• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بنظرتون کسی که سرچ میکنه بهترین . منظور و هدفش گرون ترین هست؟!
@Business plan
منظورت تو لیست صفحه اصلی بلاگفا هست؟

فکنم تو تنظیمات خود وبلاگ هست.. اگه نبود از استعداد اسپمریت کمک بگیر :دی :
من با ریپورت dmca و چند تا بکلینک مخفی حال اسپمر رو میگیرم ولی همینا خودش زحمته. رزبلاگ و... اینا رو میشه از لیست وبلاگ های بروز شده خارج کرد!؟!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
بنظرتون کسی که سرچ میکنه بهترین . منظور و هدفش گرون ترین هست؟!

من با ریپورت dmca و چند تا بکلینک مخفی حال اسپمر رو میگیرم ولی همینا خودش زحمته. رزبلاگ و... اینا رو میشه از لیست وبلاگ های بروز شده خارج کرد!؟!

به نظرم منظورش ترکیبی از محبوبیت + قیمت مناسب و کارایی هست

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
بی زحمت یک تاپیک مجزا برای این مورد بزن
ممنونم
حتما فردا میزنم
روی وبلاگ میخوام مطلب اختصاصی بنویسم ولی وبلاگ میاد توی لیست وبلاگ های بروز شده اسپمر ها هم فوری کپی میکنن ایندکس مطلب رو میدزدن . با این مورد چی کار میشه کرد؟

احتمال میدم یه افزونه یا قالب نال شده آپلود کردی
افزونه محتوای اسپم و بدافزار وارد سایت کرده
همینایی که پست های سایت چینی میشه!
سرچ کنسول قسمت امنیت و کاورج برسی کن

اصلا هیچی روش نصب نیست (افزونه) اسکریپت اختصاصی هست
هیچی نیومده تو سرچ کنسول

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
این طرفمون سئو براش مهم نیست..
هر محصول سه عکس
و متغیر های سایز- رنگ و جنس..
چقدر قیمت بدم؟
من برا سئو ۷ تومن اضاف میکردم
شما چون محصولاتش زیاده همون ۱۰ قیمت بهش بده

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان طراح سایت وردپرس
یه سوال دارم ازتون
الان یکم وقت آزاد دارم در کنار کارم و میخام دوباره یادگیری طراحیو شروع کنم

میخوام بدونم الان اکثر سایتایی که با صفحه سازهایی نظیر المتور و ویژوال کمپسور دارن طراحی میشن، دقیقا اینا چیو طراحی کردن
چون من نگاه کردم دیدم یارو قالبی که میفروشه همش با المنتور ساخته شده
درواقع اومده قالب رو المنتوری کرده
یعنی فقط همین؟
طراحی داره میره به سمت این صفحه سازها؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
بسته های اینترنت یکساله ایرانسل بخرید که به زودی گرون میشه
من از یکی از کاربران اینجا دوتا خریدم هر کدوم ۱۳۹۵۰۰ یکساله ۷۲ گیگ
از ایرانسل هم ارزونتر میده

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
یک سایت واسه بهینه سازی گرفتم برگام ریخته
۳۸۰ تا نوشته و ۲۸ برگه...!
یعنی ۳۸۰ تا نوشته اندازه ۴ تا محتوا درست و حسابی هم تو حوزه خودش نیست.
از ۷۰۰ لینک اندیکس شده در گوگل کنسول تو یک و نیم سال گذشته حتی یه بازدید هم نداشته!
هیچ دلیلی جز اینکه ادمین قبلی باهاش کیلویی حساب می‌کرده نداره! 😁

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
دوستان طراح سایت وردپرس
یه سوال دارم ازتون
الان یکم وقت آزاد دارم در کنار کارم و میخام دوباره یادگیری طراحیو شروع کنم

میخوام بدونم الان اکثر سایتایی که با صفحه سازهایی نظیر المتور و ویژوال کمپسور دارن طراحی میشن، دقیقا اینا چیو طراحی کردن
چون من نگاه کردم دیدم یارو قالبی که میفروشه همش با المنتور ساخته شده
درواقع اومده قالب رو المنتوری کرده
یعنی فقط همین؟
طراحی داره میره به سمت این صفحه سازها؟
درود..
اول از همه بهت پیشنهاد میکنم ضرری که 99% بچه های پی تی داریم متحمل میشیم رو متحمل نشی..
اونم این که اول مهارت کسب درآمد از چیزایی که بلدی رو بدست بیار.. آدم هست با دانش و تجربه کمتر داره راحت پروژه جور میکنه و پول در میاره..حالا یا خودش یه جوری پروژه رو سر هم میکنه یا میده دیگران براش انجام بدن.. آدم این مورد رو توی خودش به حداکثر نرسونه , هرچی حرفه یی تر میشه سرخورده تر میشه دور از جون..

در مورد سوالت در مورد قالب..
طراحی قالب کلی داستان داره..

بجز ساختار اصولی و استاندارد تگ های سیستمی..
-بررسی نیاز های سایت و اعمال آپشن ها و قسمت های مورد نظر در سایت هست ..
و طراحی چیدمان و ظاهر سایت بر اساس نیاز اون .. (همون ui و ux)
و کلی چیز دیگه ست..

(کلی چیز داره..من با آزمون و خطا و مهندسی معکوس فهمیدمشون..در حالی که در موردشون مطلب به سادگی پیدا میشه)

علت استفاده از صفحه ساز :

این قالب ها رو بخاطر قابل ویرایش بودنشون با این صفحه ساز ها میسازن که مشتری ها بعدا برای خودشون راحت بتونن شخصی سازی کنن..
وگرنه قالب اختصاصی رو با صفحه ساز معمولا نمیسازن.. چون هم صفحه ساز یکم سرعت قالب و سایت رو سنگین میکنه و هم مشتری میزنه اینقدر تغییرات توش میده که دیگه روت نمیشه جایی بگی این قالب رو من طراحی کردم...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
درود..
اول از همه بهت پیشنهاد میکنم ضرری که 99% بچه های پی تی داریم متحمل میشیم رو متحمل نشی..
اونم این که اول مهارت کسب درآمد از چیزایی که بلدی رو بدست بیار.. آدم هست با دانش و تجربه کمتر داره راحت پروژه جور میکنه و پول در میاره..حالا یا خودش یه جوری پروژه رو سر هم میکنه یا میده دیگران براش انجام بدن.. آدم این مورد رو توی خودش به حداکثر نرسونه , هرچی حرفه یی تر میشه سرخورده تر میشه دور از جون..
والا من قبلا html css js کار کردم و واقعا توش ماهر شده بودم
با یکی از دوستام هم شریک شدم و چندتا قالب برا راستچین و ژاکت اختصاصی زدیم و خداروشکر فروش خوبی داشتیم
اومدم سمت تم فارست و اولین محصول حرفه ایمو آپلود کردم (html)
حدود ۱ ماه بعد تم فارست بهم پیام سافت ریجکت داد اونم فقط برا یه خط js که تصحیح کردنش کار ۱ دقیقه بود
اما خب من اون موقعی که پیامشون ارسال شده بود خوردم به پنیک اتک و گند شد تو تمام برنامه ریزی های زندگیم و واقعا چندین سال از زندگیم عقب افتادم

خداروشکر الان از وب دارم پول خوبی در میارم و دیگه دستم جلو کارفرما برا ۲زار پولی که ماهانه با منت بهم میداد دراز نیست
اما گفتم باز بشینم طراحی یاد بگیرم
راستش خیلی از طراحی html css js خوشم میاد و واقعا با دلو جون کار میکنم، میخاستم دوباره برگردم سمت

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
والا من قبلا html css js کار کردم و واقعا توش ماهر شده بودم
با یکی از دوستام هم شریک شدم و چندتا قالب برا راستچین و ژاکت اختصاصی زدیم و خداروشکر فروش خوبی داشتیم
اومدم سمت تم فارست و اولین محصول حرفه ایمو آپلود کردم (html)
حدود ۱ ماه بعد تم فارست بهم پیام سافت ریجکت داد اونم فقط برا یه خط js که تصحیح کردنش کار ۱ دقیقه بود
اما خب من اون موقعی که پیامشون ارسال شده بود خوردم به پنیک اتک و گند شد تو تمام برنامه ریزی های زندگیم و واقعا چندین سال از زندگیم عقب افتادم

خداروشکر الان از وب دارم پول خوبی در میارم و دیگه دستم جلو کارفرما برا ۲زار پولی که ماهانه با منت بهم میداد دراز نیست
اما گفتم باز بشینم طراحی یاد بگیرم
راستش خیلی از طراحی html css js خوشم میاد و واقعا با دلو جون کار میکنم، میخاستم دوباره برگردم سمت
کار خوبی میکنی..همون شاخه رو حرفه یی برو جلو

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495

ms368@​

دوساعت توضیح دادم فکر کردم تازه کاری :دی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

ms368@​

دوساعت توضیح دادم فکر کردم تازه کاری :دی
خب هستم درواقع
اصلا مثلا بازم بخوام بیام سمت طراحی مجبورم برم یادگیری از بیس اصلی و یه سری فریمورکو یاد بگیرم
من در مورد المنتور گفتم، آخه جدیدا میگن هدر و فوتر همخ میشه باهاش ساخت، پس با این اوصاف دیگه طراحی خیلی آسون تر شده
تاییدش 1 ماه طول کشید؟
۱ ماه ایده آل بود دیگه چون یه سریا میومدن تاپیک میزدن تو انجمنش که ۲ماهه هنوز بررسی نشده قالبشون
تایید نه، فقط بررسی اینکه قالب مشکلی نداشته باشه
اینکه قالب قدیمی باشه یا کدهای نامنظم یا مخرب و یا از رده خارج توش باشه
خط به خط کد هارو چک میکنن
(البته قبلا که تم فارست توی فعالیت چندساله اولش بوده، میگفتن قالبی که آپلود میکردیو خودشون مشکلاتشو میگرفتن رایگان)
۲ ۳ بارم که سافت ریجکت بگیری اگه نتونی مشکلات و باگ هارو درست کنی، هارد ریجکت میده و دیگه نمیتونی اون قالبو آپلود کنی
خیلی نظم براشون مهمه، باید داکیومنت بسازی و کدها و قسمت های مختلف قالبو توضیح بدی، نباید به هیچ وجه از فریمورک یا کدهای پولی و یا تجاری استفاده کنی و در صورت استفاده باید لایسنس تجاری اون فریمورک یا کد رو داشته باشی (لایسنس تک محصولی قبول نمیکنن باید تجاری باشه)
تصاویری که توی قالب نمایشی میزاری باید تصویر رایگان باشه و توی فایل دانلودی هم حذف کنی اونارو
دیگه خیلی دنگو فنگ داره واقعا یادم رفته چه کارایی انجام دادم، اما چون قالب اولیم برا تم فارست بود ۱ ماه درگیرش بودم
الانو نمیدونم چقدر طولش میدن
بعد من پرسیده بودم میگفتن اگه سافت ریجکت بگیری و دوباره آپلود کنی، توی کمترین حالت بازم یک هفته دیگه چک میشی

x460

Registered User
لایک‌ها
703
۱ ماه ایده آل بود دیگه چون یه سریا میومدن تاپیک میزدن تو انجمنش که ۲ماهه هنوز بررسی نشده قالبشون
تایید نه، فقط بررسی اینکه قالب مشکلی نداشته باشه
اینکه قالب قدیمی باشه یا کدهای نامنظم یا مخرب و یا از رده خارج توش باشه
خط به خط کد هارو چک میکنن
(البته قبلا که تم فارست توی فعالیت چندساله اولش بوده، میگفتن قالبی که آپلود میکردیو خودشون مشکلاتشو میگرفتن رایگان)
۲ ۳ بارم که سافت ریجکت بگیری اگه نتونی مشکلات و باگ هارو درست کنی، هارد ریجکت میده و دیگه نمیتونی اون قالبو آپلود کنی
خیلی نظم براشون مهمه، باید داکیومنت بسازی و کدها و قسمت های مختلف قالبو توضیح بدی، نباید به هیچ وجه از فریمورک یا کدهای پولی و یا تجاری استفاده کنی و در صورت استفاده باید لایسنس تجاری اون فریمورک یا کد رو داشته باشی (لایسنس تک محصولی قبول نمیکنن باید تجاری باشه)
تصاویری که توی قالب نمایشی میزاری باید تصویر رایگان باشه و توی فایل دانلودی هم حذف کنی اونارو
دیگه خیلی دنگو فنگ داره واقعا یادم رفته چه کارایی انجام دادم، اما چون قالب اولیم برا تم فارست بود ۱ ماه درگیرش بودم
الانو نمیدونم چقدر طولش میدن
بعد من پرسیده بودم میگفتن اگه سافت ریجکت بگیری و دوباره آپلود کنی، توی کمترین حالت بازم یک هفته دیگه چک میشی
به نظر شما اینکه تو چند تا مارکت مختلف بذاری بهتر نیست؟
درسته که درامدش کمتر می شه ولی حداقل اینه که این تایم طولانی رو آدم از دست نمی ده و تو مارکت های دیگه حداقل یه فیدبک می گیره.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
خب هستم درواقع
اصلا مثلا بازم بخوام بیام سمت طراحی مجبورم برم یادگیری از بیس اصلی و یه سری فریمورکو یاد بگیرم
من در مورد المنتور گفتم، آخه جدیدا میگن هدر و فوتر همخ میشه باهاش ساخت، پس با این اوصاف دیگه طراحی خیلی آسون تر شده
ظاهرا شما پیش زمینه هاتون برای فرانت اند هست..
بهتون پیشنهاد میکنیم یه راست برسید سمت گرفتن پروژه های فرانت... درآمدش هم عالیه..
درگیر ابعاد دیگه طراحی سایت و درآمدش هم نشید..

بالا