با منم همین کارو کردن یه مشت احمق دارن سایت های برتر ایران رو مدیریت می کننآقا این دیوا خیلی باحاله
۲ ساعت واسادم ۵ ۶ تا تصویر طراحی کردم برا تصویرای دیوار
هزینه رو هم پرداخت کردم
گذاشتم، میبینم اگهیمو منتشر کردن ولی عکسام حذف
زنگ زدم یارو میگه تصاویر دانلودی شامل نمیشه،
میگم خودم طراحی کردم بخدا
مکث کرد گفتم پشت خط باشید ، ۱ دقه بعد اومد گفت، تصاویر گرافیکی شامل نمیشن
میگم پ چیکا کنم
میگه یه عکس واقعی دانلود کن از اینترنت بزا
عکس واقعی
منم برای آگهی mi band اومدم روی عکس قابلیت هاش رو نوشتم، عکس رو حذف کردن. اومدم یه عکس از اینترنت دانلود کردم آپلودش کردم تایید شد.آقا این دیوا خیلی باحاله
هزینه رو هم پرداخت کردم
میگم پ چیکا کنم
عکس واقعی
بجان خودم دنیای سئو هم همین شکله..واسه اینستا رمز قوی انتخاب کنی و تایید دو مرحله ای بذاری دیگه چرا هک بشه که مسئول امنیت پیج استخدام کنی. واقعا مسخره هست
سئو یک طرف قضیه هست.بجان خودم دنیای سئو هم همین شکله..
بله..فونت سرچ گوگل برا شما هم تغییر کرده؟
Sent from my K00R using Tapatalk
واسه منم پیش اومده. آگهیو ادیت بزن و دوباره عکس هارو آپلود کن. اینجوری معمولا سیستمی تایید میشه و اپراتور چک نمیکنه (شاید نیاز باشه چند بار تکرار کنی تا این روش جواب بده)آقا این دیوا خیلی باحاله
هزینه رو هم پرداخت کردم
میگم پ چیکا کنم
عکس واقعی
وقتی خیلی مشکوم بودی ، کنسول گوگل قسمت لینک ها رو چک کن ببین از کجا بکلینک داریاقایون برای شما هم بازدید کم شده؟ برای من این دو روز افت شدید داشته
ویرایش آگهی بصرفه نیست ، چون تمام بازدید رو همون روز اول میگیره بخواد همش ادیت کنه تا تایید بشه ، روز دوم بازدید آگهی به ده نفر هم نمیرسهواسه منم پیش اومده. آگهیو ادیت بزن و دوباره عکس هارو آپلود کن. اینجوری معمولا سیستمی تایید میشه و اپراتور چک نمیکنه (شاید نیاز باشه چند بار تکرار کنی تا این روش جواب بده)
اینترنت فقط بیسیممیخوام خط Hiweb جمع آوری کنم. خیلی قطع میشه. محدودیت هاش هم زیاده روی اینترنت خارج
از کدوم شرکت ADSL بگیرم بهتره؟
مخابرات
آسیاتک
یا ...
مطالبی که تو میزنی ممکنه رقیب نداشته باشه ولی سرچ داره راحت تر میاد بالاسئو یک طرف قضیه هست.
بروز بودن + تیم قوی + کیفیت بالا طرف دیگه
------
من دوتا سایت دارم ولی نمیرسم اون یکی رو هندل کنم. با این که خیلی استعداد خوبی داره. توی 2 ماه به 500 ورودی گوگل در روز رسیده
برم یدونه همسر مهندس آی تی اختیار کنم. باهم کار کنیم
برای مرورگر افزونه font changer نصب کنفونت سرچ گوگل برا شما هم تغییر کرده؟
Sent from my K00R using Tapatalk
سلاموقتی خیلی مشکوم بودی ، کنسول گوگل قسمت لینک ها رو چک کن ببین از کجا بکلینک داری
برای من همین اتفاق افتاد دیدم یکی یه حجم زیادی بکلینک اسپم برام ساخته
با دیس اوو مشکل حل شد . رقیب خیلی دست و پا زده بود که من رو بکشه پایین
برسی کردم اون مدل خاصی که به من لینک داده بود فقط یه برنامه پرمیوم و پولی میتونست انجام بده :دی
یه فایل تکس بساز اسمش مهم نیستسلام
چقدر طول میکشه بعد از ارسال تاثیرشو بزاره ؟!
فرم بندی ارسال لینکش چطوریاس ؟ مثلا دهتا لینک رو میخوام الان ارسال کنم هرسایتی یجوری زده معلوم نیست کدومش درسته. شما که سابقه داری و فیدبک گرفتی بهتره ی آموزشم بدی
ممنون
# Disavow file
domain:site.com
domain:site.net
https://site.org/post1
لینک هایی که از کامنت اسپم بودن باید دیس اوو بشن نه هر جایی مثلا کامنت edu یه دونه هم سایت رو پنالتی میکنهدهتا لینک رو میخوام الان ارسال کنم هرسایتی یجوری زده معلوم نیست کدومش درسته
وقتی خیلی مشکوم بودی ، کنسول گوگل قسمت لینک ها رو چک کن ببین از کجا بکلینک داری
برسی کردم اون مدل خاصی که به من لینک داده بود فقط یه برنامه پرمیوم و پولی میتونست انجام بده :دی
طول میکشه ، همون موقع لینک زد که گوگل نمیاره توی کنسول نشون بدهوالا دیدم چیزی نیومده...یکم عجیبه این حجم از افت و جایگاه کلمات کلیدی هم تغییری نکردن
نمی دونم قسطی کلاب یا لندو این کارا رو دارن می کنن فکر کنم
اون دو مطلب رو با چه تشخیصی تولید کردی؟دوستان ، یه مشکل عجیب دارم ، چند تا از صفحات سایت داخل نتایج دکستاپ مشکلی نیست ولی برای موبایل کلمه "قبلی" به اول متن اضافه شده یعنی اینطوری " قبلی کیورد کانونی" داخل مطلب همه چی درست هست یوست هم درسته ولی چرا اینطوری شده؟ چه جوری درستش کنم؟
وقتی خیلی مشکوم بودی ، کنسول گوگل قسمت لینک ها رو چک کن ببین از کجا بکلینک داری
ویرایش آگهی بصرفه نیست ، چون تمام بازدید رو همون روز اول میگیره بخواد همش ادیت کنه تا تایید بشه ، روز دوم بازدید آگهی به ده نفر هم نمیرسه
اینترنت فقط بیسیم
کلی خرج adsl کنی آخرش از خط پوسیده مخابرات اینترنت میگیری
من شاتل گرفتم هر وقت خراب میشه پشتیبانی میگه مرکز مخابرات قطع کرده!
از چند کیلومتر دورتر تا سر کوچه یه جا سیم مخابرات مشکل داشته باشه اینترنت یه محل رو مختل میکنه
الان دیگه adsl مثل کد مورس و تلگراف 300 سال پیش هست کافیه یه جا سیم متصل نشه یه بارون هم بزنه قطع میشه
مطالبی که تو میزنی ممکنه رقیب نداشته باشه ولی سرچ داره راحت تر میاد بالا
من دو تا دونه مطلب که از نظر خودم مطالب چرتی هستن زدم ، این دو تا به تنهایی 50 درصد ترافیک سایت رو تشکیل دادن بدون سئو و بکلینک با چراغ قرمز یوست
داخل آنالیتیکس دو تا مطلب رو زدم نادیده بگیره الان بازدید نصف قبل نشون میده
برای مرورگر افزونه font changer نصب کن
نمونش این افزونه که ایرانیه!!
FontARA Font Changer ( for all sites ) – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US)
Download FontARA Font Changer ( for all sites ) for Firefox. Features: ✔ Ability to choose between 10 free Persian fonts; ✔ Use Custom Fonts (Upload any font file and use it); ✔ Built-in support for popular social media and most famous sites ✔ It is completely Open Source; ✔ It is Free of Charge;addons.mozilla.org
طول میکشه ، همون موقع لینک زد که گوگل نمیاره توی کنسول نشون بده
باید همزمان با اچرف و ماز و کنسول گوگل چک کنی لینک های جدید از کجا بوده
ربات ماز و اچرف هم به این زودی نشون نمیدن
خیلی اتفاقی اومد تو ذهنم!اون دو مطلب رو با چه تشخیصی تولید کردی؟
تصمیم ذهنیتی بود یا آمار و داده ها رو بررسی کردی؟
1- لینک اسپم (دیس اوو)اره اونارو که هر ساعت چک می کنم.
بدبختی وب ایران ببین توروخدا رقابت سالم حالیشون نیست بعد ادعا هم دارن