در حال حاضر هاستینگ قابل تحمل فعلا همین نت افراز هست که اشاره کردین و سون هاست.هاست ارزون و کیفیت مناسب با فضای حداقل ۱ونیم گیگ کجا رو پیشنهاد میکنید؟
البته بجز نت افراز
کدام؟آیا میدانستید این لینک طراحی سایت که پایین پی تی ه و ظاهری بسیار شیری هم داره مال مستر تیستره
بیاتلههاست ارزون و کیفیت مناسب با فضای حداقل ۱ونیم گیگ کجا رو پیشنهاد میکنید؟
البته بجز نت افراز
کدام؟
کسی میدونه چطور میشه اکانت پرمیوم builtwith.com ساخت یا از یه جا پیدا کرد؟
سون هاست ، هاست لینوکس حرفه ای سرور ایران 2 گیگ میده 183 هزار تومن .. هاست اقتصادیش گرونترههاست ارزون و کیفیت مناسب با فضای حداقل ۱ونیم گیگ کجا رو پیشنهاد میکنید؟
البته بجز نت افراز
ممنون ، از woorank یه مقدار دیتا جمع کردم ، اینم پولی هست ولی لیست کشور های مختلف رو بزنی میشه یه تعداد بیشتر جمع کرد یه مقدار هم دستی پیدا کردمسلام
دیتابیس های خوبی داره و منم قبلا گشتم نتونستم اکانتی هک شده پرو براش پیدا کنم
از طرفی قیمتش هم زیاد میشه برای ما ایرانی ها
اگر به دیتابیس و داده های خاصی نیاز داری بگو شاید سایت دیگه ای باشه و بتونم معرفی کنم
جایی میشناسید که لپ تاپ اجاره بده؟
ممنون ، از woorank یه مقدار دیتا جمع کردم ، اینم پولی هست ولی لیست کشور های مختلف رو بزنی میشه یه تعداد بیشتر جمع کرد یه مقدار هم دستی پیدا کردم
بجز این باید سایت هایی مشابه builtwith هست ولی هیچ کدوم دیتابیس طبقه بندی شده رایگان ندارن
اینا هم هستن
alternativeto.net/software/built-with
زرین پال فکر می کنم افزونه دارهبچه ها
یه سایت فروشگاهی با وردپرس و ووکامرس بالا اوردم (قالب خریدنی)
الان ساده ترین کار برای وصل کردن درگاه های رابط بانکی مثه زرین پال و البته پنل اس ام اسی چیه؟ (برای ثبت نام یا پرداخت موفق محصول)
ممنون
woodmart خوبهیه قالب فروشگاهی خوب و شیک ووکامرس معرفی کنید
پولی یا رایگان
تنکس
چرا اسم بانک ملت و قطر ایرویز نوشته ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آیا میدانستید این لینک طراحی سایت که پایین پی تی ه و ظاهری بسیار شیری هم داره مال مستر تیستره
کلا انجمن ها عمرشون به سر اومده دیگه.بعد از چند سال رفتم انجمن shopkeeper انگار چند وقتی هست از رونق افتاده و نفس های آخرش هست
کلا انجمن ها عمرشون به سر اومده دیگه.
ما هم که میایم اینجا فسیلیم، چقدر احتمال داره یه دهه هشتادی یا در آینده نودی بیاد اینجا ثبت نام کنه واقعا؟
به نظرم مدیریت خوبی نداشتندبعد از چند سال رفتم انجمن shopkeeper انگار چند وقتی هست از رونق افتاده و نفس های آخرش هست
بله.. تغییر سایز.. یا حتی افتک رنگی رو هم متوجه میشه..عکس سایتی رو با فتوشاپ ویرایش و واترمارک رو حذف کنیم گوگل متوجه میشه بنظرتون ؟
نت ما یه هفته یی هست تایم اوت میده..چراغ لینک خاموش میشه..نت شما امروز اذیت نمیکنه؟