• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام کسی سایتی روی کلاود فلر داره که با آیفون مشکل داشته باشه؟
از امروز صبح سایتی که روی کلودفلره و SSL اش فعاله، با گوشی‌های آیفون + آی‌پی ایران باز نمی‌شه ولی با وی‌پی‌ان اکیه.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام کسی سایتی روی کلاود فلر داره که با آیفون مشکل داشته باشه؟
از امروز صبح سایتی که روی کلودفلره و SSL اش فعاله، با گوشی‌های آیفون + آی‌پی ایران باز نمی‌شه ولی با وی‌پی‌ان اکیه.

دوست عزیز مشکل از مرورگر گوشی یا تنظیمات کلودفلر شماست.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دوست عزیز مشکل از مرورگر گوشی یا تنظیمات کلودفلر شماست.
گوشی که تنظیماتش درسته، با ۲ تا آیفون مختلف تست کردم و سه آی‌اس‌پی مختلف (شاتل / ایرانسل / رایتل)، کلودفلر هم کانفیگش درسته و روی چند سایت مختلف که SSL شون فعاله و از کلودفلر استفاده می‌کنن تست کردم نتیجه یکسانه.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
گوشی که تنظیماتش درسته، با ۲ تا آیفون مختلف تست کردم و سه آی‌اس‌پی مختلف (شاتل / ایرانسل / رایتل)، کلودفلر هم کانفیگش درسته و روی چند سایت مختلف که SSL شون فعاله و از کلودفلر استفاده می‌کنن تست کردم نتیجه یکسانه.

راه‌کاری به ذهنت نمی‌رسه؟ بی‌خیال کلودفلر بشیم و بریم آروان یعنی؟ 🤦‍♂️

منظور از درست بودن این نیست که گزینه ها چی انتخاب شده، مهم اینه که با تغییر تمام موارد چک کنی مشکل از کجاست تا غیرفعالش کنی. به صرف اینکه سایت باز نمیشه که نباید بی خیال فلر بشی و بری اون سرویس دره پیت ایرانی.

اگر ssl فلر استفاده نکن. از Ssl هاست استفاده کن و Full (strict) رو انتخاب کن.
تنظیمات این صفحه:
ssl-tls/edge-certificates

خیلی مهمه: Opportunistic Encryption
TLS 1.3
و ....

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
منظور از درست بودن این نیست که گزینه ها چی انتخاب شده، مهم اینه که با تغییر تمام موارد چک کنی مشکل از کجاست تا غیرفعالش کنی. به صرف اینکه سایت باز نمیشه که نباید بی خیال فلر بشی و بری اون سرویس دره پیت ایرانی.

اگر ssl فلر استفاده نکن. از Ssl هاست استفاده کن و Full (strict) رو انتخاب کن.
تنظیمات این صفحه:
ssl-tls/edge-certificates

خیلی مهمه: Opportunistic Encryption
TLS 1.3
و ....
حالت هایی مثل Full (strict)، تعیین نحوه ارتباط بین سرور کلودفلر و سرور هاسته و ربطی به این موضوع استفاده از ssl هاست که میگید نداره
کلودفلر فقط روی پلن پولی اجازه استفاده از ssl شخصی میده. در غیر این صورت، کلا از ssl universal استفاده میکنه و نمیتونید از ssl کلودفلر استفاده نکنید.
تنها وقتی که از کلودفلر بعنوان dns only استفاده بشه یا پلن پولی داشته باشید میشه از ssl خودتون استفاده کنید

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
حالت هایی مثل Full (strict)، تعیین نحوه ارتباط بین سرور کلودفلر و سرور هاسته و ربطی به این موضوع استفاده از ssl هاست که میگید نداره
کلودفلر فقط روی پلن پولی اجازه استفاده از ssl شخصی میده. در غیر این صورت، کلا از ssl universal استفاده میکنه و نمیتونید از ssl کلودفلر استفاده نکنید.
تنها وقتی که از کلودفلر بعنوان dns only استفاده بشه یا پلن پولی داشته باشید میشه از ssl خودتون استفاده کنید

من دارم استفاده میکنم که....

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
ssl بدون cloudflare
یا
cloudflare بدون ssl
میتونی استفاده کنی. شاید اکانت پولی cloudflare هم جواب بده

من آروان رو هیچوقت پیشنهاد نمیدم یه مشت بی سواد از خود راضین
130276-7wfweqh.gif

سایت زیر حملست؟ cdn لازمه؟
نه زیر حمله نیست ولی بنا به دلایلی سرویس کشینگ اش و اپتیمایزهاش رو نیاز دارم.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دوستان لطفا راهنمایی کنید. ما یه دومین com. میخوایم ثبت کنیم برای یه محصولی که تولید میکنیم که بهش هویتی خارجی بدیم (به دلایل مشخص) و نمیخوایم اطلاعات whois دامنه برای یک شخص حقیقی یا حقوقی ایرانی باشه. اگر دومین با یک مشخصات غیر واقعی خارجی ثبت کنیم، ممکنه برای مالکیتش در آینده مشکلی پیش بیاد یا اگر تمدید را به موقع انجام بدیم میتونیم مالکیتش را حفظ کنیم؟ کلا اینکار ممکنه در آینده مشکلی ایجاد کنه؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یه چیز جالب در مورد لاراول اینه که به شدت تمیز کد نویسی و کامنت گذاری شده،کل کامنت ها سه خط هستن و هر خط سه کاراکتر از خط قبلی کوتاه تره.
02-01-04.jpg

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا من یه سوال پرسیدم یعنی هیچکس کار نکرده ؟
jigar.gif

اپلیکیشن انگلیسی زبان داشتید؟ یا آشنایی؟ درامدتون در چه حالی بوده... (اپلیکیشن های Reskin شده منظورم نیست)

به نظرم میتونه یه درامد جاری داشته باشه اگه 5 تا اپلیکیشن خوب داشته باشی

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
دوستان لطفا راهنمایی کنید. ما یه دومین com. میخوایم ثبت کنیم برای یه محصولی که تولید میکنیم که بهش هویتی خارجی بدیم (به دلایل مشخص) و نمیخوایم اطلاعات whois دامنه برای یک شخص حقیقی یا حقوقی ایرانی باشه. اگر دومین با یک مشخصات غیر واقعی خارجی ثبت کنیم، ممکنه برای مالکیتش در آینده مشکلی پیش بیاد یا اگر تمدید را به موقع انجام بدیم میتونیم مالکیتش را حفظ کنیم؟ کلا اینکار ممکنه در آینده مشکلی ایجاد کنه؟
نه چه مشکلی! اگر اون کالا یک اسم خاص داره و مشابه و مالکیت معنوی خارجی نداره (یعنی کپی نیست)

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
اقا من یه سوال پرسیدم یعنی هیچکس کار نکرده ؟
jigar.gif

اپلیکیشن انگلیسی زبان داشتید؟ یا آشنایی؟ درامدتون در چه حالی بوده... (اپلیکیشن های Reskin شده منظورم نیست)

به نظرم میتونه یه درامد جاری داشته باشه اگه 5 تا اپلیکیشن خوب داشته باشی
سلام.
بیا اینجا:
https://t.me/Android_income

منم متوجه منظورت نشدم. خوب همه چی بستگی به تعداد بازدیدکننده ات داره..

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
تازه رفتم یکتانت چرا انقدر کم کنتور میندازن:D به مرور درست میشه یا نه همینه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اگه آنلاینید جوین بشید
ایرانی های سیلیکون ولی جمع شدن درمورد مسایل فنی مصاحبه و کدنویسی و برنامه نویسی صحبت میکنن

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
سلام همکاری در فروش بکوریتی تاثیر منفی روی سئو نمیزاره؟ سبب افزایش اسپم اسکور و... نمیشه؟

بالا