- نوشتهها
- 621
- لایکها
- 5,994
کلا انجمن ها عمرشون به سر اومده دیگه.
ما هم که میایم اینجا فسیلیم، چقدر احتمال داره یه دهه هشتادی یا در آینده نودی بیاد اینجا ثبت نام کنه واقعا؟
وقتی وارد میشه این حالت بهش دست میده:
کلا انجمن ها عمرشون به سر اومده دیگه.
ما هم که میایم اینجا فسیلیم، چقدر احتمال داره یه دهه هشتادی یا در آینده نودی بیاد اینجا ثبت نام کنه واقعا؟
من به چشم خود یه وردپرس کار 15 ساله دیده بودم تو فرومکلا انجمن ها عمرشون به سر اومده دیگه.
ارهنت شما امروز اذیت نمیکنه؟
نت شما امروز اذیت نمیکنه؟
پشتیبانی شاتل به من گفت "مرکز مخابرات برق رو قطع و وصل میکنه"آماده میشیم برای...
سلام واسه هر یوزر یه محتوای مختص خودش (چند تا عکس) با قابلیت share میخام بزارم این افزونه زیر هست :
افزونه Private Content محتوای خصوصی
به جز این افزونه دیگه ای هم هست؟ واسه ورپرس
سرچ کن.. تو منابع انگلیسی احتمالا قبلا سوالش مطرح شدهیک اکانت اینستاگرام داشتم که مدت هاس دی اکتیو بوده
الان اومدم بازش کنم نوشته user not found
!!
اکانتم کلا پاک کرده ،میشه پیگیری کرد؟
یک اکانت اینستاگرام داشتم که مدت هاس دی اکتیو بوده
!!
مشکلی نیست عادیه اگر دی اکتیو بوده با نسخه وب لاگین کن یه لینک میفرسته به ایمیل اولیه روش کلیک کن پیج برمیگردهیک اکانت اینستاگرام داشتم که مدت هاس دی اکتیو بوده
!!
کد مالیاتی دیگه چیه امروز زنگ زدن میگن برای درگاه باید کد مالیاتی ثبت نام کنید و بدید در غیر اینصورت 7 روز دیگه درگاهتون بسته میشه
جیش تو این مملکت نمیزارن سرمون به کار خودمون گرم باشه خودشون که کاری نمیکنن ما هم خودمون میخوایم کاری کنیم سنگ میندازن جلوی راهمون
غلط کردن بیشرفا مگه چه خدماتی بهمون میدن که حالا بخوان مالیات هم بگیرن؟باید برید دارایی پرونده تشکیل بدید یه کد مالیاتی بهتون اختصاص میدن و اگر درآمدتون از یه حدی بیشتر باشه باید مالیاتش رو بدید
کد مالیاتی دیگه چیه امروز زنگ زدن میگن برای درگاه باید کد مالیاتی ثبت نام کنید و بدید در غیر اینصورت 7 روز دیگه درگاهتون بسته میشه
جیش تو این مملکت نمیزارن سرمون به کار خودمون گرم باشه خودشون که کاری نمیکنن ما هم خودمون میخوایم کاری کنیم سنگ میندازن جلوی راهمون
اینجا تا حدودی توضیح دادهباید برید دارایی پرونده تشکیل بدید یه کد مالیاتی بهتون اختصاص میدن و اگر درآمدتون از یه حدی بیشتر باشه باید مالیاتش رو بدید
دریافت کد مالیاتی و فرایند صدور پرونده مالیاتی برای متقاضیان درگاه پرداختی که کد مالیاتی ندارند به صورت خودکار و از طریق وبسرویسی که میان بانک مرکزی و سازمان مالیاتی ایجاد خواهد شد، صورت میگیرد.
نه ولی بهش پیام بدی متوجه میشه که شمارش رو داری و از روی ایدی باهاش ارتباط برقرار نکردی.اگر یک شماره ای رو در تلگرام ادد کنیم، صاحب اون شماره میفهمه که ما اددش کردیم؟
به هر نحوی، مثلا در لیست کانتکت هاش میاد ؟