Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
یادش بخیر چقدر برای پرشین بلاگ دنبال کد جاوا اسکریپت برف یا پخش آهنگ می گشتیم... چه روزگاری بودشابعضی ها هنوز توی سایتشون آهنگ پخش میکنن، هموطن وا بده مشاهده پیوست 1236375
یادش بخیر چقدر برای پرشین بلاگ دنبال کد جاوا اسکریپت برف یا پخش آهنگ می گشتیم... چه روزگاری بودشابعضی ها هنوز توی سایتشون آهنگ پخش میکنن، هموطن وا بده مشاهده پیوست 1236375
به نظرم اون قسمت از " این بهتر!؟! " حذف بشه خیلی بهتره . همینطور علامتای تعجب اونا هم جالب نیستن .بچه ها متن اینجا بنظرتون درسته؟
اقوا کننده هست :-D
تبلیغات - شهریاریها
اخبار شهرستان شهریار شهریاریها نخستین پایگاه خبری و اطلاع رسانی در شهرستان شهریار، قدس، ملارد، رباط کریم، بهارستان و اسلامشهر تازه ترین اخبار و رویدادهای ورزشی، حوادث، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در حوزه غرب استان تهران را ارائه می دهدwww.shahriariha.com
مراحل رو درست رفتم ؟ اون us dollar قبلا نبود و آخر هم که روی create steam میزنم کدی که باید توی هد سایت بزارم نمیادکجاشو گیری؟
برای گرفتن کدمراحل رو درست رفتم ؟ اون us dollar قبلا نبود و آخر هم که روی create steam میزنم کدی که باید توی هد سایت بزارم نمیاد
وارد پنل جدید آنالیتیکس شدیمیدونم ولی کدی نیست برا شمام سمت چپ همچین چیزی میاد؟ acquisition-engagement-monetization-retention
مشاهده پیوست 1236532
دمت گرم , چند روزی درگیرش بودموارد پنل جدید آنالیتیکس شدی
باید پنل قدیمی رو بزنی
کد استاندارد باید بهت بده نه جدید
دقیقا این مسیر رو برو
How to switch to the old GA for new properties? - Google Analytics Community
support.google.com
یه سری سایت های ایرانی هستن درگاه پیپال میدن...به یک عدد درگاه پرداخت دلاری نیازمندم
خیلی بهشون اعتماد ندارم . همینجا از یکی از بچه ها اکانت پی پال بیزینس آمریکا گرفتم. مشکل اصلی اکانت بیزینس ثبت شرکت هست که متاسفانه ایشون در این مورد اصلا کاری انجام نداده بودن. در نهایت هم اکانت بسته شد.یه سری سایت های ایرانی هستن درگاه پیپال میدن...
خودتون می تونید یه اکانت پیپال با رعایت نکات مهم ایجاد کنید و به راحتی درگاه پرداخت داشته باشیدبه یک عدد درگاه پرداخت دلاری نیازمندم
خودتون می تونید یه اکانت پیپال با رعایت نکات مهم ایجاد کنید و به راحتی درگاه پرداخت داشته باشید
ضمن اینکه برخی سایتها هم هستن براتون به نام خودتون وریفای می کنن و بعد می تونید درگاه پرداخت داشته باشین
اکانت Personal پیپال نیاز به مدارک شرکت نداره فقط فکر کنم برای وریفای نیاز به پاسپورت داره، ولی محدودیت مبلغ روزانه یا ماهانه دارهبالاخره بعد از یک مقدار تراکنش مشخص (فکر کنم 1500 دلار؟) درخواست مدارک مربوط به شرکت رو می کنن.
برای درگاه اکانت پرسونال کارایی نداره.اکانت Personal پیپال نیاز به مدارک شرکت نداره فقط فکر کنم برای وریفای نیاز به پاسپورت داره، ولی محدودیت مبلغ روزانه یا ماهانه داره
الان حضور ذهن ندارم محدودیتش رو خودتون می تونید چک کنید
من نمیفهمم وردپرس کار یعنی چی دخترا تو توییتر انقد میگن من وردپرس کارم ؟
میشه همون PHP کار دیگه درسته ؟چون وردپرس با پی اچ پی نوشته شده.
نصب و راه اندازیش که کاری نداره کلا ایده وردپرس اینه که به سادگی قابل نصب و استفاده اس.
اگه منظور پلاگین نویسی و قالب نویس برای وردپرسه که دیگه کسی که PHP بلده فرقی نمیکنه با وردپرس کار کنه یا دروپال یا وب اپلیکیشن اختصاصی برا خودش بنویسه،چرا میگه وردپرس کارم سطح توانایی خودشو کمتر نشون میده ؟
وردپرس خودش دنیاییه لامصب..من نمیفهمم وردپرس کار یعنی چی دخترا تو توییتر انقد میگن من وردپرس کارم ؟
میشه همون PHP کار دیگه درسته ؟چون وردپرس با پی اچ پی نوشته شده.
نصب و راه اندازیش که کاری نداره کلا ایده وردپرس اینه که به سادگی قابل نصب و استفاده اس.
اگه منظور پلاگین نویسی و قالب نویس برای وردپرسه که دیگه کسی که PHP بلده فرقی نمیکنه با وردپرس کار کنه یا دروپال یا وب اپلیکیشن اختصاصی برا خودش بنویسه،چرا میگه وردپرس کارم سطح توانایی خودشو کمتر نشون میده ؟