• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کد مالیاتی دیگه چیه امروز زنگ زدن میگن برای درگاه باید کد مالیاتی ثبت نام کنید و بدید در غیر اینصورت 7 روز دیگه درگاهتون بسته میشه
جیش تو این مملکت نمیزارن سرمون به کار خودمون گرم باشه خودشون که کاری نمیکنن ما هم خودمون میخوایم کاری کنیم سنگ میندازن جلوی راهمون
اون دفعه تو pt می گفتن اگه از فروش 5 درصد سود کنیم باید 9 درصدش (از فروش) مالیات بدیم، یعنی 4.5 درصد هم از جیب من بدیم به اونا.
آخه بیچاره ها برامون زیاد زحمت کشیدن :oops:

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
اینجا تا حدودی توضیح داده
peivast.com/p/93689
همینم مونده برم مالیات بدم به اینا مثلا من تو سایتم 100 میلیون فروش دارم درسال یهو میان میگن 20 میلیون مالیات بده هیچ کارو خدمات هم بهت نمیدیم فقط پول زور بده

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
اون دفعه تو pt می گفتن اگه از فروش 5 درصد سود کنیم باید 9 درصدش (از فروش) مالیات بدیم، یعنی 4.5 درصد هم از جیب من بدیم به اونا.
آخه بیچاره ها برامون زیاد زحمت کشیدن :oops:
همین دیگه الان چقدر سود میکنیم که این همه مالیات بدیم
مالیات خوبه به شرطی که خدماتی هم بهت بدن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
غلط کردن بیشرفا مگه چه خدماتی بهمون میدن که حالا بخوان مالیات هم بگیرن؟
چند وقته درگاه داری؟ نمادم داری؟
اگر سکرت نیست چقدر گردش مالی درگاهه؟

توی خبرها زده بود که فعلا اونایی که میخوان نماد بگیرن باید کد مالیاتی هم بگیرند!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
این پست برای اونایی که قصد دارن با دیجی کالا **** کار کن ، امروز اکانت من رو بست :mad:

امروز ایمیل خودم رو باز کردم و این پیام دیجی کالا رو دیدم ، آخرش هم به من رسیدن ، خیلی وقت بود که خودم رو کنترل میکردم که روی توییتر و شبکه های اجتماعی چیزی نگم ، ولی از امروز دیجی کالا دشمن وبمستر و افیلیت مارکتینگ شناخته میشه ، با دیجی کالا همون رفتاری رو داشته باشید که با دشمن خودتون دارید ، کلیت و تمامیت دیجی کالا از فروشگاهش گرفته تا افیلیت و همکاری در فروش و هر چیزی که داره خودش رو از داشتن فروش بیشتر و داشتن بازاریاب محروم کرد حتی سیستم افیلیت دیگه ای هم روی کار بیاد بخاطر سابقه دیجی کالا ، قابل اعتماد نخواهد بود
عنصر "اعتماد" وقتی از دست بره دیگه هیچ وقت نمیتونی بدستش بیاری
47-png.1224434

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این پست اونایی که قصد دارن با دیجی کالا **** کار کن ، امروز اکانت من رو بست :mad:
حتی خیار با اینکه پایانش تلخه کیلویی 20 هزار تومنه پس این هیچی از ارزش هات کم نمیکنه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
حتی خیار با اینکه پایانش تلخه کیلویی 20 هزار تومنه پس این هیچی از ارزش هات کم نمیکنه.

خیار نمیدونم نرخش چنده ، ولی دیجی کالا ماهی 180 هزار تومن بهم میداد اونم با کسر 20 درصد پول زور و 60 روز بعد از درخواست ، واریز میشد
این حتی ارزش حرف زدنم نداره جه برسه به کار کردن
البته این رو بهتون بگم که اوایلش پوسانت خوب میداد که همه جذبش بشن
بعدا فهمیدم هدفش فقط جذب مشتری جدیده مگرنه کاربر سابق خودش میاد خرید میکنه ، الان پنل هر کاربری رو ببینید تعداد مشتری جدید که تازه اولین خریدش رو از دیجی *** داشته باشه خیلی کم شده ، این یعنی به هدفش رسید ، از وبمستر مثل دستمال کاغذی استفاده کرد و انداختش دور

Last edited:

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
چند وقته درگاه داری؟ نمادم داری؟
اگر سکرت نیست چقدر گردش مالی درگاهه؟

توی خبرها زده بود که فعلا اونایی که میخوان نماد بگیرن باید کد مالیاتی هم بگیرند!
از سال 92 درگاه ملت دارم از سال 96 سامان هم دارم اولش نماد داشتم ولی 3 سال بعدش تمدید نکردم
گردش مالی بستگی داره فروشم چقدر باشه یا بخش vip چقدر خرید کنن یا تمدید کنن گردش مالیم مهم نیست چون هزینه هایی که دارم تقریبا سود زیادی ماهیانه نمیمونه برام مثلا اگر 100 میلیون باشه سودم نهایت 5 میلیون میشه چون از اولش گفتم سود کمتر فروش بیشتر
به من که صب زنگ زدن گفتن اگر کد مالیاتی نگیری درگاهت مسدود میشه منم رفتم بگیرم تا 7 نسلتو اطلاعاتشو میخواد

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
به 20 نفر که این پست من رو ریتوئیت کنن یا عکس زیر رو بزارن داخل امضاشون ، یک رپورتاژ فالو از وبلاگ آتوریتی 49 بهش میدم :دی البته اسپم اسکور 79 هست مواضب باشید پنالتی نشید :D

مشاهده پیوست 1224440

خیار نمیدونم نرخش چنده ، ولی دیجی کالا ماهی 180 هزار تومن بهم میداد اونم با کسر 20 درصد پول زور و 60 روز بعد از درخواست ، واریز میشد
بعدا فهمیدم هدفش فقط جذب مشتری جدیده مگرنه کاربر سابق خودش میاد خرید میکنه ، الان پنل هر کاربری رو ببینید تعداد مشتری جدید که تازه اولین خریدش رو از دیجی *** داشته باشه خیلی کم شده ، این یعنی به هدفش رسید ، از وبمستر مثل دستمال کاغذی استفاده کرد و انداختش دور
گور بابای دیجیکالا و بقیه همشون مفت خورن برو خودت با چند نفر صحبت کن محصولاتشونو با تخفیف بهت میدن بیار تو سایتت بفروش منت هیچکی رو هم نکش

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
180 تومن ؟ پول اینترنت هم که در نمیومده همون بهتر قطع همکاری کردن تو شروع کن خودت یه محصولی رو بفروش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو وبلاگ زرین پال برای مالیات اینطور نوشتن:
لازم به ذکر است که در حال حاضر دستورالعملی جهت دریافت کد مالیاتی برای کسب و کارهای اینترنتی و دارندگان درگاه پرداخت اینترنتی که پیش‌ از اجرای این قانون، درگاه پرداخت دریافت کرده‌اند وضع نشده است. در صورت تصویب لایحه‌ای در این خصوص، نتیجه متعاقبا در وبلاگ و سایر کانال‌های اطلاع‌رسانی زرین‌پال اعلام می‌گردد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد از مهم‌ترین دلایل تصویب قانون کد مالیاتی، عدم هماهنگی میان مالیات‌های پرداخت شده در شبکه‌ی بانکی کشور با داده‌های دریافتی از کسب و کارهای اینترنتی مشمول پرداخت مالیات است که با هدف مبارزه به پولشویی سازمان‌ها، شرکت‌ها و به صورت کلی افرادی است که از مشمولین پرداخت مالیات هستند، اما از پرداخت آن امتناع می‌کنند وضع گردیده است.

mikigod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا کسی نظری راجبه کانال یوتیوب در زمینه اخبار داره؟

فقط یه میکروفون میخواد و تایم ازاد...تو تاپیک یوتیوب گفتم کسی واکنش نشون نمیده اونجا

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
این پست برای اونایی که قصد دارن با دیجی کالا **** کار کن ، امروز اکانت من رو بست :mad:
امروز رفتم توییتر دیجی کالا رو رسوا کنم
فکر کردم فقط برای من اینطور شده
به طرز عجیبی دیدم همزمان با من چند نفر دیگه هم پست زدن و دقیقا همین متن پیام دیجی **** گذاشته بودن!!
مشت نمونه خروار
یعنی امروز بطور هماهنگ یه حجم زیادی از اکانت ها رو بستن تقریبا دیگه تعطیل شد
اینم درس عبرتی باشه برای امثال من که زحمت الکی نکشن برای برای چیزی که تست نشده یک سال هم سابقه کار نداره
آقا کسی نظری راجبه کانال یوتیوب در زمینه اخبار داره؟

فقط یه میکروفون میخواد و تایم ازاد...تو تاپیک یوتیوب گفتم کسی واکنش نشون نمیده اونجا
این همه خبرگزاری معتبر روی یوتیوب هست
با هیچ کدومشون نمیتونید رقابت کنید
سخت ترین موضوع رو انتخاب کردید

Last edited:

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
سقف پرداخت از طریق عابر بانک چقدره؟ (به کارت)

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
سلام
کدوم سایت رو برای خرید رمز ارزها پیشنهاد میدید؟

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
سلام
کدوم سایت رو برای خرید رمز ارزها پیشنهاد میدید؟

بالا