من یه بار سایتم هک شده بود. پشتیبانی سطح 3 فرستاده بودنسابقه نداشته از طرف نت افراز برای من مشکلی پیش بیاد..
هروقت تیکتی زدم بعدش متوجه شدم از اطلاعات و تخصص کم خودم بوده..که همیشه هم با حوصله و متانت جواب دادن
من یه بار سایتم هک شده بود. پشتیبانی سطح 3 فرستاده بودنسابقه نداشته از طرف نت افراز برای من مشکلی پیش بیاد..
هروقت تیکتی زدم بعدش متوجه شدم از اطلاعات و تخصص کم خودم بوده..که همیشه هم با حوصله و متانت جواب دادن
من یه نفرو میشناسم.. با هم صحبت کنید ببینید به کجا میشناسی..سلام دوستان.
اگه برنامه نویس php کسیو میشناسید کار درست و با تجربه و پروژه ای کار کنه لطفا معرفی کنین ممنون.
آقا خدا خیرت بده کارم راه افتادDuplicator رو اکثر هاست های اشتراکی ارور میدن
چندبار تکرار کن بالاخره نصب میشه
یا میتونی فایل zip رو اکسترکت کنی موقع نصب تیکشو بزنی
فکر نکنم همچین چیزی بتونی بدست بیاری!یه سوال از اساتید گرامی.
بهترین هاست برای سرور گیم که بازیکنهای خارج از ایران هم زیاد داره رو چی پیشنهاد میکنید؟
پینگ پایین و نداشتن پکت لاست مهمترین لازمه هاست!
مرسیخواهش میکنم
اون لیست سرویس های ایمیل موقت، تا حد خیلی زیاده جلوشو میگیره
ولی 100درصد نیست. تنها راهی که درصد موفقیتش خیلی بالاست، اینه که فقط به gmail و yahoo و چند تا ایمیل معروف دیگه، امکان ثبت نام بدی
البته گرفتن همزمان ایمیل و شماره همراه هم روش خوبیه. شماره همراه روش قطعیه
بالاخره از سون هاست گرفتم. هاست لینوکس حرفه ای از هاست اقتصادی ارزون تر بود /: با اینکه مشخصاتش بالاتره رم 2 گیگ در مقابل 1 گیگنت افراز قبلتر سریعتر جواب میدادند، الان دیرتر جواب تیکت رو میدن ولی سطح پاسخ های پشتیبانی نت افراز (از لحاظ تشخیص و رفع مشکل ) خیلی خوب هست
به نظرم یا نت افراز هاست بگیرید یا سون هاست
فایروال سرور مقصد، جلوی ایجاد کانکشن رو میگیرهمرسی
بیخیالش شدم چون دردسر زیاد داره
یک سوال میخوام یه صفحه ای رو با file_get_content دریافت کنم ولی خطای
failed to open stream: Connection refused in /home/cpanel90/public_html/test.php on line 5
میده
این مشکل از سمت کجاست؟
من وبسایتم مقاله یی نیست و عکس نوشته از سخنان بزرگان هست..گوگل برای درآمد قبولم نمیکنه و باید با سیستم های دیگه کار کنم..
اینکه ۲ تا سرور بخواد باشه پلیر ها رو از هم جدا میکنه که خب شدنی نیست اصلا.فکر نکنم همچین چیزی بتونی بدست بیاری!
وضعیت نت ایران کلا داغونه. شما اگر سرورت داخل ایران باشه، کانکشن کاربران داخل ایران خوبه ولی خارج نه. اگر خارج میزبانی کنی، کانکشن خارجیا خوبه ولی ایرانیا نه
بهترین راه گرفتن دو تا سرور هست. یکیش ایران باشه و یکیش خارج (البته در این حالت مشکلاتی مثل مدیریت دیتابیس وجود خواهد داشت)
نه متاسفانه تجربه ای ندارم.اینکه ۲ تا سرور بخواد باشه پلیر ها رو از هم جدا میکنه که خب شدنی نیست اصلا.
شنیدم تبیان بهتره از بقیه توی این مورد. تجربه ای دارید؟
سون قبلا تجربه داشتم و خوب بود. من هاست داشتم ازشون راضی کننده بود سرویسشبالاخره از سون هاست گرفتم. هاست لینوکس حرفه ای از هاست اقتصادی ارزون تر بود /: با اینکه مشخصاتش بالاتره رم 2 گیگ در مقابل 1 گیگ
به نظرم لزومی نداره طبق 300 کلمه پیش بریکسی میدونه چطور میشه اکانت پرمیوم builtwith.com ساخت یا از یه جا پیدا کرد؟
###
دوستانی که فروشگاه لباس و کفش دارن ، محصولاتی که توضیحات ندارن روی سایت چطوری بزاریم؟ بجز کار روی دسته بندی ، مثلا شلوار ، فقط یه عکسه ، مشتری هم عکس میخواد نه انشا ، دیگه نمیشه 300 کلمه نوشت و صفحه رو سئو کرد پس چطوری براش صفحه بسازیم؟ حتی کیورد ریسرچ و یو آر ال هم کار سخت و تکراری میشه . با این مدل سایت ها چطور میشه کار کرد؟
کیورد ریسرچ - مشتری چه کلمه ای برای همه اینا سرچ کنه وقتی مثلا شلوار شلواره هیچ خصوصیتی نداره یعنی عمومی هستبه نظرم لزومی نداره طبق 300 کلمه پیش بری
عنوان محصول ، رنگ بندی ها ، برند و سایر