• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
mac و pid و..

طرف اشتراک مک میفروخت 5 تومن. میثلا امشب فلان دیتا ها قرار استارت بشه :LOL: :LOL:
اره اینا با اسکای استار انجام میشد من خودم از علالدین خریدم ش.
فروم داشت لینک می‌دادی نظر سنجی میکردن و...
چند تا ویندوز سون ازش دانلود کردم محشر بود.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
سلام
آیا استفاده از تبلیغات همسان مدیااد و یکتانت تاثیر منفی روی سئو سایت مبدا دارد ؟
مستقیما روی سئو نقشی نداره..
ولی همونطور که دوستان گفتن زیاد تعداد شدن بنر ها باعث سنگینی صفحه میشه و هم کاربر آزرده میشه هم سنگین شدن رقم حجم صفحه تاثیر منفی تو نگاه گوگل داره..

به طور کل شما میتونید با 10 تا شرکت هم کار کنید ولی تعداد تبلیغات توی صفحه رو باید کنترول کنید..

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اره اینا با اسکای استار انجام میشد من خودم از علالدین خریدم ش.
فروم داشت لینک می‌دادی نظر سنجی میکردن و...
چند تا ویندوز سون ازش دانلود کردم محشر بود.
Technisat پشت کارتنش نوشته بود made in germany 😁 😁 😁

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
آخه لینوکس که هر نرم افزاری واسش نیست که..

یه زمان شاید ولی الان اکثر نرم افزار ها مستقل از سیستم عاملن.
اکثرا میترسن،منم دو سه سال پیش میترسیدم لینوکس نصب کنم.
ولی الان دوال بوت لینوکس دارم یه مانجارو و یه open suse
اوپن سوزه یکی از بهترین توزیع ها برای برنامه نویس هاس.
و تسلط به لینوکس یه مزیت بزرگ برای برنامه نویس ها و کساییه که تو حوزه نرم افزار و ای تی کار میکنن.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
یه زمان شاید ولی الان اکثر نرم افزار ها مستقل از سیستم عاملن.
اکثرا میترسن،منم دو سه سال پیش میترسیدم لینوکس نصب کنم.
ولی الان دوال بوت لینوکس دارم یه مانجارو و یه open suse
و تسلط به لینوکس یه مزیت بزرگ برای برنامه نویس ها و کساییه که تو حوزه نرم افزار و ای تی کار میکنن.
من فکر کردم تاکیدت برای کاربری شخصیه..

نرم افزار ها چطور مستقل از سیستم عاملن؟ خیلی نسخه های جدید تازه ویندوز 7 رو هم ساپورت نمیکنن..
من منظورتونو از این قسمت متوجه نشدم!

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من فکر کردم تاکیدت برای کاربری شخصیه..

نرم افزار ها چطور مستقل از سیستم عاملن؟ خیلی نسخه های جدید تازه ویندوز 7 رو هم ساپورت نمیکنن..
من منظورتونو از این قسمت متوجه نشدم!
برا کاربرای شخصی هم مناسبه
خیلی کم هست برنامه ای برای ویندوز باشه ولی نسخه لینوکس و مک نداشته باشه یا معادلش تو لینوکس و مک برنامه ای نباشه.
مستقل از سیستم عامل مثل مثلا تلگرام,فایرفاکس,کروم,VLC,XDM,بازی فورتنایت و خیلی از برنامه ها و بازی های دیگه.
ابزار های برنامه نویسی و دیتابیس ها هم که ۹۹ درصدشون هم رو ویندوز اجرا میشن هم رو لینوکس و هم مک.
اینکه برنامه های جدید ویندوز ۷ یا اکس پی رو ساپورت نمیکنن یه بحث دیگه اس.
یا سازنده ی برنامه مانع از اجرای برنامه اش رو سیستم عامل های قدیمی مثل ویندوز ۷ میشه چون دیگه توسط مایکروسافت پشتیبانی نمیشن
یا از فریمورک ها و کتابخونه هایی تو نسخه جدید برنامه استفاده شده که رو ویندوز های قدیمی نصب نیست.
ولی در کل دنیای لینوکس و نرم افزار های ازاد حس و حال و جذابیت خاص خودشونو داره.
اینکه یه ویندوز کرکی با کلی نرم افزار کرکی داخلش داشته باشی لذتی نداره.

x460

Registered User
لایک‌ها
703
کدومشون؟مانجارو؟ گنوم؟ یا لینوکس ؟
لینوکس نسبت به ویندوز

زمان ویندوز 98 یه مدت redhat داشتم که یادم نیست چرا پاکش کردم
وقتی ubuntu معرفی شد (زمان xp) یه مدت نصب کردم که خیلی کند بود. یادمه فایرفاکس حدود 40 ثانیه طول می کشید تا باز بشه. تو یه فروم لینوکسی پرسیدم اکثرا گفتن عادیه و تا 2، 3 دقیقه هم ممکنه طول بکشه.
ubuntu که پیشرفت کرد نسخه های 12،13 اینا بود نصب کردم خوب بود ولی بابت اجرای فایل های exe مجبور شدم برگردم به ویندوز.
از اونجایی که تا حدودی کپی رایت رو رعایت می کنم (اگه ویندوز رو فاکتور بگیریم کاملا کپی رایت رو رعایت می کنم) الان بعید می دونم مشکلی با نرم افزار ها داشته باشم. همین الان هم رو ویندوزم فایرفاکس، libreoffice، Gimp نصبه که ورژن لینوکسی هم دارن. اما به عنوان مثال ورژن رایگان مایکروسافت ورد (که فایل رو readonly باز می کنه) نصب کردم که یه وقتایی فایلی که دیگران می دن رو Libreoffice صفحه بندیش به هم ریخته باز می کنه با این ورد ساختار درستش رو ببینم.

کلا دوست دارم فضای لینوکس رو تجربه کنم اما هرچی سرچ می کنم دلیلی که بگم برای من بهتر از ویندوزه پیدا نمی کنم. (به غیر از قضیه کپی رایت)
من php کار می کنم. الان اوپن سوزه که می گین برای برنامه نویس ها مناسبه چه آپشنی می تونه برای من داشته باشه؟
الان ادیتور محبوبم notepad++ هستش که نسخه رسمی برای لینوکس نداره. آیا جایگزین مناسبی براش وجود داره؟
کلا به غیر از رعایت کپی رایت چه آپشنی هست که توی لینوکس هست و توی ویندوز نیست؟( از هر لحاظ. )

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فیلترینگ بدجور سیخ کرده روی بازی های آنلاین همش دستور حذف میده
پابجی
الانم پابجی لایت
در ادامه کالاف

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
چند تا پست رو فله یی دسته شون رو عوض کردم..
چون زیاد با اهمیت نبودن و رتبه خاصی هم نداشته دیگه پیگیر ریدایرکتشون نشدم..
الان متوجه شدم خودکار کاربرا به آدرس جدیدشون ریدایرکت میشن!! :|
چطور ممکنه؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
لینوکس نسبت به ویندوز

زمان ویندوز 98 یه مدت redhat داشتم که یادم نیست چرا پاکش کردم
وقتی ubuntu معرفی شد (زمان xp) یه مدت نصب کردم که خیلی کند بود. یادمه فایرفاکس حدود 40 ثانیه طول می کشید تا باز بشه. تو یه فروم لینوکسی پرسیدم اکثرا گفتن عادیه و تا 2، 3 دقیقه هم ممکنه طول بکشه.
ubuntu که پیشرفت کرد نسخه های 12،13 اینا بود نصب کردم خوب بود ولی بابت اجرای فایل های exe مجبور شدم برگردم به ویندوز.
از اونجایی که تا حدودی کپی رایت رو رعایت می کنم (اگه ویندوز رو فاکتور بگیریم کاملا کپی رایت رو رعایت می کنم) الان بعید می دونم مشکلی با نرم افزار ها داشته باشم. همین الان هم رو ویندوزم فایرفاکس، libreoffice، Gimp نصبه که ورژن لینوکسی هم دارن. اما به عنوان مثال ورژن رایگان مایکروسافت ورد (که فایل رو readonly باز می کنه) نصب کردم که یه وقتایی فایلی که دیگران می دن رو Libreoffice صفحه بندیش به هم ریخته باز می کنه با این ورد ساختار درستش رو ببینم.

کلا دوست دارم فضای لینوکس رو تجربه کنم اما هرچی سرچ می کنم دلیلی که بگم برای من بهتر از ویندوزه پیدا نمی کنم. (به غیر از قضیه کپی رایت)
من php کار می کنم. الان اوپن سوزه که می گین برای برنامه نویس ها مناسبه چه آپشنی می تونه برای من داشته باشه؟
الان ادیتور محبوبم notepad++ هستش که نسخه رسمی برای لینوکس نداره. آیا جایگزین مناسبی براش وجود داره؟
کلا به غیر از رعایت کپی رایت چه آپشنی هست که توی لینوکس هست و توی ویندوز نیست؟( از هر لحاظ. )
ببین هیچکدوم نسبت به هم برتری ندارن.
ویندوز ویندوزه لینوکس هم لینوکس مک هم مک.
نقطه قوت لینوکس آزادی و تنوعه.
و اینکه میگم لینوکس برای اکثر کارای آی تی و برنامه نویسی مناسب تره منظورم این نیست که نمیشه تو ویندوز اون کارا رو کرد منظور اینه که خیلی کارا تو لینوکس راحت تر اتفاق میوفته و خیلی مفاهیم از لینوکس برگرفته شده.
مثلا اگه قصد داشته باشی تو یه شرکت مخابراتی درست و حسابی استخدام بشی مسلما سیستم هاشون لینوکسی خواهد بود.
اگه شرکتتون بخواد رو یه پروژه هوش مصنوعی کار کنه پروژه قطعا رو لینوکس ران میشه.
اگه بگن بیا تو ناسا میخوایم برای مریخ نورد شبیه ساز طراحی کنیم ۹۹ درصد تو لینوکسه.
یا حتی خودت که برنامه نویس PHP هستی در نهایت مجبوری پروژه رو روی سرور لینوکس بالا بیاری.رو سرور ویندوز هم میشه اینکارو کرد ولی رو لینوکس راحت تر و پایدار تره.
اکثر شرکت های بزرگ و مطرح دنیا هم به همین علت با لینوکس کار میکنن.
ولی بازم میگم بستگی به سلیقه و حیطه کاریت داره
مثلا کسی که برنامه نویس دات نته باید از ویندوز استفاده کنه.
کسی که میخواد با اتوکد طراحی و نقشه کشی کنه باید از ویندوز استفاده کنه چون اتوکد یه برنامه ویندوزیه.
من وقتی ایران بودم تو شرکتی کار میکردم که تمام پروژه ها با ویژوال استودیو انجام میشد و مجبور بودم از ویندوز استفاده کنم.۰
اینجا تو شرکتی که هستم کل مجموعه از مک استفاده میکنن و منم مجبورم تو شرکت با مک کار کنم.میشه لپ تاپ لینوکسی خودمو ببرم و با لینوکس هم کار کنم ولی یکدست بودن با بقیه گروه کارو برا خودم راحت تر می‌کنه.
در مجموع آشنایی با لینوکس می‌تونه برات یه تفریح و سرگرمی باشه یا تسلط بهش می‌تونه موقعیت های شغلی بهتری رو برات داشته باشه .
من خودم یک‌ماهه دارم با اسمبلی کار میکنم و یاد میگیرم.میدونم اگر با سی یا سی پلاس پلاس کار کنم خیلی خیلی راحت ترم ولی اسمبلی برام حکم سرگرمی رو داره.خدارو چه دیدی شاید در آینده یه موقعیت کاری با اسمبلی هم برام پیش اومد و درآمد خوبی برام داشت.
خطری نداره
برا یاد گرفتن چیزای جدید دنبال دلیل نباش.
در مورد notepad ++ هم هزاران برنامه مشابه تو لینوکس هست ضمن اینکه خودشم نسخه لینوکسی داره
vim,atom,gedit,vscode,nano و هزارتا ادیتور دیگه

x460

Registered User
لایک‌ها
703
ببین هیچکدوم نسبت به هم برتری ندارن.
ویندوز ویندوزه لینوکس هم لینوکس مک هم مک.
نقطه قوت لینوکس آزادی و تنوعه.
و اینکه میگم لینوکس برای اکثر کارای آی تی و برنامه نویسی مناسب تره منظورم این نیست که نمیشه تو ویندوز اون کارا رو کرد منظور اینه که خیلی کارا تو لینوکس راحت تر اتفاق میوفته و خیلی مفاهیم از لینوکس برگرفته شده.
مثلا اگه قصد داشته باشی تو یه شرکت مخابراتی درست و حسابی استخدام بشی مسلما سیستم هاشون لینوکسی خواهد بود.
اگه شرکتتون بخواد رو یه پروژه هوش مصنوعی کار کنه پروژه قطعا رو لینوکس ران میشه.
اگه بگن بیا تو ناسا میخوایم برای مریخ نورد شبیه ساز طراحی کنیم ۹۹ درصد تو لینوکسه.
یا حتی خودت که برنامه نویس PHP هستی در نهایت مجبوری پروژه رو روی سرور لینوکس بالا بیاری.رو سرور ویندوز هم میشه اینکارو کرد ولی رو لینوکس راحت تر و پایدار تره.
اکثر شرکت های بزرگ و مطرح دنیا هم به همین علت با لینوکس کار میکنن.
ولی بازم میگم بستگی به سلیقه و حیطه کاریت داره
مثلا کسی که برنامه نویس دات نته باید از ویندوز استفاده کنه.
کسی که میخواد با اتوکد طراحی و نقشه کشی کنه باید از ویندوز استفاده کنه چون اتوکد یه برنامه ویندوزیه.
من وقتی ایران بودم تو شرکتی کار میکردم که تمام پروژه ها با ویژوال استودیو انجام میشد و مجبور بودم از ویندوز استفاده کنم.۰
اینجا تو شرکتی که هستم کل مجموعه از مک استفاده میکنن و منم مجبورم تو شرکت با مک کار کنم.میشه لپ تاپ لینوکسی خودمو ببرم و با لینوکس هم کار کنم ولی یکدست بودن با بقیه گروه کارو برا خودم راحت تر می‌کنه.
در مجموع آشنایی با لینوکس می‌تونه برات یه تفریح و سرگرمی باشه یا تسلط بهش می‌تونه موقعیت های شغلی بهتری رو برات داشته باشه .
من خودم یک‌ماهه دارم با اسمبلی کار میکنم و یاد میگیرم.میدونم اگر با سی یا سی پلاس پلاس کار کنم خیلی خیلی راحت ترم ولی اسمبلی برام حکم سرگرمی رو داره.خدارو چه دیدی شاید در آینده یه موقعیت کاری با اسمبلی هم برام پیش اومد و درآمد خوبی برام داشت.
خطری نداره
برا یاد گرفتن چیزای جدید دنبال دلیل نباش.
در مورد notepad ++ هم هزاران برنامه مشابه تو لینوکس هست ضمن اینکه خودشم نسخه لینوکسی داره
vim,atom,gedit,vscode,nano و هزارتا ادیتور دیگه
ممنون بابت توضیحاتی که دادین.
نکته ای که هست، هدفم از صحبت اینه که از شما به عنوان یوزر لینوکس راهنمایی بگیرم وگرنه هدف مقایسه و بحث و این بهتره، اون بهتره نیست.
با کلیات صحبتتون موافقم.
اما بیشتر سوالم اینه که مثلا بحث راحتی باشه، توزیع های لینوکس چه مساله ای رو راحت تر کردن؟ چه چیزایی دم دست تره؟
یا چه مسائل دست و پاگیری توی ویندوز هست که توی لینوکس نیست و باعث شده لینوکس راحت تر بشه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چند تا پست رو فله یی دسته شون رو عوض کردم..
چون زیاد با اهمیت نبودن و رتبه خاصی هم نداشته دیگه پیگیر ریدایرکتشون نشدم..
الان متوجه شدم خودکار کاربرا به آدرس جدیدشون ریدایرکت میشن!! :|
چطور ممکنه؟
تو نسخه های جدید وردپرس تغییر آدرس هوشمند شده و کاربر رو به آدرس جدید منتقل میکنه.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ممنون بابت توضیحاتی که دادین.
نکته ای که هست، هدفم از صحبت اینه که از شما به عنوان یوزر لینوکس راهنمایی بگیرم وگرنه هدف مقایسه و بحث و این بهتره، اون بهتره نیست.
با کلیات صحبتتون موافقم.
اما بیشتر سوالم اینه که مثلا بحث راحتی باشه، توزیع های لینوکس چه مساله ای رو راحت تر کردن؟ چه چیزایی دم دست تره؟
یا چه مسائل دست و پاگیری توی ویندوز هست که توی لینوکس نیست و باعث شده لینوکس راحت تر بشه.
راحتی یه چیز نسبیه
و هرکس یه جور راحته.
اما یه موردشو بخوام مثال بزنم،لینوکس و مک یه ترمینال دارن که توش میشه همه کار کرد و کل سیستم عامل رو مدیریت و کنترل کرد بدون اینکه درگیر رابط کاربری بشی.
مثلا نصب برنامه تو لینوکس خیلی راحته وقتی میخوای فایر فاکس نصب کنی فقط کافیه ترمینال رو باز کنی بنویسی
apt install Firefox
خودش نصب میشه تموم میشه
ولی تو ویندوز باید یه مرورگر رو باز کنی بری تو سایت موزیلا فایل نصبی رو دانلود کنی و‌ اجرا کنی و نصب کنی.
یا تو بروزرسانی ها،با یه دستور ساده میشه کل لینوکس و برنامه هارو به آخرین نسخه آپدیت کرد و در ۹۹ درصد مواقع حتی نیاز به ریستارت هم نیست.اکثر توزیع ها هم rolling release یا انتشار غلطان هستن.
ولی آپدیت کردن ویندوز دیگه همه میدونن چه کار چرت و وقت گیریه.هر برنامه ای هم که باید جدا آپدیت بشه.
ولی چیزی که تو گنو لینوکس بیشتر از همه برای من جذابه،جامعه کاربری و مشارکت کننده هاشه.فضاشو خیلی دوست دارم.
اینکه یکی کلی وقت می‌ذاره یه برنامه می‌نویسه و به رایگان به اشتراک میذاره تا بقیه استفاده کنن و بقیه هم تو پیشرفت اون برنامه مشارکت میکنن خیلی ارزشمنده و استفاده از اون برنامه یا کتابخونه حس خوبی به آدم میده.
و تو انجمن ها و کامیونیتی هاشونم یه حرفه ای بودن و صمیمیتی بین همه هست که تو جامعه ی بسته ی ویندوز و مک نمیشه پیدا کرد.

x460

Registered User
لایک‌ها
703
راحتی یه چیز نسبیه
و هرکس یه جور راحته.
اما یه موردشو بخوام مثال بزنم،لینوکس و مک یه ترمینال دارن که توش میشه همه کار کرد و کل سیستم عامل رو مدیریت و کنترل کرد بدون اینکه درگیر رابط کاربری بشی.
مثلا نصب برنامه تو لینوکس خیلی راحته وقتی میخوای فایر فاکس نصب کنی فقط کافیه ترمینال رو باز کنی بنویسی
apt install Firefox
خودش نصب میشه تموم میشه
ولی تو ویندوز باید یه مرورگر رو باز کنی بری تو سایت موزیلا فایل نصبی رو دانلود کنی و‌ اجرا کنی و نصب کنی.
یا تو بروزرسانی ها،با یه دستور ساده میشه کل لینوکس و برنامه هارو به آخرین نسخه آپدیت کرد و در ۹۹ درصد مواقع حتی نیاز به ریستارت هم نیست.اکثر توزیع ها هم rolling release یا انتشار غلطان هستن.
ولی آپدیت کردن ویندوز دیگه همه میدونن چه کار چرت و وقت گیریه.هر برنامه ای هم که باید جدا آپدیت بشه.
ولی چیزی که تو گنو لینوکس بیشتر از همه برای من جذابه،جامعه کاربری و مشارکت کننده هاشه.فضاشو خیلی دوست دارم.
اینکه یکی کلی وقت می‌ذاره یه برنامه می‌نویسه و به رایگان به اشتراک میذاره تا بقیه استفاده کنن و بقیه هم تو پیشرفت اون برنامه مشارکت میکنن خیلی ارزشمنده و استفاده از اون برنامه یا کتابخونه حس خوبی به آدم میده.
و تو انجمن ها و کامیونیتی هاشونم یه حرفه ای بودن و صمیمیتی بین همه هست که تو جامعه ی بسته ی ویندوز و مک نمیشه پیدا کرد.
یه دکمه لایک برای این توضیحات کافی نبود.
مرسی واقعا.
فکر کنم باید برم سراغش.
یه سرچ کوتاه کردم ظاهرا همچنان ubuntu از توزیع های محبوب هستش و آپشن های زیادی داره. خصوصا که تازه می خوام از ویندوز مهاجرت کنم با توجه به اینکه قبلا تجربش کردم فکر می کنم برای شروع مناسب باشه.نظر شما چیه؟

بالا