خیلیم عجیب نیس اینا آچار فرانسه میخوان دیگه.
کم نیستن آدمایی که یه کم فتوشاپ بلدن یه کم پریمیر بلدن نصب و راه اندازی وردپرس بلدن،میرن استخدام میشن
اینکه یه نفر در کنار چیزی که بلده چیزای دیگه هم بلد باشه باید روی حقوقش تاثیر محسوسی گذاشته بشه..چون کار کردن توی اون حوزه دوم پیش زمینه هایی میخواد که هرکسی بلافاصله نمیتونه اونا رو کسب کنه..و انجام بده.. ولی کارفرما میگه "من که دارم طبق توافق حقوقش رو بر اساس ساعت کار کردش میدم..حالا بجای اون کار این کار رو انجام بده "
یه مدت کوتاهی تو یه شرکتی بودم..
به عنوان وردپرس کار رفتم.. بعد درست یا غلط مسئول تعمیر و نگهداری سیستم ها هم شدم.. بعد تابلو چلنیوم ش مشکل پیدا کرد اونم درست کردم..گفت خوبه همه کار بلدی..
در مورد آبگرمکن و شیر آب هم شروع کرد پرسیدن.. منم دیدم فوقش بخواد به حقوقم 20% اضافه کنه... چند روز بعدش بهونه آوردم و اومدم بیرون..
حالا این کم تجربگی خودم قبول هست که نباید میگفتم هرچیزی رو بلدم.. ولی توی همون مهارت های پروژه یی هم همین داستانه.. حاضر نیستن حقوق بیشتری بدن..
بعدم هیچوقت در بدو ورود و اوایل استخدام انتظار نداشته باش حقوق بالایی بگیری،هرچقدرم بلد کار باشی وقتی تازه وارد یه شرکت میشی حقوق اداره کار بهت میدن چون جونیوری
حقوقت حداقل باید سه برابر کمتر از کسی که قدیمی اون شرکته و سینیوره باشه.
سال اول هم زودتر از بقیه میای دیرتر از بقیه میری خونه تا بقول معروف خاک کارو بخوری و راه بیوفتی
درسته..
ولی برای یه شرکت و مدیری که سرش به تنش بیارزه.. آدم دلش خوش باشه که بگه دارم زیر دست یه آدم حسابی کار میکنم..قراره یه چیزی یاد بگیرم و حرفه یی تر شم..
نه اینکه تو خودت بیشتر از طرف بدونی.. اونم اونقدر سطحش پایین و قانع باشه نفهمه داری چی میگی و چکار میکنی..
چند وقت پیش ژاکت آگهی استخدام زده بود..
رفتم سایت خودشون رو یه بررسی کردم.. سر درد گرفتم..
محصولات اورجینال، ایرانی و فارسی سازی شده وردپرس را با ۶ ماه پشتیبانی رایگان، تضمین اصالت و کیفیت ژاکت و ۶ ماه ضمانت بازگشت وجه خریداری کنید.
www.zhaket.com
ببین ماوس رو روی آیکون های افزونه ها می بری چطور لایت باکس میره رو اعصابت..
اسکرول سایتش هم کمی لگ داره..
ui ش هم حس امنیت رو ازت میگیره..