دقیقا ما هم در تمامی سایت ها با موضوعات مختلف شاهد افت بازدید بودیم، اینکه دقیقا از سه شنبه عصر در همه سایت ها افت داشتیم کمی مشکوکه، بعید میدونم فقط مربوط به عیدنوروز باشه، فقط امیدوارم دوباره آپدیت های خرکی گوگل نیومده باشه سراغمون
منم از همین موقع افت بازدید شروع شداز سه شنبه
این دو تا مسئولشن . اگه باشه میگنآپدیت های خرکی گوگل
یاد دورهمی های مجید آنلاین و شبگرد بخیرما فکر کردیم فقط پی تی داره میمیره, مجید آنلاین بدتره . یه هفته هست درخواست تبلیغات دادم هنوز جواب ندادن
سرور ابری بگیر، ابرآروان (ایران و هلند داره) و امثالهم.جایی میشناسید که سرور مجازی هفتگی قیمت پایین با کمترین امکانات داشته باشه؟ سرچ کردم زیر 35 تومن پیدا نمیشه . فقط میخوام یه دونه نرم افزار معمولی 24 ساعته کار کنه.
سلامکسی هست یه دامنه کام از سایت
IONOS | Hosting Provider: Domains, Websites, Servers.
Hosting and cloud solutions for all businesses. Partner with IONOS for intuitive products, expert guidance, and scalable infrastructure.www.ionos.com
برای من بخره؟ ممنون میشم (پی پال داره)
دوستان
یه هاست دانلود میخوام که با کیفیت باشه و بانک اطلاعاتی هم ارائه بده برای میزبانی وب
این چطوره؟ کسی از وب رمز استفاده کرده؟
هاست دانلود 📥 میزبانی قدرتمند برای ذخیرهسازی فایلهایتان
خرید هاست دانلود با امنیت بالا جهت میزبانی انواع فایلهای دانلودی، آپلود و اشتراکگذاری بهترین گزینه است. هاست دانلود ایران وبرمز فضای ذخیرهسازی ارزان و نیم بها برای فایلهای شما ارائه میدهد.webramz.com
حمید سپیدنام ( مستر تیستر ) اپلیکیشنش رو ابر آروان بوده که چند روزه سرورهاش مشکل پیدا کرده ، اینم امروز رفته اونجا دعوا ، زخمی شده
یادبگیرید
این عکسو از سایتای خاک برسری برداشتی؟
والا واسه ما که خوب شده الان یک هفتست حسابم منفیه اما سرورم بالاست هنوز چرا بریم دعواحمید سپیدنام ( مستر تیستر ) اپلیکیشنش رو ابر آروان بوده که چند روزه سرورهاش مشکل پیدا کرده ، اینم امروز رفته اونجا دعوا ، زخمی شده
یادبگیرید
این عکسو از سایتای خاک برسری برداشتی؟
سیستم خودتو بذار روشن..جایی میشناسید که سرور مجازی هفتگی قیمت پایین با کمترین امکانات داشته باشه؟ سرچ کردم زیر 49 تومن پیدا نمیشه هفتگی هم نیستن ماهیانه حساب میکنن . فقط میخوام یه دونه نرم افزار معمولی 24 ساعته کار کنه.
پارس پک روزانه داره. البته حداقل باید 20 تومن حسابتو شارژ کنی + سرور مجازی با رم کمتر از 1 گیگ نمیشه ساختجایی میشناسید که سرور مجازی هفتگی قیمت پایین با کمترین امکانات داشته باشه؟ سرچ کردم زیر 49 تومن پیدا نمیشه هفتگی هم نیستن ماهیانه حساب میکنن . فقط میخوام یه دونه نرم افزار معمولی 24 ساعته کار کنه.
الان پارس پک یادم افتاد کیفیت خیلی خوبی داشت سرور ابریش، بدیش اینه که محدودیت ترافیکش خیلی کمه ترافیک رو باید جدا بخری واسش و برای مصارف با ترافیک بالا هزینه اش زیاد میشه.پارس پک روزانه داره. البته حداقل باید 20 تومن حسابتو شارژ کنی + سرور مجازی با رم کمتر از 1 گیگ نمیشه ساخت
بسته به منابع مد نظرت و لوکیشن سرور، تقریبا از روزی 1500 تومن شروع میشه به بالا
آروان کلود هم داشت ولی فعلا لوکیشن ایرانشون در دسترس نیست