- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,495
نمونه چند آگهی استخدامی..
نمونه چند آگهی استخدامی..
آره اینارو دیدم.نمونه چند آگهی استخدامی..
بابا اینا نمیفهمن..آره اینارو دیدم.
خودمم اون اوایل کارم خیلی مشکلات سر کار پیدا کردن داشتم.
ولی هرچی تخصص بالاتری داشته باشی راحت تر کار پیدا میکنی.
به این امید نباش که بتونی با وردپرس کار بودن جایی استخدام بشی.
وردپرس باید جزو سایر ها باشه مثلا میری برا مصاحبه میگی من PHP بلدم نود بلدم تو دیتابیس ها به mysql و redis و دیتابیس های no SQL مسلطم بعد یارو میپرسه از بین نرم افزار ها چی اونوقت تو میگی ب وردپرس و اینا هم آشنا هستم اینم نمونه کارامه.حالا این فقط یه مثال بود چون الان حتی با PHP بلد بودن هم نمیتونی کار مناسبی دست و پا کنی چون دست توش زیاد شده.
حالا من دقیقا نمیشناسمت نمیدونم چکارا میکنی چی بلدی ولی حتی تو ایران هم هنوز میشه از این مسیر به درآمد های خوب رسید کارایی مثل وبمستری و سایت زدن و اینا دیگه ایده های سوخته اس.
دلکتر السکا با90% تخفیف میفروخت.اکانت پرمیوم یوست سئو رو از کوجا خریداری کنم؟
پرمیوم نال شده رو تست کردی؟ امکانات خاصی نداره یه ریدایرکت و چند تا امکان دیگه اضافه میشهاکانت پرمیوم یوست سئو رو از کوجا خریداری کنم؟
بدون ادرس نمیشه آنالیز کردآقا من یه پروژه عجیب برخورد کردم هر کاری می کنم سایت نمیاد بالا با اینکه هیچ اروری نداره و سرعت سایت خوبه و صفحه فرود هم عالی
رپورتاژ براش رفتم
فقط یه چیزی می بینیم و شک می کنم اونم اینه تو بخش Coverage > Excluded حدود 191 مورد هست ولی خب چندان اهمیت نداره.به نظرتون مشکل از اینجاست؟
کلا کلمات کلیدی آسونش هم بالا نمیاد : ||
اونا فقط قمبل کارندخترا تو توییتر انقد میگن من وردپرس کارم
@Business planسلام، کسی از دوستان افیلیت خارجی کار میکنه؟ یه سالی هست با افیلیت دیجی کالا کار میکنم ولی راضی نیستم.
بدترین کتاب برای شروع بودامروز بین خرت و پرتام اتفاقی کتاب آموزش c/c++ دایتل اند دایتل حسین ابراهیم زاده رو پیدا کردم.
این کتاب وجه اشتراک تمام برنامه نویس های ایرانیه هر برنامه نویسی که تو دبیرستان و دانشگاه این کتابو نخونده باشه از ما نیس.
ترم اول وارد هر دانشگاهی که میشدی اولین منبع اینو معرفی میکردن که انصافا هم کتاب جامع و خوبیه.خود سی و سی پلاس پلاس هم که عشقن.
فقط ترجمه اش یخورده گیج کننده بود نمیدونم تو نسخه جدید چطور شده.
مثلا یهو به اصطلاح گرانبار کردن عملگر ها برمیخوری پشمات میریزه بعد پا نوشت رو نگاه میکنی میبینی همون operator overloading منظورشه
ادمین جان. این فیلم بدون سانسوره و صحنه هایی مغایر با شئونات اسلامی داره. لطفا سانسور رو اصلاح کنید و بالای پوستر فیلم بنویسید اصلاح شد. وگرنه مجبور میشم سایت شما رو به مقامات بالا گزارش بدم و براتون درد سر میشه. یا علی.
امیرحسین 04-08-2020
اول باید ببینی چه نیازی به صفحه ساز هست؟چرا میگن صفحه سازها سایت رو سنگین میکنن؟
مگه افزونه های کش،با کش گیری ،واسط نمیشن؟ و دیگه مشکل بارگزاری مکرر برطرف نمیشه؟
چیزی نیست بعد دیدن فیلم عذاب وجدان گرفته فیلمم پاک کرده چند ساعت بعد افسوس میخوره کاش پاک نمی کردم.خواستم یه فیلم دانلود کنم
نظر یکی از دانلود کنندگان
چرا میگن صفحه سازها سایت رو سنگین میکنن؟
مگه افزونه های کش،با کش گیری ،واسط نمیشن؟ و دیگه مشکل بارگزاری مکرر برطرف نمیشه؟
سلامسلام، کسی از دوستان افیلیت خارجی کار میکنه؟ یه سالی هست با افیلیت دیجی کالا کار میکنم ولی راضی نیستم.