- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,495
تاثیری توی سرعت لود نداره فقط نمایشش رو غیر فعال میکنه..
یکم پیگیری میخواد .پیگیرش بشم؟
تاثیری توی سرعت لود نداره فقط نمایشش رو غیر فعال میکنه..
بیخیال ، اینا کد ضد تبلیغات ببین وبلاگ رو حذف میکنن ، فعلا منتظرم جواب تیکت رو بدنتاثیری توی سرعت لود نداره فقط نمایشش رو غیر فعال میکنه..
یکم پیگیری میخواد .پیگیرش بشم؟
اینی که مخفی کردی یه مقدار تصادفی هست که براساس session ID کاربر عوض میشه یعنی فقط برای خودت نمایش داده نمیشهکدش مشخصه..همونطور که میبینی ..اسکریپته
اگه بتونی با اسکریپت غیر فعالش کنی عالیه..
اینم کد غیر فعال کردنش با سی اس اس :
کد:#g367CB268B1094004A3689751E7AC568FFloatingBanner0 { display: none; }
افزونه زیاد هست..اینجا ، یوتیوب برای یه خارجی نوشتم "very thanks" بهم جواب داد "خواهش میکنم"
چه برنامه ترجمه ای میتونه تا این حد مطلب رو درک کنه؟! با گرامرلی و یا چیزای دیگه تونسته؟
بیخیال ، اینا کد ضد تبلیغات ببین وبلاگ رو حذف میکنن ، فعلا منتظرم جواب تیکت رو بدن
تاریخش درسته؟چرا لیست کلمات و عبارات سرچ شده برام نمیاد توی گوگل کنسول؟
هیچ فیلتری هم اعمال نکردم..
@Business plan
مال همین امروز رو میخوام..تاریخش درسته؟
بزن از 12 ماه پیش
ممکنه فردا این آمار امروز روز بهت بدهمال همین امروز رو میخوام..
برای تاریخ های دیگه اوکیه..
ولی امروز 44 تا نمایش خورده ..میخوام بدونم چه عباراتی سرچ شده بودن نشون نمیده..
همین که تو سایتشون برف نمیباره خدا رو شکر کنبعضی ها هنوز توی سایتشون آهنگ پخش میکنن، هموطن وا بده مشاهده پیوست 1236375
به نظرم از مخابرات اینترنت فیبر نوری با تعرفه تجاری باید درخواست کنید .سلام
دوستان راهکاری برای یک اینترنت نامحدود و پرسرعت دارید؟
در ماه ممکنه 50 ترابایت دانلود و آپلود داشته باشم.
شرکت زی تل یک سرویس نامحدود داره (لینک)برای مشترکین خودش که اونم متاسفانه پوشش خوبی نداره و فقط در تهرانه
پهنای باند اختصاصی رو هم بررسی کردم شرکتی ندیدم قیمت بزنه, لطفا اگر کسی همچین سرویسی سراغ داره با قیمت مناسب راهنمایی کنه
سپاس
کجاشو گیری؟آقا آنالیتیک چرا اینجوری شده ؟ من اومدم برا سایت اکانت درست کنم مثل سابق نیست کسی میدونه مشکل چیه ؟
مشاهده پیوست 1236341مشاهده پیوست 1236342مشاهده پیوست 1236343مشاهده پیوست 1236344