کلاب هاوس رو توییتر میخواد ۴ میلیارد دلار بخره اما به نتیجه نرسید در ایران با ۷ میلیون میشه خرید.
نمونه کدش اگه توی مارکت هایی مثه کد کانیون باشه با ۴۹دلار میشه خریدشکلاب هاوس رو توییتر میخواد ۴ میلیارد دلار بخره اما به نتیجه نرسید در ایران با ۷ میلیون میشه خرید.
#شوت_مشنگ
پول کاربرای فعال و هزینه های مارکتینگ رو ازش کم کرده :دیکلاب هاوس رو توییتر میخواد ۴ میلیارد دلار بخره اما به نتیجه نرسید در ایران با ۷ میلیون میشه خرید.
#شوت_مشنگ
زیرش میبینی ده نفر قبول پروژه زدن توی سی روزه تحویل میدن
گوگل نمی شه به گوگل اطلاع داد صفحه ای ریدایرکت شده؟
طراحی سایت با نمونه کارهاش معتبره.سلام.
کسی اینجا برای شرکت خدمات ای تی (طراحی سایت و اینا) نماد گرفته؟ حتما باید مکان ثابت داشته باشی؟
طراحی سایت با نمونه کارهاش معتبره.
حتی اگر سربازی باشه که از پادگان کد میزنه
برای رفع فیلتر یک صفحه که کلا دلیلش اشتباه است و ربطی نداره می شه کاری کرد؟
کسی که نمونه کار نمیخواد بدونه در چه سطحه اما میگه چون نماد نداری من اعتماد نمیکنم مشتری نیست پول بده هم نیست چون نمیدونه ارزش اون سایت زدنه چقدره. براش وقت اعتمادسازی نذاریدوالا برای خودم نیست
ولی یک سری از افراد فقط به نماد اعتماد نگاه می کنن مخصوصا اگه تو گوگل بیاد بالا
ممنون. برای رفع فیلتر یک صفحه هم می شه؟تماس تلفنی و توضیح به اون اپراتور (بعد از ثبت درخواست برای رفع فیلتر)
ارهممنون. برای رفع فیلتر یک صفحه هم می شه؟
شماره تلفنی که اینجا نوشته منظورتون است؟
Internet.ir - کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه
درگاه خدمات الکترونیک کارگروه تعیین مصاديق محتوای مجرمانه ، فیلتر ، رفع فیلتر| Internet.ir , internet, filter , rafefilterinternet.ir
فک میکنم بیشتر از 8 یا 10 دامنه که ثبت کنی این پیام رو میدنیه دامنه میخواستم ثبت کنم نیک گفت باید تعهد بدی (دامنه یه برند ناشناخته چینی)
زنگ زدم گفتم چرا ؟ گفت تعداد دامنه هاتون زیاده
با یه اکانت دیگه ثبت کردم تایید شد
#مدیریت_جهادی
فک میکنم بیشتر از 8 یا 10 دامنه که ثبت کنی این پیام رو میدن
تعهدش هم برعکس بقیه جاها داستان و اذیت نداره روی کاغذ متن مینویسی امضا میزنی عکسشو آپلود میکنی تموم