saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
مشکلت با هاست دی ال چیه دقیقا خدمات خوبی دارن کهبچه ها
از هاست دی ال که شدید نا امید شدم
گزینه دیگری هست به قیمت مناسب؟
مشکلت با هاست دی ال چیه دقیقا خدمات خوبی دارن کهبچه ها
از هاست دی ال که شدید نا امید شدم
گزینه دیگری هست به قیمت مناسب؟
سایتت ایرانه و گذاشتی پشت کلودفلر؟اره مخصوصا روزای که سرعت نت هم خراب میشه مثل امروز. مشکل اینجاست وقتی dns only هم کنی کلادفلر رو https خطا میده تو مروگر و نمیزاره یوزر وارد شه
مشکل داره ssl هاست اصلی اذیت میکنه اره رو ایرانمسایتت ایرانه و گذاشتی پشت کلودفلر؟
روی هاست اصلی ssl نصب نیست؟
تیکت بزن..سایت من امروز بالا نمیاد - نت افراز
شما هم این مشکلو دارید؟
کلا هاست ایران رو نباید پشت کلودفلر گذاشت. خیلی مشکلات دارهمشکل داره ssl هاست اصلی اذیت میکنه اره رو ایرانم
فعلا تنها راه اینه که سایت رو ببرید پشت کلودفلر تا زمانی که مشکل آیپی هاست اصلی رفع بشهالان دیدم دو ساعت پیش ایمیل زدن با این مضمون:
احتراما به اطلاع می رساند آدرس آی پی سرویس میزبانی شما از سمت سیستم فیلترینگ دچار اختلال شده است این امر منجر به بروز اختلال و عدم لود وب سایت های شما از شبکه های داخل ایران شده است.
سلام و عرض ادب؛
بابت مشکل پیش آمده متاسفیم
به اطلاع میرسانیم از سمت سرور هیچ محدودیتی در خصوص دسترسی اعمال نشده است و تا جاییکه بررسی شد ظاهرا و متاسفانه دسترسی رنج ای پی شما از سمت زیرساخت شبکه ی اینترنتی ایراندر برخی آی اس پی ها محدود شده است.
در این خصوص آی پی وب سرویس شما را به آی پی جدید تهیه شده برای این منظور به مقدار
xxxxxx
تغییر دادیم.
در صورتی که از نیم سرورهایی بجز نیم سرور نت افراز (نظیر کلاد) استفاده میکنید، می بایست آی پی وبِ جدید را برای دامنه های مدنظر و مورد میزبانی بر روی این سرویس در تنظیمات نیم سرور کلاد دامنه ی خود جایگزین نمایید.
هر چند ما جهت انتشار سریع آی پی در شبکه اقدام کرده ایم اما بصورت کلی انتشار تغییرات آی پی در کل شبکه ممکن است کمی زمانبر باشد و بنابراین در طی این مدت ممکن است سایت/سایتهای شما همچنان به آی پی قبلی اشاره کرده و با اختلال مواجه باشند.
همچنین توصیه می کنیم در صورت امکان برای اطمینان بیشتر در آینده و عدم بروز مجدد مشکل با توجه به اینکه این محدودیت بر روی سرورهای خارجی بدونِ اطلاع رسانی یا پاسخگویی ای از سمت زیرساخت اینترنتی کشور انجام می شود، سرویس خود را به سرورهای داخلی منتقل کنید:
به اطلاع میرسانیم سرورهای ایرانِ نت افراز از لحاظ سخت افزاری با کیفیت سرورهای خارجی نت افراز تهیه و در دسترس قرار داده شده اند همچنین در خصوص سرعت بر روی هیچکدام از سرورهای نت افراز (داخلی و خارجی) محدودیت سرعت دسترسی وجود ندارد.
برای اطلاع دقیقتر و مقایسه ی سرویس های داخلی(ایران) و خارجی نت افراز می توانید به مقاله ی آمده در لینک زیر:
کدام هاست بهتر است؟ هاست ایران یا خارج از ایران؟ - نت افراز بلاگ
هاست ایران یا هاست خارج از ایران مانند هاست فرانسه و آلمان توسط نت افراز ارائه میشود. برای تفاوت بین سرویس میزبانی وب ایران یا خارج باید به اولویت ها توجهwww.netafraz.com
سرویس نداره برا خریدمشکلت با هاست دی ال چیه دقیقا خدمات خوبی دارن که
باز خوبه نت افراز این حرکتو زد.پشتیبانی نت افراز : یکی از مشتری هام روی نت افراز هست سایتش با آی پی ایران باز نمیشه
ولی الان پارس پک گردن نمیگیره. هر چقدر میگم منتقل کنید به یه سرور دیگه، باز میاد میگه منتظر رفع مشکل باشید! پارس پک قبلا یه پشتیبانی نسبتا خوبی داشت ولی دیگه همونم نداره. دیگه عمرا ازش سرویس بگیرم
این پشتیبانی ها میزبان ها خدایش فقط تو ایران نوبره هامن الان هاست دانلود 2 گیگ از پارس پک دارم (چون مهم نیست به خاطر قیمت پایینش) پشتیبانی فنی واقعا تعطیل هست
برای من برعکسش پیش اومده، آی پی عوض کرده بودن به من نگفتن و هیچ اطلاع رسانی هم نکردن مشاهده پیوست 1235087
تیکت زدم میگم هاست قطعه میگه آی پی رو عوض کردیم 2 روزه :دی
این بلا رو بالای 4 5 بار سر من آوردنمن الان هاست دانلود 2 گیگ از پارس پک دارم (چون مهم نیست به خاطر قیمت پایینش) پشتیبانی فنی واقعا تعطیل هست
برای من برعکسش پیش اومده، آی پی عوض کرده بودن به من نگفتن و هیچ اطلاع رسانی هم نکردن مشاهده پیوست 1235087
تیکت زدم میگم هاست قطعه میگه آی پی رو عوض کردیم 2 روزه :دی
دولت بعدی وضعیت نت خیلی ناجور میشه باید بیخیال بشیم کلااولین موضع آذری جهرمی درباره انتخابات ریاست جمهوری:
راه حلها و تیمهای همیشگی توان حل مشکلات کشور را نخواهند داشت. در مورد اینها فقط به قول آن خواننده باید گفت: دوستهای صمیمی، کارهای قدیمی مشاهده پیوست 1235092