خرید با پی پال داشتید انجام می دم.
@Captive
من چطوری اینجا تاپیک باز کنم حمید جان:
![]()
فروش پی پال - paypal
forum.persiantools.com
کسی که این اطلاعات اولیه رو نداره اصلا کلاب هاوس میخواد چکار؟ همه جای دنیا از سادگی و عدم داشتن اطلاعات مردم سوء استفاده میشه منتهی مردم ما خیلی بیشتر ساده هستن نمونش هم این روزا زیاد میبینیم تو اخبار که چه خبره !ایرانی جماعت از تو همه چی پول میکشه بیرون
میرن تو کلاب هاوس کلاب میزنن
بعد با کلابشون صد تا صد تا دعوتنامه میگیرن میفروشن هر دعوتنامه رو 200 هزار تومن
ملت هم خیال میکنن چه خبره پول میدن دعوتنامه بخرن
یه توهمی وجود داره که تمام مردم دیگه دنیا بخصوص جهان اول..شریف ..راستگو و متعهد و شرافتمند هستن و فقط ما ایرانی ها بدیم..کسی که این اطلاعات اولیه رو نداره اصلا کلاب هاوس میخواد چکار؟ همه جای دنیا از سادگی و عدم داشتن اطلاعات مردم سوء استفاده میشه منتهی مردم ما خیلی بیشتر ساده هستن نمونش هم این روزا زیاد میبینیم تو اخبار که چه خبره !
یه توهم دیگه ای وجود داره حس میکنن مردم همه جای دنیا انقدر نفهمن و اطلاعاتشون پایینه که مثلا با یه اس ام اس ساده فیشینگ شن یا نمیتون یدونه ایمیل بسازن بیان تو سایت عضو شن.یه توهمی وجود داره که تمام مردم دیگه دنیا بخصوص جهان اول..شریف ..راستگو و متعهد و شرافتمند هستن و فقط ما ایرانی ها بدیم..
همش تقصیر @MihanV هستخب من کجای این قضیه ام؟
- به منظور کمک به افزایش اعتماد بین خریداران و فروشندگان فعال در بازارچه از شما دعوت می شود که شماره همراه خود را تایید کنید .
![]()
![]()
مشکل کارفرمای چاه کش هست...مشاهده پیوست 1239906
کارشناس خودرو 90 دقیقه وقت میزاره 150 میگیره بعد برنامه نویسایی هستن که با 3 تومن کار میکنن![]()
اینا اسپم نیستن
آخه من تا به حال بکلینک نگرفتماینا اسپم نیستن
بهشون میگن بکلینک ایندکسر
کم باشن مضر نیست ، زیاد نباید بشن
من نمیدونم چه تعداد از اینا داریآخه من تا به حال بکلینک نگرفتم
اینا خود به خود ایجاد میشه؟
حدود 5 ماه از زدن سایتم میگذره لازمه بک لینک یا رپورتاژ بگیرم الان؟
بستگی به تعداد دارهاینا خود به خود ایجاد میشه؟