• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه دکمه لایک برای این توضیحات کافی نبود.
مرسی واقعا.
فکر کنم باید برم سراغش.
یه سرچ کوتاه کردم ظاهرا همچنان ubuntu از توزیع های محبوب هستش و آپشن های زیادی داره. خصوصا که تازه می خوام از ویندوز مهاجرت کنم با توجه به اینکه قبلا تجربش کردم فکر می کنم برای شروع مناسب باشه.نظر شما چیه؟
ولی در کل سرعت رو کاهش میده مخصوصا اوایلش بعدش هم برتری خاصی نداره به ویندوز

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یه دکمه لایک برای این توضیحات کافی نبود.
مرسی واقعا.
فکر کنم باید برم سراغش.
یه سرچ کوتاه کردم ظاهرا همچنان ubuntu از توزیع های محبوب هستش و آپشن های زیادی داره. خصوصا که تازه می خوام از ویندوز مهاجرت کنم با توجه به اینکه قبلا تجربش کردم فکر می کنم برای شروع مناسب باشه.نظر شما چیه؟
برا شروع اره ubuntu خیلی مناسبه خودمم یادمه اولین بار اوبونتو نصب کردم از دسکتاپ گنوم استفاده میکنه جامعه کاربری قوی ای هم داره و البته نسخه های مختلف داره مثل kubuntu که میشه همون اوبونتو با دسکتاپ kde یا xubuntu که میشه اوبونتو با دسکتاپ xfce و edubuntu که میشه اوبونتو برای دانش اموز ها یه نسخه kids هم داره که مال کودکانه.
مانجارو هم خیلی توزیع خوب و زیباییه با مانجارو هم میتونید شروع کنید چون بر پایه arch هستش واقعا سریعه مخصوصا مانجارو گنوم.
البته لازم هم نیست که حتما نصبش کنید
میتونید فایل ایزو هاشون رو دانلود کنید و با برنامه ی refus روی فلش رایت کنید سیستم رو با فلش بوت کنید
خودش گزینه try داره وقتی اونو انتخاب کنید سیستم رو لینوکس میاد بالا میتونید باهاش کار کنید توش بچرخید برنامه هاشو ببینید اگه خوشتون اومد اونوقت نصبش کنید.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
کفوسقف قیمتشون چنده ؟
درست میشماره ؟
همکاری میکنید باهاشون ؟ چند درصد حساب میکنن ؟
صبا ویژن هم دوست عزیز خوبه به ازای هر نمایش هست و شمارش خوبی داره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان یه سوال
تو سایت های ژاکت یا راستچین، قالب های خارجی تم‌فارست رو زدن اورجینال
خودشون قالب رو به صورت فروش چندگانه خریدن؟ یعنی بازاریاب قالب هستن؟ خودشون نال کردن؟ یا فقط منظورشون فارسی سازیه قالبه؟

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
دوستان یه سوال
تو سایت های ژاکت یا راستچین، قالب های خارجی تم‌فارست رو زدن اورجینال
خودشون قالب رو به صورت فروش چندگانه خریدن؟ یعنی بازاریاب قالب هستن؟ خودشون نال کردن؟ یا فقط منظورشون فارسی سازیه قالبه؟
بعضا فروش جداگانه ولی اکثرا به فارسی ترجمه میکنن چون قیمتی که میزنن صرف فروش جداگانه رو نداره و نال میکنن

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان
اگر در مورد این تاپیک اطلاعاتی دارید ممنون میشم به اشتراک بگذارید:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
فقط زر پاپ..
ولی مشکلیش اینه که قفط پاپ آپ کار میکنه..
ولی نرخ ها و شمارشش عالیه!

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
فقط زر پاپ..
ولی مشکلیش اینه که قفط پاپ آپ کار میکنه..
ولی نرخ ها و شمارشش عالیه!
دوران پاپ آپ با این قیمتایی که هست دیگه تموم شده س..
مگه اینکه سایتی بیادو با قیمت های قبل کرونا .. شاید استفاده کنن وبمسترا :unsure:

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این نسخه جدید تلگرام خیلی کار راه اندازه.
تو گوگل پلی و اپ استور نیست باید از سایت اصلی خود تلگرام دانلود بشه از همونجام آپدیت میشه.
فرقش با تلگرامی که تو گوگل پلی هست اینه که محدودیت کمتر داره و دیگه محتوای پورن و کپی رایت دار رو حذف نمیکنه کانال هاشونم نمی‌بنده.
تست کردم کانالای فیلمم که تو تلگرام اصلی بسته بود تو این یکی بازه همه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دوران پاپ آپ با این قیمتایی که هست دیگه تموم شده س..
مگه اینکه سایتی بیادو با قیمت های قبل کرونا .. شاید استفاده کنن وبمسترا :unsure:
خود پاپ آپ هم دیگه منسوخ شده اس.
اینکه الان وارد یه سایت بشی برات پاپ آپ باز بشه خیلی زشته.
هیچوقت یادم نمیره یه دوران وب گردی سخت شده بود برا همه،هر سایتی رو باز میکردی پشتش پنج شش تا تب و پنجره باز میشد بعد هر کدوم از همون پنجره ها یه مسیج باکس نشون میدادن که تا اونو نمی‌بستی پنجره هم بسته نمیشد،بعد رو مسیج باکسه کلیک میکردی بسته بشه دوباره چند تا پاپ اپ دیگه باز میشد و میوفتادی تو یه لوپ که تا ریستارت نمی‌کردی تموم نمیشد

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
هیچوقت یادم نمیره یه دوران وب گردی سخت شده بود برا همه،هر سایتی رو باز میکردی پشتش پنج شش تا تب و پنجره باز میشد بعد هر کدوم از همون پنجره ها یه مسیج باکس نشون میدادن که تا اونو نمی‌بستی پنجره هم بسته نمیشد،بعد رو مسیج باکسه کلیک میکردی بسته بشه دوباره چند تا پاپ اپ دیگه باز میشد و میوفتادی تو یه لوپ که تا ریستارت نمی‌کردی تموم نمیشد

:ROFLMAO: اره دقیقا .. هنوزم خیلی از سایتهای موزیک همینجورین.. سیستم هاای کلیکیمونم همه از دم دزد
وبسمتر بدبخت ایرانی نمیدونه چطوری پول دربیاره...
حیفِ تبلیغات گوگل که سر مسائل سیاسی کشور, ما هم پاسوزش شدیم و از سسسسسسسسسوووود سرشارش (حسن) بی بهره ایم..

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کاربر ایرانی پول خدمات که نمیده ترجیح میده براش پاپ اپ باز شده همین تو یوتیوب هم میری یه فیلم ببینی اولش و بینش کلی تبلیغ نشون میده و بیشتر رو مخه اتفاقا

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
پاپ آپ شرف داشت انصافا
الان سایت رو باز میکنی تا خرخره پر تبلیغ یکتانت و مدیااد

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
کاربر ایرانی پول خدمات که نمیده ترجیح میده براش پاپ اپ باز شده همین تو یوتیوب هم میری یه فیلم ببینی اولش و بینش کلی تبلیغ نشون میده و بیشتر رو مخه اتفاقا
خب یوتیوب تبلیغات رو به اون شکل نشون میده تا قشنگ دیده بشه و قابل حذف و چشم پوشی نباشه و جوری بره رو مخت که مجبور بشی بری اشتراک بخری یا اگرم اشتراک نخریدی برا تبلیغ دهنده بازدهی داشته باشه و خوب پول بده.
ولی فرضا یه سایت فیلم معمولی اگه این مدلی تبلیغ کنه یا بخواد پاپ آپ نشون بده یا صفحه رو پر از بنر بکنه که کاربر مجبور نیست ازش استفاده کنه،صفحه رو می‌بنده می‌ره یه سایت دیگه یا اگه خیلی حوصله داشته باشه اد بلاکر نصب میکنه که نه تبلیغ ببینه نه اشتراک بخره.
فرق سایت های کوچیک بزرگ همینه
چون مجبوری از سایت ها یا اپلیکشن های بزرگ مثل گوگل استفاده کنی میتونن هر تصمیمی خواستن برات بگیرن ولی سایت های کوچیک با کوچکترین اشتباه کاربراشونو از دست میدن.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چون مجبوری از سایت ها یا اپلیکشن های بزرگ مثل گوگل استفاده کنی میتونن هر تصمیمی خواستن برات بگیرن ولی سایت های کوچیک با کوچکترین اشتباه کاربراشونو از دست میدن.
این بحث وقتی درسته که سایت رقیبی باشه که مثلا پاپ اپ نذاشته باشه برای سایت های تو موضوع سایت من که نیست.

بالا