mehrdad_seo
Registered User
کسی اینجا خدمات بازگردانی پیج اینستاگرام انجام میده؟ یه نفر پیجو هک کرده همه چیشم تغییر داده بازگردانی رمز میزنم به شماره یا ایمیل جدید که طرف زده میفرسته
وقتی سیوش کردی. وارد پروفایلش بشی و از مخاطبین پاکش کنی شماره میره.نه ولی بهش پیام بدی متوجه میشه که شمارش رو داری و از روی ایدی باهاش ارتباط برقرار نکردی.
معلومه سر کیفی بدم سر کیفی عزیز الکی ادای وبمسترای خسترو در نیار خدارو شکر خداااااااااارو هزار مرتبه شکرچطورید جونای دل. برقرارید عزیزان؟
یه مشت کلاهبردار و شیاد شدن مسئول امنیت پیج.نه دلم میخواست مثل بهروز منم هک بلد بودم تا تامین امنیت پیج های اینستا رو بر عهده بگیریم مشاهده پیوست 1224593
دیگه واسه خودت مافیا شدی. سراغ رفقای قدیم رو نمیگیریمعلومه سر کیفی بدم سر کیفی عزیز الکی ادای وبمسترای خسترو در نیار خدارو شکر خداااااااااارو هزار مرتبه شکر
الکی مثلا منم وسط کالیفرنیا و لاس وگاسم وگرنه تو ایران باشی سر کیف بودن معنی نداره
یه مشت کلاهبردار و شیاد شدن مسئول امنیت پیج.
طرف متولد 80 هست اومده امنیت پیج یکی از خز و خیل های شهرمون رو گرفته
واسه اینستا رمز قوی انتخاب کنی و تایید دو مرحله ای بذاری دیگه چرا هک بشه که مسئول امنیت پیج استخدام کنی. واقعا مسخره هست
بهروز کیهآقا چرا ارزش کارو کم میکنی ,امنیت یکسری الگوریتم های پیچیده داره که فقط بهروز بلده
بهروز کیه
من یک ماهه اینستاگراممو پاک کردم تا این که دو سه روز اکانت جدید ساختم. از محیطش بدم اومده. برام مهم نبود فلان چغندر آشنا کجا رفته یا چی میخوره. یه مدت از اینستا بی خبر بودم
بعد این که پاتوق پی تی رو سیک اوت کردم. اینستا هم گذاشتم کنار تقریبا
بله بلهاینجا گفتم ,بهروز سلطان امنیت ایران و خاورمیانه و بخشی از آسیا غربی هست مشاهده پیوست 1224598
جون دل من کی باشم سراغ نگریم asl plzدیگه واسه خودت مافیا شدی. سراغ رفقای قدیم رو نمیگیری
دیجی کالا بنظرم فروش خودشو داره..خیار نمیدونم نرخش چنده ، ولی دیجی کالا ماهی 180 هزار تومن بهم میداد اونم با کسر 20 درصد پول زور و 60 روز بعد از درخواست ، واریز میشد
این حتی ارزش حرف زدنم نداره جه برسه به کار کردن
البته این رو بهتون بگم که اوایلش پوسانت خوب میداد که همه جذبش بشن
بعدا فهمیدم هدفش فقط جذب مشتری جدیده مگرنه کاربر سابق خودش میاد خرید میکنه ، الان پنل هر کاربری رو ببینید تعداد مشتری جدید که تازه اولین خریدش رو از دیجی *** داشته باشه خیلی کم شده ، این یعنی به هدفش رسید ، از وبمستر مثل دستمال کاغذی استفاده کرد و انداختش دور
بهروز یخیاینجا گفتم ,بهروز سلطان امنیت ایران و خاورمیانه و بخشی از آسیا غربی هست مشاهده پیوست 1224598
احتیاج که داشتندیجی کالا بنظرم فروش خودشو داره..
نه احتیاجی به بازاریابی آنلاین داره..
نه به بک لینک سایت منو شما..
هدفش هم از این تبلیغات برای حضور بیشتر در چشم مردم بوده که اسمش همیشه جلو چشم باشه و به ثبیت برندش کمک کنه..
واسه اینستا رمز قوی انتخاب کنی و تایید دو مرحله ای بذاری دیگه چرا هک بشه که مسئول امنیت پیج استخدام کنی. واقعا مسخره هست
حالا بازهم بهروز(حاجی ) رو میشه یه جوری هضمش کرد .امیر تشکر خیلی خیلی خیلی . . . رو مخهنه دلم میخواست مثل بهروز منم هک بلد بودم تا تامین امنیت پیج های اینستا رو بر عهده بگیریم
از payam - resan استفاده می کنم ولی راضی نیستم.دوستان
الان بهترین سیستم پیامکی برای ووکامرس چیه که افزونه رایگان هم بده؟
من از نیازپرداز گرفتم اما فقط چند اس ام اس ارسال و دریافت کردم.دوستان
الان بهترین سیستم پیامکی برای ووکامرس چیه که افزونه رایگان هم بده؟