یه نمونش اینه که من ازشون 5 6 ماهه سرور میکروتیک خرید و هزینه کانفیگ رو بهشون پرداخت کردم
و صرفا خودم از سرویس برای گیمینگ استفاده میکنم (با کسی اشرام نرکدم سرویسم رو)
گوگل اومده IP رو گزاشته تو لیست سیاه(به خاطر اینکه تو سرو خودشو یه سری موارد انجام شده که رنج ip رفتن تو این لیست (مطمئن نیستم که ip من رو به کسیه دیگه هم داده بودن یا نه) و دسترسی من به اسپاتیفای و سرور گیمینگ قطع شده بهشون تیکت دادم که بررسی کنید توجواب نشوتن از سمن ما مشکل نیست و باید ip عوض بشه
بعد اینکه ip عوض کردن گفتن باید با دانش فنی خودت سرور رو کانفیگ کنی دوباره (با اینکه قبلا یه بار هزینشو دریافت کرده بودن )
بعد یه فاکتور 50 هزار تومنی دوباره ایجاد کردن گفتن پرداخت کن در ضمن تو psec identity یه گزینه وجود داره که secret هست و باید اون رو هم به یوزر بدن بره کانفیگ ولی ندادن که بتونن هزینه کانفیگ رو دوباره بگیرن
خلاصه 3 روز بود سرویسم قطع بود تو در آخر این 50 تومن رو گرفتن و جالب اینه با تعویض ip مشکلم حل شد و دوباره به سرور گیمینگ و اسپاتیفای وصل شدم
حالا خودتون قضاوت کنید
تو شروع که من ازشون سرویس خریده بودم به خوبی پشتیبانی انجام میدادن ولی یکم مشتریشون رفته بالا پشتیبانی و غیره رو آوردن زیر صفر و تمام مشکلات رو به یوزر ربط میدن
دوستانی که نمیدونن در مورد کدوم وب سروره آدرسشو میزارم در جریان باشید
سرور مجازی، سرور اختصاصی، سرور مجازی خارج، هاست لینوکس، هاست ، دامنه ارزان، ثبت دامنه (دامین)، سرور اختصاصی ایران در پارس وی دی اس
parsvds.com