• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اره مخصوصا روزای که سرعت نت هم خراب میشه مثل امروز. مشکل اینجاست وقتی dns only هم کنی کلادفلر رو https خطا میده تو مروگر و نمیزاره یوزر وارد شه
سایتت ایرانه و گذاشتی پشت کلودفلر؟
روی هاست اصلی ssl نصب نیست؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سایت من امروز بالا نمیاد - نت افراز
شما هم این مشکلو دارید؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تیکت زدم
ssl اصلا ندارم
با فیلترشکن بالا میاد ولی عادی نه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
الان دیدم دو ساعت پیش ایمیل زدن با این مضمون:
احتراما به اطلاع می رساند آدرس آی پی سرویس میزبانی شما از سمت سیستم فیلترینگ دچار اختلال شده است این امر منجر به بروز اختلال و عدم لود وب سایت های شما از شبکه های داخل ایران شده است.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
مشکل داره ssl هاست اصلی اذیت میکنه اره رو ایرانم
کلا هاست ایران رو نباید پشت کلودفلر گذاشت. خیلی مشکلات داره
مشکلت با ssl دقیقا چیه؟ ssl رایگان بصورت خودکار توسط کنترل پنل ایجاد و تمدید نمیشه؟
اگر آره، میتونی بصورت دستی گواهینامه lets encrypt سه ماهه بسازی و دستی نصب کنی که فعلا موقتا کارت راه بیوفته. پارس پک پنل مخصوص ساخت دستی ssl رایگان داره:

الان دیدم دو ساعت پیش ایمیل زدن با این مضمون:
احتراما به اطلاع می رساند آدرس آی پی سرویس میزبانی شما از سمت سیستم فیلترینگ دچار اختلال شده است این امر منجر به بروز اختلال و عدم لود وب سایت های شما از شبکه های داخل ایران شده است.
فعلا تنها راه اینه که سایت رو ببرید پشت کلودفلر تا زمانی که مشکل آیپی هاست اصلی رفع بشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
پشتیبانی نت افراز : یکی از مشتری هام روی نت افراز هست سایتش با آی پی ایران باز نمیشه
سلام و عرض ادب؛

بابت مشکل پیش آمده متاسفیم
به اطلاع میرسانیم از سمت سرور هیچ محدودیتی در خصوص دسترسی اعمال نشده است و تا جاییکه بررسی شد ظاهرا و متاسفانه دسترسی رنج ای پی شما از سمت زیرساخت شبکه ی اینترنتی ایراندر برخی آی اس پی ها محدود شده است.

در این خصوص آی پی وب سرویس شما را به آی پی جدید تهیه شده برای این منظور به مقدار
xxxxxx
تغییر دادیم.
در صورتی که از نیم سرورهایی بجز نیم سرور نت افراز (نظیر کلاد) استفاده می‌کنید، می بایست آی پی وبِ جدید را برای دامنه های مدنظر و مورد میزبانی بر روی این سرویس در تنظیمات نیم سرور کلاد دامنه ی خود جایگزین نمایید.
هر چند ما جهت انتشار سریع آی پی در شبکه اقدام کرده ایم اما بصورت کلی انتشار تغییرات آی پی در کل شبکه ممکن است کمی زمانبر باشد و بنابراین در طی این مدت ممکن است سایت/سایتهای شما همچنان به آی پی قبلی اشاره کرده و با اختلال مواجه باشند.

همچنین توصیه می کنیم در صورت امکان برای اطمینان بیشتر در آینده و عدم بروز مجدد مشکل با توجه به اینکه این محدودیت بر روی سرورهای خارجی بدونِ اطلاع رسانی یا پاسخگویی ای از سمت زیرساخت اینترنتی کشور انجام می شود، سرویس خود را به سرورهای داخلی منتقل کنید:

به اطلاع میرسانیم سرورهای ایرانِ نت افراز از لحاظ سخت افزاری با کیفیت سرورهای خارجی نت افراز تهیه و در دسترس قرار داده شده اند همچنین در خصوص سرعت بر روی هیچکدام از سرورهای نت افراز (داخلی و خارجی) محدودیت سرعت دسترسی وجود ندارد.
برای اطلاع دقیقتر و مقایسه ی سرویس های داخلی(ایران) و خارجی نت افراز می توانید به مقاله ی آمده در لینک زیر:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
پشتیبانی نت افراز : یکی از مشتری هام روی نت افراز هست سایتش با آی پی ایران باز نمیشه
باز خوبه نت افراز این حرکتو زد.
یکی دو بار هم واسه سرویس های هاست دی ال این مشکل پیش اومد و چنچ آیپی زدن حل شد
ولی الان پارس پک گردن نمیگیره. هر چقدر میگم منتقل کنید به یه سرور دیگه، باز میاد میگه منتظر رفع مشکل باشید! پارس پک قبلا یه پشتیبانی نسبتا خوبی داشت ولی دیگه همونم نداره. دیگه عمرا ازش سرویس بگیرم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
حالا چقدر طول میکشه درست بشه؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,495
نت افراز فقط روی ایران سرویس داره و فرانسه..
من سایتم روی هاست فرانسه ش هست..اوکیه
بالا میاد!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
ولی الان پارس پک گردن نمیگیره. هر چقدر میگم منتقل کنید به یه سرور دیگه، باز میاد میگه منتظر رفع مشکل باشید! پارس پک قبلا یه پشتیبانی نسبتا خوبی داشت ولی دیگه همونم نداره. دیگه عمرا ازش سرویس بگیرم

من الان هاست دانلود 2 گیگ از پارس پک دارم (چون مهم نیست به خاطر قیمت پایینش) پشتیبانی فنی واقعا تعطیل هست
برای من برعکسش پیش اومده، آی پی عوض کرده بودن به من نگفتن و هیچ اطلاع رسانی هم نکردن 284.gif
تیکت زدم میگم هاست قطعه میگه آی پی رو عوض کردیم 2 روزه :دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
من الان هاست دانلود 2 گیگ از پارس پک دارم (چون مهم نیست به خاطر قیمت پایینش) پشتیبانی فنی واقعا تعطیل هست
برای من برعکسش پیش اومده، آی پی عوض کرده بودن به من نگفتن و هیچ اطلاع رسانی هم نکردن مشاهده پیوست 1235087
این پشتیبانی ها میزبان ها خدایش فقط تو ایران نوبره ها
اکثر وب مستر ها نالان هستن.

یکی میگه جواب درست نمی دن یکی میگه اصلا طرف تو باغ نیست
برخورد بد دارن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
اکثر سایت ها از دسترس خارج شدن اون چوب و بکش بیرون از نت ای وزیر جوان

اولین موضع آذری جهرمی درباره انتخابات ریاست جمهوری:

راه حلها و تیمهای همیشگی توان حل مشکلات کشور را نخواهند داشت. در مورد اینها فقط به قول آن خواننده باید گفت: دوستهای صمیمی، کارهای قدیمی 283.gif

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
برای من برعکسش پیش اومده، آی پی عوض کرده بودن به من نگفتن و هیچ اطلاع رسانی هم نکردن مشاهده پیوست 1235087
این بلا رو بالای 4 5 بار سر من آوردن 😤
چند بار هم سر این قضیه دعوا شدید کردم باهاشون. باز چند ماه دیگه همین کارو کردن!
سر آخر یکی دو تا مانیتور uptime گذاشتم. بلکه اونطوری با خبر بشم

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اولین موضع آذری جهرمی درباره انتخابات ریاست جمهوری:

راه حلها و تیمهای همیشگی توان حل مشکلات کشور را نخواهند داشت. در مورد اینها فقط به قول آن خواننده باید گفت: دوستهای صمیمی، کارهای قدیمی مشاهده پیوست 1235092
دولت بعدی وضعیت نت خیلی ناجور میشه باید بیخیال بشیم کلا

بالا