اینجا ما همینیم
به روز موعود که نزدیک میشیم همه چی آزاد میشه یهو
اینجا ما همینیم
ظهور آقابه روز موعود که نزدیک میشیم همه چی آزاد میشه یهو
من ک CDN ایران فعال کردماین بلا رو بالای 4 5 بار سر من آوردن
چند بار هم سر این قضیه دعوا شدید کردن باهاشون. باز چند ماه دیگه همین کارو کردن!
سر آخر یکی دو تا مانیتور uptime گذاشتم. بلکه اونطوری با خبر بشم
هاست دانلود با کیفیت خوب و قیمت خیلی پایین از آسمان هاست بگیرید من مدتهاست دارم میگیرم . هاست نگار هم بدک نیست هم ارزون و هم با کیفیت خوب .من الان هاست دانلود 2 گیگ از پارس پک دارم (چون مهم نیست به خاطر قیمت پایینش) پشتیبانی فنی واقعا تعطیل هست
برای من برعکسش پیش اومده، آی پی عوض کرده بودن به من نگفتن و هیچ اطلاع رسانی هم نکردن مشاهده پیوست 1235087
تیکت زدم میگم هاست قطعه میگه آی پی رو عوض کردیم 2 روزه :دی
حسن درگاه پارسیان دو چیزه: بهت گیر نمیدن بابت تراکنش کم و همیشه فعاله.دارم درگاه بانک پارسیان میگیرم، یارو پا شد اومد در مغازه برگه قرار داد رو آورد امضا کنم مشاهده پیوست 1235235
بیشتر دقت کنی مایم که داریم خودکشی تدریجی می کنیم اونا یبار تموم کردن راحت شدن.چه خبره تو این خراب شده
تعداد خودکشی روزانه ایران شده ۲۵۰ نفر
تو تهرانم بالا ۸۰ نفر در روز
ازین ۲۵۰ نفر که داره خودکشی میکنه، احتمال زیاد چندتاییشون وبمستره
کد مالیاتی و کارت ملی جدید هم خواستند؟دارم درگاه بانک پارسیان میگیرم، یارو پا شد اومد در مغازه برگه قرار داد رو آورد امضا کنم مشاهده پیوست 1235235
کد مالیاتی و کارت ملی جدید هم خواستند؟
با دستور اول ببینم همون پست هایی هست که میخوای پاک بشه بعد که مطمئن شدی با دستور دوم حذف کن. table_name اسم جدولی که توش پستها هست و post_name اسم فیلدی که پستهای سایت توشه:یه سایت که داخل تمام مطالبش به site.com لینک داده ، چطور کل لینک هایی که به این ادرس هستند رو حذف کنم؟
SELECT * FROM table_name_here WHERE post_name_here LIKE '%site.com%';
DELETE FROM table_name_here WHERE post_name_here LIKE '%site.com%';
این کد ها رو داخل کدوم فایل بزارم؟با دستور اول ببینم همون پست هایی هست که میخوای پاک بشه بعد که مطمئن شدی با دستور دوم حذف کن. table_name اسم جدولی که توش پستها هست و post_name اسم فیلدی که پستهای سایت توشه:
کد:SELECT * FROM table_name_here WHERE post_name_here LIKE '%site.com%';
کد:DELETE FROM table_name_here WHERE post_name_here LIKE '%site.com%';
نا امیدم کردی بیزی :دیاین کد ها رو داخل کدوم فایل بزارم؟
فانکیشن یا جای دیگه؟
بیزی لایکهاش با نوشته هاش شونه به شونه حرکت میکنن چجوری تنظیم میکنهنا امیدم کردی بیزی :دی
وقتی همه وقتتو میذاری واسه اسپم همین میشه دیگه.