آخیش راحت شدمadblock plus
فکر میکردم ادبلاک پاچه خواری یوتیوب و گوگل رو میکنه و تبلیغاتشونو حذف نمیکنه واسه همین امتحانش نکرده بودم
آخیش راحت شدمadblock plus
ftp داره که میتونید با یه کلاینت مثل filezilla بهش وصل بشیدسلام دوستان
آقا یه هاست دانلود از پارس پک گرفتیم
بعد دانلود منیجر نداره
کلا نه سی پنل روش و نه دایرکت ادمین
بعد یه فایل منیجر شخمی روش نصبه که عملیات آپلود نداره
با درگ اند دراپ هم کار نمیکنه
فقط دکمه ایجاد فایل و ایجاد فولدر داره که فقط فایل و فولدرو ایجاد میکنه و آپلودی درکار نیست
مشاهده پیوست 1230455
یه ایمیل هم بهم دادن که آدرس همون فایل منیجر شخمیه
کسی کار کرده با هاست دانلودش؟
دو قرون دادی فایل منیجر هم میخوایسلام دوستان
آقا یه هاست دانلود از پارس پک گرفتیم
بعد دانلود منیجر نداره
کلا نه سی پنل روش و نه دایرکت ادمین
بعد یه فایل منیجر شخمی روش نصبه که عملیات آپلود نداره
با درگ اند دراپ هم کار نمیکنه
فقط دکمه ایجاد فایل و ایجاد فولدر داره که فقط فایل و فولدرو ایجاد میکنه و آپلودی درکار نیست
مشاهده پیوست 1230455
یه ایمیل هم بهم دادن که آدرس همون فایل منیجر شخمیه
کسی کار کرده با هاست دانلودش؟
میلاد قزوینی باید ارشادش کنهدو قرون دادی فایل منیجر هم میخوای
همانگونه كه در زير مشاهده مي شود آخرين پست در سال 2003 انجام شده و الان سال 2005 است. چه زود می گذرد ايام و چفدر تغيير حاصل ميشود در گذر عمر
تو این مدت که سایت های فیلم و تحت فشار قرار دادن و اکثرا باعث برچیده شدنشون شدن باید هم انتظار این وضعیت و میداشتیماشتراک فیلیمو با فیلم های سانسورشده ماهانه 70هزار تومن . یادش بخیر تاینی موویز ماهانه 4ت بود
اشتراک فیلیمو با فیلم های سانسورشده ماهانه 70هزار تومن . یادش بخیر تاینی موویز ماهانه 4ت بود
سایتی وجود نداره که بشه فوتبال های اروپایی رو تماشا کرد به صورت رایگان؟تو این مدت که سایت های فیلم و تحت فشار قرار دادن و اکثرا باعث برچیده شدنشون شدن باید هم انتظار این وضعیت و میداشتیم
این سیمکش ها حتی ترافیک دانلود رو هم نیم بها نکردن.چند وقت دیگه هم میگن ما استاندارد netflix رو قبول نداریم ما 360p و 480p و 720p پخش میکنیم اونا 1080p و 4k و 8k
اونا نمیتونن استانداردای مارو پاس کنن
اخه ی شرکت دلال گران فروش میتونه حریف بزرگترین سایت خرده فروشی دنیا بشه؟اینجور مواقع باید خیلی محترمانه ازشون پرسید مشاهده پیوست 1220827 میدونن یعنی چی ؟
بچه ها این شرکت ابرآوران که بلایی سر مستر تیستر و دیگر افرادی که اپلیکشین دارند اورده
فکر کردم اون فروغنو رد کردی رفته میخای mvm بخرییدونه Nvme M.2 قصد دارم تهیه کنم.
کدوم برند خوبه؟
کینگ مکس - پاتریوت - آی دیتا - سامسونگ هم ک خیلی گرونه
کینگ مکس چطوره؟
به معنای واقعی ری.. تو بی بی سی فارسی یا بهتر بگم بی بی سی عنگیلیسی'هک' ابرآروان بعضی خدمات اینترنتی ایران را مختل کرد - BBC News فارسی
اختلال در سیستمهای شرکت خدمات زیرساخت شبکه ابرآروان باعث شده است که بسیاری از خدمات و کسبوکارهای اینترنتی در ایران با مشکل یا قطع شدن مواجه شوند. مدیران این شرکت دلیل اختلال را حمله هکرها عنوان کردهاند.www.bbc.com