• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
تگ و دسته بندی رو چطور میشه پیش نویس کرد که بعدا استفاده کرد؟ فقط امکان حذف کامل داره؟
هر تگ و دسته بندی رو کلا باید در حین تولید محتوا هروقت نیاز شد بوجود بیاری.. (موقع نوشتن مطلب سمت راست گزینه اضافه کردن هست)

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
باید یه حجم زیادی مطلب رو پیش نویس کنم که پابلیک نباشن ، ولی عکس ها رو از روی ادرسشون میشه پیدا کرد
راهی هست که عکس ها private بمونن ولی محل آپلود عکس تغیر نکنه؟

هر تگ و دسته بندی رو کلا باید در حین تولید محتوا هروقت نیاز شد بوجود بیاری.. (موقع نوشتن مطلب سمت راست گزینه اضافه کردن هست)
اون که تگ اسپم هست
من تگ دسته بندی دارم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان
کسی از درگاه های واسط idpay و zibal استفاده کرده؟

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
:)
قرمچیپس عینک طبی میخواد. این یه عینک معمولی با نمره 0 هست.
فکر نمیکنم اثری داشته باشه و آنتی رفلکسش الکی و فیک باشه
دقیقا
برندش را نمیدانم. ولی خب بهترینش آنتی رفلکس هست. اینطور که عینک ساز میگفت.
الان عینک من یکم به آبی میزنه از روبرو که میبینی
جنس چینیش جالب نیست. کره ای بهتره
بازم تحقیق کنید
اما عینک من آنتی رفلکس کره ای هست شیشه اش
ممنون

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دوستان لطفا راهنمایی کنید
ما یه گروه صنعتی داریم که تجهیزات صوتی تولید میکنیم. برای تولید محصولاتمون لاجرم از خیلی از تولیدکننده های اروپایی قطعه تهیه میکنیم. خدمات OEM (یعنی تولید سفارشی برای مشتری بر اساس نیاز و حتی با برند خودش) هم انجام میدیم ولی معمولا مشتری OEM نمیدونه که این امکانات و قطعات در ایران در دسترس هستند در نتیجه فکر کردیم یه سایتی داشته باشیم برای عرضه این اقلام و قطعات. اینکار دوتا حسن داره. هم میتونم برای تولیدکنندگان دیگر احتمالی قطعه تامین کنیم چون ارتباط خوبی با تولیدکننده های خارجی داریم و مسیر وارداتش هم داریم و سالها اینکار انجام دادیم. هم میتونیم اقلام و قطعات در معرض دید دیگران بگذاریم و با تبلیغ امکان OEM کردن محصول مشتری احتمالی پیدا کنیم. در امریکا فروشگاه هایی هستن مثل این:

چنین سایتی با چنین امکانات دسته بندی و ... برامون ایده‌آل خواهد بود. از جهتی ما تمپلیت AVADA هم به صورت قانونی خریدیم چند ساله که باهاش چنتا سایت ساختیم و به نظرم خیلی خیلی خوبه. حتی منِ دهه شصتی بیگانه با اینترنت هم میتونم باهاش کار کنم و نیاز به کد نویسی نداره. ولی نمیدونم که ساخت چنین سایتی نیاز به افزونه فروشگاهی داره یا نه. = حالا میخوام از دید کابرهای دیگه (وبمستر یا ...) راهنمایی بخوام که برای ساخت سایتی شبیه سایت بالا به نظرتون چه اسکریپتی استفاده کنیم؟

با تشکر
s0407.gif

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
ما یه گروه صنعتی داریم که تجهیزات صوتی تولید میکنیم. برای تولید محصولاتمون لاجرم از خیلی از تولیدکننده های اروپایی قطعه تهیه میکنیم. خدمات OEM (یعنی تولید سفارشی برای مشتری بر اساس نیاز و حتی با برند خودش) هم انجام میدیم ولی معمولا مشتری OEM نمیدونه که این امکانات و قطعات در ایران در دسترس هستند در نتیجه فکر کردیم یه سایتی داشته باشیم برای عرضه این اقلام و قطعات. اینکار دوتا حسن داره. هم میتونم برای تولیدکنندگان دیگر احتمالی قطعه تامین کنیم چون ارتباط خوبی با تولیدکننده های خارجی داریم و مسیر وارداتش هم داریم و سالها اینکار انجام دادیم. هم میتونیم اقلام و قطعات در معرض دید دیگران بگذاریم و با تبلیغ امکان OEM کردن محصول مشتری احتمالی پیدا کنیم. در امریکا فروشگاه هایی هستن مثل این:

چنین سایتی با چنین امکانات دسته بندی و ... برامون ایده‌آل خواهد بود. از جهتی ما تمپلیت AVADA هم به صورت قانونی خریدیم چند ساله که باهاش چنتا سایت ساختیم و به نظرم خیلی خیلی خوبه. حتی منِ دهه شصتی بیگانه با اینترنت هم میتونم باهاش کار کنم و نیاز به کد نویسی نداره. ولی نمیدونم که ساخت چنین سایتی نیاز به افزونه فروشگاهی داره یا نه. = حالا میخوام از دید کابرهای دیگه (وبمستر یا ...) راهنمایی بخوام که برای ساخت سایتی شبیه سایت بالا به نظرتون چه اسکریپتی استفاده کنیم؟

با تشکر
s0407.gif
نه نیازی نیست
فقط محتوا مهم هست که با عنوان های فروش عمده و تولید کننده و کارخانه و تولیدی ... محصولتون در گوگل ایندکس بشه

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166

با تشکر
s0407.gif

همین مورد خوبه و مشکلی نیست فقط محتوا و سرعت سایت سایت و سئو اهمیت داره که کاربر بتونه شمارو پیدا کنه

اگر از قالب آوادا خوشتون نیومد خب موردای زیادی تو تم فارست هست (البته خودش قالب ساز داره)

موفق باشید

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

با تشکر
s0407.gif

اگر خواستید فروشگاهی با موقعیت صفحه اول گوگل با کلمات کلیدی دلخواه شما بیاد بالا، با من در تماس باشید. همراه با درگاه پرداخت اینترنتی و هاست داخل ایران. تحویل 6 روزه.
[email protected]

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
تبلیغ سایت (دات آی آر) از طریق پنل اس ام اس مشکل قانونی پیش نمیاره؟ ارسال انبوه
سایت مجوز و ای نماد و ... همه رو داره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
تبلیغ سایت (دات آی آر) از طریق پنل اس ام اس مشکل قانونی پیش نمیاره؟ ارسال انبوه
سایت مجوز و ای نماد و ... همه رو داره
از خود صاحب پنل بپرسید بهتره بنظرم..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
پنل تبلیغاتی خدماتی هست اصلا واسه این کار تهیه کردم
منظورم اینه واسه سایت مشکلی پیش نیاد
متوجه هستم..منم من باب تجربه موارد قبلی عرض کردم..
بالاخره شما هم از جایی نمایندگی پنل پیامک گرفتید..از اونجا بپرسید...
اگر هم مستقیم و بدون واسطه گرفتید..به یکی از رقبا در قالب مشتری رجوع کنید و ازش بپرسید.
خدایا ما رو ببخش..
sharmandegi.gif

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
متوجه هستم..منم من باب تجربه موارد قبلی عرض کردم..
بالاخره شما هم از جایی نمایندگی پنل پیامک گرفتید..از اونجا بپرسید...
اگر هم مستقیم و بدون واسطه گرفتید..به یکی از رقبا در قالب مشتری رجوع کنید و ازش بپرسید.
خدایا ما رو ببخش..
sharmandegi.gif
فکر کنم منظورم رو بد رسوندم
من صاحب سایت هستم یدونه پنل هم از نیاز پرداز گرفتم که باهاش به مشتریای خودم و لیست سایر شماره های که دارم اس ام اس تبلیغات محصول و خدمات سایتم رو بزنم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
فکر کنم منظورم رو بد رسوندم
من صاحب سایت هستم یدونه پنل هم از نیاز پرداز گرفتم که باهاش به مشتریای خودم و لیست سایر شماره های که دارم اس ام اس تبلیغات محصول و خدمات سایتم رو بزنم
درست.. الان متوجه شدم..
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد..چون پیامک اینطوری برای من زیاد اومده..
ولی دو نکته : اول اینکه بنظرم عنوان فارسی سایت کافیه..طرف عنوان رو توی گوگل سرچ میکنه و میرسه.. به سایت..
معمولا کسی روی لینک درون پیامک کلیک نمیکنه..هم احساس امنیت نمیکنه..هم مرورگر پیش فرضی که لینک باش باز میشه چیز چرتیه..

دوم اینکه اگه بازم خواستید لینک بذارید , ترجیحا لینک کوتاه شده بذارید که فضای کمتری از پیامک رو اشغال کنه..سیستم های خزش url پیامک ها هم اینقدر پیشرفته نیستن target لینک کوتاه رو دنبال کنن..
بخوان بلاک کنن.. همون url توی پیامک رو بلاک میکنن
haha.gif

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
یادش بخیر..
زمان اسپمر بازی هرچقدر با لینک کوتاه میخواستم ایسنتا و فیس بوک رو گول بزنم..گول نمیخوردن.. اصلا آدرس url یی که میزاشتی براشون شرط نبود..
لینک کوتاه هم میذاشتی میرفتن target نهایی رو چک میکردن..
حتی تا ساخت یه صفحه ساده واسط هم پیش رفتم و دکمه لینک دار مقصد رو توش تعریف کردم..بازم میفهمید.. تا استفاده از جاوا اسکریپت و فراخوان یک فایل جاوا اسکریپت بجای کد مستقیم در صفحه هم پیش رفتم..اون بار دیگه سیستم امنیتی مرورگر پیش فرض گوشی اجازه نمیداد..

@Business plan

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
یادش بخیر..
زمان اسپمر بازی هرچقدر با لینک کوتاه میخواستم ایسنتا و فیس بوک رو گول بزنم..گول نمیخوردن.. اصلا آدرس url یی که میزاشتی براشون شرط نبود..
لینک کوتاه هم میذاشتی میرفتن target نهایی رو چک میکردن..
حتی تا ساخت یه صفحه ساده واسط هم پیش رفتم و دکمه لینک دار مقصد رو توش تعریف کردم..بازم میفهمید.. تا استفاده از جاوا اسکریپت و فراخوان یک فایل جاوا اسکریپت بجای کد مستقیم در صفحه هم پیش رفتم..اون بار دیگه سیستم امنیتی مرورگر پیش فرض گوشی اجازه نمیداد..

@Business plan
یه دامنه آی آر ثبت کن
ریدایرکت بزن
اگه چک میکنه ، اول لینک بزار بعد ریدایرکت کن
من حال و حوصله این کار رو نداشتم ایمیل میزدم به پشتیبانی فیسبوک و... با یه مقدار مایه خالی لینک رو از بلک لیست خارج میکرد

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
این ویدیو رو چطور دانلود کنم؟
https://stream . khanesarmaye.com/k9mdrvozz6ww/iframe

@MihanV وسط اسپم بازیت یه کمکی بکن:rolleyes:

نرم افزار IDM رو نصب کن play رو که بزنی بالا سمت راست یه گزینه میاره که میتونی بر حسب کیفیت دانلود کنی . چون لینک مستقیم نمیده نتونستم برات لیچ کنم

بالا