هست که ما اول سایت را به هاست وردپرسی انتقال بدیم و بعد از انتقال، جوملا و قالب را حذف کنیم و وردپرس و قالب جدید را نصب کنیم؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
- انتقال هاست لزوما به معنی انتقال دامین هم هست؟ یعنی اگر ما سایت خودمون رو به هاست دیگری انتقال بدیم به این معنی هست که دامین را هم انتقال دادیم؟ یا انتقال این دو به صورت جداگانه انجام میشه؟
از هم جدا هستن و ربطی به همدیگه ندارن

- دامین رو همون شرکت طراحی سایت خریده و ما نمیدونیم مالکیت دامین به اسم کیست و با استفاده از who.is و سایت های مشابه هم چیزی دستگیرمان نشد. به جز استفاده از این سایت ها، ما چطور بفهمیم مالکیت دامنه به اسم کیست و اگر به اسم ما نیست چجوری مالکیت دامنه را به نام خودمان کنیم؟
مالکیت دامین برای ثبت کننده هستش

- در حال حاضر سیستم مدیریتی جوملا بر روی سایت ما نصب شده است. ما میخوایم که آن را به وردپرس تغییر بدیم و جوملا و قالب فعلی سایت را حذف کنیم. این امکان هست که ما اول سایت را به هاست وردپرسی انتقال بدیم و بعد از انتقال، جوملا و قالب را حذف کنیم و وردپرس و قالب جدید را نصب کنیم؟
شما باید اول وردپرس رو نصب کنید بعد اطلاعات و صفحه های موجود رو داخلش درون ریزی کنید به صورتی که هیچکدوم از url های که ایندکس شدن 404 نشن

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
درود، خیر ترنسفر دومین به انتقال هاست ربطی نداره و جدا انجام میشن
برای whois کامل از این لینک استفاده کنین:
حتما از شرکت ثبت کننده تقاضا کنین دومین رو به اکانت شما در اون Registrar انتقال بدن
اگه اکانت ندارید تو سایت Registrar مربوطه که دومین توش باشه دومین دست شما نیست

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
نیک هم جدیدا لیده ....
یک هفته س درگیر یک انتقال دامین هستیم !!

akam47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
از هم جدا هستن و ربطی به همدیگه ندارن
مالکیت دامین برای ثبت کننده هستش
شما باید اول وردپرس رو نصب کنید بعد اطلاعات و صفحه های موجود رو داخلش درون ریزی کنید به صورتی که هیچکدوم از url های که ایندکس شدن 404 نشن

درود، خیر ترنسفر دومین به انتقال هاست ربطی نداره و جدا انجام میشن
حتما از شرکت ثبت کننده تقاضا کنین دومین رو به اکانت شما در اون Registrar انتقال بدن
اگه اکانت ندارید تو سایت Registrar مربوطه که دومین توش باشه دومین دست شما نیست

خیلی ممنونم از راهنمایی های شما، واقعا کمکم کرد.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
عموبیزنس
همه جا می ری دنبال اسپم ؟
ویکی پدیا اسپم دادم اخطار کپی رایت داد
یعنی کلی زحمت کشیدم که تبلیغاتی شناسایی نکنه ولی کپی رایت رو چی کار کنم؟
گزینه های تودرتو و پیچیده ای داشت مستقیم زدم عکس خودمه ، چطوری میشه فهموند صاحب اثر کی هست؟
این فرم بزرگ رو باید پر کنم اگر صاحب اثر خودم نباشم
اگر کپی رایت آزاد بود چی کار کنم؟ اگر صاحب اثر رو پیدا کردم اون وقت چی؟ فقط لینک به منبع کفایت نمیکنه این همه آپشن داره
گزینه آخر رو بزنم (گزینه من نمیفهمم این چیه و منبعش کجاست) همچنان فایل رو حذف میکنه
کسی این مراحل رو انجام داده؟
800.png

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
بالا