آره واقعایاد فروشگاه چاره افتادم سایتش رو باز کردم ببنیم هنوز هست یا نه : https://www.chare.ir/
دیدم نسبت به 10 سال پیش هیچ تغییری نکرده
یه زمانی جزو 5 تای اول بود
دوستان سلام
گوگل آنالیتیکس شما ریخته بهم؟
من از امروز وارد هر ایمیلی میشم میره خودبه خود توی پنل admin و هیچ جایی هم نمیشه رفت!
برای کسی این مشکل پیش اومده؟
اره ، اینترنت شاتلاین بالا میاد برای شما
سون هاست | ارایه دهنده خدمات نوین میزبانی وب، سرور و ثبت دامنه
خرید هاست از معتبرترین ارایه دهنده خدمات میزبانی وب. هاست لینوکس، هاست وردپرس، هاست دانلود، سرور مجازی و اختصاصی از جمله خدمات شرکت سون هاست می باشد.7ho.st
حالا اگه خواست یه ماتریس متقارن بکشه که 200 لاین ادامه داشته باشه چی ؟
اره همینطوره تازه از دیروز بازدید من یهو افت کرده.دوستان سلام
گوگل آنالیتیکس شما ریخته بهم؟
من از امروز وارد هر ایمیلی میشم میره خودبه خود توی پنل admin و هیچ جایی هم نمیشه رفت!
برای کسی این مشکل پیش اومده؟
مشخصه سسخوله طرف ، نصف سایتهای دانشگاهی و دولتی کشورای دیگه رو هم ببینی همین وضع شخمی رو دارنمدل حرف زدنش شبیه همون عقب افتادست که میگفت فرندز خنده دار نیست، همونه؟
از بچگی همین هشتگ بوده بعددست و پا دراوردهاگر اسلام دست و پای مارا نبسته بود یه کاری میکردم هشتگ #metoo بزنه دیگه نتونه تو اینترنت چیزی بنویسه
این اسپمرهمدل حرف زدنش شبیه همون عقب افتادست که میگفت فرندز خنده دار نیست، همونه؟
برا این کاری که میگی نیاز به ربات نیست.سلام میشه برای واتساپ رباتی طراحی کرد که فقط یک سری شماره که تعیین می کنیم، بتونند برای مدت مشخصی - مثلا سه ماه - بهمون پیام بدهند و بعد از این مدت دیگه امکان ارسال پیام نداشته باشند یا مثلا پیامشون به طور خودکار و همون لحظه حذف بشه و براشون خودکار یک لینک پرداخت نشون داده بشه؟
اگر میشه، آیا طراحیش پیچیده و هزینه بره؟ مدیریت و راه اندازیش چطور؟ یعنی باید روی وی پی اس نصب بشه یا مثلا میشه یک هاست ارزون براش گرفت و ولش کرد به حال خودش؟!
من میخوام یک سری شماره رو گلچین کنم بدم به نرم افزار، که اگر بهم پیام دادند، نرم افزار پیام اونها رو همون لحظه حذف کنه و یک لینک براشون بفرستهبرا این کاری که میگی نیاز به ربات نیست.
فک کنم واتساپ بیزنس خودش همچین امکانی داشته باشه که پیام از پیش تعریف شده بهش بدی خودش جواب بده.
یه سری برنامه هاهم هستن بهشون میگن auto responder
نصب میکنی روگوشی اون به صورتی ک خودت براش تعریف میکنی به پیام های واتساپت پاسخ میده.
نهایتش اگه با برنامه هایی که هست کارت راه نیوفته خیلی راحت میشه یه برنامه ساده نوشت که نصب کنی رو گوشی این کاری که میگی رو انجام بده